Tubeless.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 648
- Tsikkel: poolik veel
Tubeless.
Mul on kopp ees nendest õhukummidest. On võimalik nii teha, et osta need ventiilid mis on tubelessidel ja panna tavalisele rehvile ja veljele? Ja ei ole vaja osta mingit spets. velge ega rehvi?
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Re: Tubeless.
Ei tea, kuidas krossirehvid tubelessiks mõeldud on, kas on piisavalt õhukindlad või mitte. Kõige lihtsam on nii, et lased kodara kohad silikooniga kokku ja siis sinna teip peale ning siis rehv veljele. Supermoto jooksu sai küll niimoodi õhkupidama, seal aga teised rehvid ka, mis ongi mõeldud tubelessidena kasutamiseks.
Jalgrattal sai ka paar aastat tagasi tehtud jooksud tubelessideks. Seal müügil eraldi tubeless kit-id, kus igast lateksid ja pöiateibid juba komplektis on.
kui sa juba tulede ja õhukummidega hakkama ei saa, siis oma junnile tubelessi aretamisega ammugi mitte. neil on nii pehmed alu-veljed, mis sõidad esimese kännu otsa kõveraks. või kruusateel teravas augus, vaevalt sa mujal liikledki.
-
masuurikas kirjutas:kui sa juba tulede ja õhukummidega hakkama ei saa, siis oma junnile tubelessi aretamisega ammugi mitte. neil on nii pehmed alu-veljed, mis sõidad esimese kännu otsa kõveraks. või kruusateel teravas augus, vaevalt sa mujal liikledki.
Ära mölise.
-
- Tsikkel: FC350 ; KX250F
- Tänatud: 1 kord
jegesmesh kirjutas:masuurikas kirjutas:kui sa juba tulede ja õhukummidega hakkama ei saa, siis oma junnile tubelessi aretamisega ammugi mitte. neil on nii pehmed alu-veljed, mis sõidad esimese kännu otsa kõveraks. või kruusateel teravas augus, vaevalt sa mujal liikledki.
Ära mölise.
Ära vingu,oma viga,et nii loll oled....
Tee midagi valmis ka mida soovitatakse....
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa/KTM/Honda/Beta
http://www.alpinaraggi.it/pdf/sts.pdf
On olemas Alpina tubeless kodarveljed nii krossikatele, endurodele, supermotodele ....
Hinnaklass ca 25 000.- jooks
www.motodepoo.ee
Osta korralikud (Mitte hiina toodangu Spunksjen,jizzimmzz jms. ) lohvid, rehvid ja lase kellelgil endast asjalikumal rehvid ringi vahetada.Arvatavasti siis enam "kumm" tühjaks ei lähe.
-
erxz kirjutas:http://www.alpinaraggi.it/pdf/sts.pdf
On olemas Alpina tubeless kodarveljed nii krossikatele, endurodele, supermotodele ....
See hind ei sobi just minu eelarvesse.
-
Gkipps kirjutas:Osta korralikud (Mitte hiina toodangu Spunksjen,jizzimmzz jms.
) lohvid, rehvid ja lase kellelgil endast asjalikumal rehvid ringi vahetada.Arvatavasti siis enam "kumm" tühjaks ei lähe.
Mida sina ültse tead minu rehvi ümber vahetamise oskusest?
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
vot on äss teema jälle, sõimame üksteist ja karjume üksteise peale, tip top
mölisen, või ei mölise, aga mul peavad õhukummid õhku, ka hiinakatel.
otsi omale michelini 3mm õhukummid, neid on ka heeblitega raske ära lõhkuda
jegesmesh kirjutas:Gkipps kirjutas:Osta korralikud (Mitte hiina toodangu Spunksjen,jizzimmzz jms.
) lohvid, rehvid ja lase kellelgil endast asjalikumal rehvid ringi vahetada.Arvatavasti siis enam "kumm" tühjaks ei lähe.
Mida sina ültse tead minu rehvi ümber vahetamise oskusest?
Lihtsalt lugedes su eelmiseid teemasid ei tundu sa olema kõige pädevam isik selle jaoks, kuigi võibolla ma alahindan sind.
PEACE!
-
jegesmesh kirjutas:erxz kirjutas:http://www.alpinaraggi.it/pdf/sts.pdf
Siis sõida,aga ära mölise,nagu klassikud on öelnud.
egas elu peagi kerge olema...
-
AbStra1t kirjutas:jegesmesh kirjutas:erxz kirjutas:http://www.alpinaraggi.it/pdf/sts.pdf
Siis sõida,aga ära mölise,nagu klassikud on öelnud.
egas elu peagi kerge olema...
Ja mis ma pean ostma siis 25 tonnise rehvikoplekti??
Ennem juran nende õhukummidega.
masuurikas kirjutas:mölisen, või ei mölise, aga mul peavad õhukummid õhku, ka hiinakatel.
otsi omale michelini 3mm õhukummid, neid on ka heeblitega raske ära lõhkuda
loe uuesti, pardon.
-
See on täiesti võimatu kuidas üks inimene lihtsalt ei saa aru,mida teised räägivad.
Teemaalgataja-kui kõik enduurotajad/krossitajad saavad õhukummidega hakkama,siis miks sina ei saa?Don't be such a pussy ja sõida jalgrattaga kui sa tehnikaga hakkama ei saa.
Mine oma spetsialisti juurde selle jutuga ja ära esita enam küsimusi,sest sulle niikuinii ei sobi mittemidagi,mis sulle on pakutud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.