Mototoober 2009 Saaremaal

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Teema algataja
oselmc

Mototoober 2009 Saaremaal

Lugemata postitus Postitas oselmc »

Olete kõik oodatud 17.-19. juulil MOTOTOOBRILE ´09, mis toimub SAAREMAAL Leisi vallas OITMEL!
http://www.oselmc.ee/mototoober2009.htm

Ösel MC

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Re: MOTOTOOBER 2009 Saaremaal

Lugemata postitus Postitas koi »

Eelmisel aastal oli tsikli parkimine ja telkimine jumala persest!
Polegi isu sel aastal enam sinna minna.
Tsiklite osa oli nii kokku pigistatud, et kõik telkisid elasid üksteise seljas.

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

Hakkab pihta..

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
Kasutaja avatar

fagott
Tsikkel: Suzuki XF650
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas fagott »

hmm...võiks ju mõni bändki olla või midagi...lihtsalt kleepsu eest 250 eeku maksta on ka nagu veider...a eks igaüks ise teab muidugi

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Toobri pilet sisaldub ju hinnas. Karta on, et tegu EI ole Õlletoobriga rivaalitseva ettevõtmisega vaid satelliidiga :wack:

Suzuki GSX 750 Inazuma

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

koi kirjutas:

Tsiklite osa oli nii kokku pigistatud, et kõik telkisid elasid üksteise seljas.

Täitsa õigustatud kriitika. Eks ta oli - elu nagu Lasnamäel. Loodame, et korraldajad võitlevad sel aastal kasvõi merest maad juurde :lol:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

ergo -paneks seeaasta toobrist lätti edasi?

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele

Teema algataja
ninamees

Lugemata postitus Postitas ninamees »

Õllemoto on tõepoolest õlletoobri satelliit.Tsiklimeestele ja õlletoobri tavakülastajale on pilet sama hinnaga.Motikaga tulija ei pea lisaks maksma enam telkimise ega ratta turvalise parkimise eest.
Bändid mis esinevad toobril:
1.Lehmakommionud
2.The Sun
3.Kama 2
4.Anti Kammiste bänd
5.PS-troika
6.Kuldne Trio
7.Erich Krieger
8.Traffic
9.Lisaks toimub tuntud lauljate esituses Saaremaa laulude kontsert (laupäeval)
10.Retro video-disco
11.Lisaks palju erinevaid rahvakultuuri muusikuid ja taidlejaid.
Korraldatud on nii,et sel aastal ei tohiks isegi kõige nõrganärvilisemad viriseda ruumipuuduse üle.Isegi kõige esteedim tsiklist võib ennast kasvõi viis korda päevas sooja dushi all küürida.Loomulikult jääb igamehe enda otsustada,kas ta viitsib kuuvalgel heinamaal linalakka saarepiigat taga ajada või mitte...Korraldajete poolt lisaksin veel,et kohaletulekuks sundust pole.pealegi on samal ajal Narvas üritus,nii et katki pole ju midagi!
Lugupidamisega Ösel MC ninamees.

Kasutaja avatar

kotk
Tsikkel: H-D Road King `03

Lugemata postitus Postitas kotk »

Tsiklivennad võiks kohapeal moodustada ekspromtansamblid "Antikammionud" ning "Lehma Kommiste Bänd" :lol:

Yamaha FZR 600/Suzuki GSX 600F/Suzuki RF 900R/Suzuki GSX R-750K1/Kawasaki VN 750 Vulcan/Kawasaki VN900 Custom/Harley-Davidson "Road King"
Kasutaja avatar

MarekM
Tsikkel: old oilboiler
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas MarekM »

tahaks kohale tulla ka see aasta. eelmisel aastal sai ratas pargitud siklimeeste alasse, ning ise koos seltskonnaga tavalisel telkimisplatsil ööbitud. ei olnud ei ruumipuudust, ega häirinud siklisummutist tulnud ilutulestik. näeme jälle :bsmile:

フーリガン
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

417 kirjutas:

ergo -paneks seeaasta toobrist lätti edasi?

õigem oleks öelda, et toobrilt Lätti tagasi, sest Ventspilsi praam võeti vist maha.

Aga seda telklaagrit eraldi ürituseks "Õllemoto" nimetada on liig mis liig. vähemalt eelmise aasta põhjal. Loodetavasti on see aasta asjad paremad. :bsmile:

Teema algataja
ninamees

Telkraagri püstitamisega tsiklimeestele näiteks õllesummeri kõrvale pole Tallinna mehed näiteks hakkama saanud.

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

ja kui juhataksime tsiklimehed Pirita randa ning müüksime neile Õllesummeri pileteid - oleks see siis Motosummer?

Võtke parem kriitika omaks ja taastage oma paljukiidetud üritus. :bsmile:

kr0om

Lugemata postitus Postitas kr0om »

Ah polnud eelmisel aastal viga midagi. Pärast lasti koppel suuremaks ja täitsa mõnus oli römiseda. Hommikul sai suppi ja täitsa OK oli. Kohal ikka.

Teema algataja
ninamees

Ära jama,Pihelgas.2001 aastast alates on õllemoto olnudki ainult telkimis-ja parkimiaplats Õlletoobrile saabunud tsiklimeeste jaoks.Mis mõte on kutsuda telkide vahele veel mõni punt lõugame kui kõrval platsil jaurab neid nagunii kümmekond? Või arvad sa tõesti,et kõik motoüritused peavad ühte nägu olema? Me ei trügigi mingiks ÜRITUSEKS. Ole nüüd!Oki.eelmisel aastal panime tsipa mööda territooriumi suurusega.Ja mis kuradi kriitika? Rohkem nagu virisemise moodi.

Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Ma siis kritiseeriks kah veidi või no võetagu seda virisemisena kui nii soovite. Õlletoober on küll hea põhjus miks kohale tulla kuid eriti viimastel aastatel on ka see üritus muutunud pealinnast saarele läbustama tulnud nolkide peopaigaks. Ei ole ise üldjuhul nii purjakil et suudaks pikemat aega suure platsi peal viibida ... seega oli tsiklimeeste platsil toimuv väike jõmisemine igati teretulnud. Ja selliseid asju toimus ka peale 2001 aastat, raudselt!

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

polecat
Tsikkel: Yamaha XJ 600s

Lugemata postitus Postitas polecat »

No eks igal inimesel on oma arvamus ja selle pärast ei tasu tülli minna või hakata üritust materdama. Mina jäin eelmisel aastal rahule ja kavatsen ka sellel minna ning kohata palju tuttavaid nägusid :wink:

kui sul on ükskõik kus sa oled, siis ei saa sa ära eksida ;)
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Evestus, ma olen seal käinud ühe korra ja seda eelmisel aastal. Küll aga olen suhelnud väga paljude inimestega, kes on käinud seal varasematel aastatel ja nende arvamust eelmisest aastat võid lugeda ka siit http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... o&start=40

Igatahes on info ürituse kohta segane - kord on ta MC Öseli korraldatud Õllemoto siis Mototoober, reklaamis bändid ja puha. Kui keegi julgeb seda mõne teise motoüritusega võrrelda siis teatad, et tegelt on üritus hoopis Õlletoober ja teie asi on korraldada kõlava nimega motoparkla.

Arvatavasti on tegemist ühe vanima motoüritusega Eestis, millest paljudel on väga head mälestused. Seepärast ongi pettumust palju, kui äkki kõik hea kadunud on. Kuna suur pidu on seal siiski Õlletoober, mille põhikontingent on noored joobarid siis on mõistetav, et selle peo fiilingut te ei kontrolli. Ja see vist eristabki üritust teistest mototeemalistest.

Ja ma ei jama midagi. Eelmisel aastal oli palju korralagedust selles samas tsikliparklas, võtab su ego selle info vastu või mitte. Samas kirjutasid sa, et palju muudatusi on tulemas - soovin teile siiralt jõudu, et kõik plaanitu õnnestuks ja osalejad ning korraldaja rahule jääksid!

Kasutaja avatar

anticrist
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas anticrist »

...olen minagi olnud tuline mototoobri austaja, külastaja....tõsi küll, eelmisel aastal ei käinud ja saan pildi sellest üritusest ainult teiste jutustuste põhjal mis ei ole tõesti millegi pärast eriti positiivne :roll: kurb! :cry: ...Aga, kõik aastad tagasi, siis 2007aastast on see olnud ikka rohkem nagu peoplats kui aint parkla! Bändid, baar, vetsud, saun ja peale bändi makimuss ja seda veel edasi kui suurel õlletoobri platsil juba pidu läbi.... (w)

Igaljuhul soovin edu ja usun, et saate need traditsioonid taastada! Mina tahaks heameelega sellest üritusest osa võtta.
Teil on käes üks kõvemaid kohti kus üritust üldse teha, ärge laske seda käest!!!

Lugupidamisega: KK ....Mototoobril kohtume!!!!

kaks ratast on ikka kaks ratast!
http://backyard.pri.ee

Teema algataja
ninamees

Tänud.Üritame!

Bulldog-1

Lugemata postitus Postitas Bulldog-1 »

Tervitus!

Mina olen nüüd kokku 3 korda käinud ja tulen ka see aasta kindlasti,
tegu ühe minu lemmiküritusega tervel hooajal! :D

Tõsi ta on, et telkimine oli ikka kitsas eelmine kord küll, telk telgis kinni,
aga ikka olime häpid, ilm oli ju fantast ja saare õlu, bändid, kadakad,
ilusad motikad ja ilusad...mis sa hing veel tahad!

Ühesõnaga, kui suudate veel paremini asja korraldada, siis oleme veel
rohkem rahul kogu üritusega, jääme huviga ootama.

Jõudu teile seal saare peal ja kohtumiseni!

Tervitades

Pets Viljandist :bsmile:

Live to Ride!

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

Ühinen 96% eelkõnelejaga.

terv. Vilosius internetist :bsmile: (siit see 4%-ne erinevus eelkõnelejaga)

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818

Teema algataja
M.E

Lugemata postitus Postitas M.E »

Pihelgas kirjutas:

Arvatavasti on tegemist ühe vanima motoüritusega Eestis, millest paljudel on väga head mälestused. Seepärast ongi pettumust palju, kui äkki kõik hea kadunud on. Kuna suur pidu on seal siiski Õlletoober, mille põhikontingent on noored joobarid siis on mõistetav, et selle peo fiilingut te ei kontrolli. Ja see vist eristabki üritust teistest mototeemalistest.

Pole sealt heast puudu miskit olnud. Iga motoüritus on just selline, milliseks sa ta enda jaoks elad. Esimesel korral üritusest pettumus saab minu arvates tekkida siis, kui oled endale suured ootused seadnud. Kohapeal selgub, et üritus ei olegi selline nagu sina plaanisid. See ongi ju ürituste võlu, et need erinevad teineteisest.

Asi ju täitsa vabatahtlik (oli eelmine aasta kah). Moto pool oma telklaagriga oli ju kena turvaline kindlus. Kui sul ikka sai sellest "põhikontingendist" isu täis, said rahus taanduda motomeeste sekka. Ja keegi ei vaadanud viltu, kui oma öllega väravast sisse marssisid.

Ühesõnaga, kui mulle ei meeldi, siis ei tähenda see veel seda, et asi s**t on.

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

M.E kirjutas:
Pihelgas kirjutas:

Pole sealt heast puudu miskit olnud. Iga motoüritus on just selline, milliseks sa ta enda jaoks elad. Esimesel korral üritusest pettumus saab minu arvates tekkida siis, kui oled endale suured ootused seadnud. Kohapeal selgub, et üritus ei olegi selline nagu sina plaanisid. See ongi ju ürituste võlu, et need erinevad teineteisest.

Asi ju täitsa vabatahtlik (oli eelmine aasta kah). Moto pool oma telklaagriga oli ju kena turvaline kindlus. Kui sul ikka sai sellest "põhikontingendist" isu täis, said rahus taanduda motomeeste sekka. Ja keegi ei vaadanud viltu, kui oma öllega väravast sisse marssisid.

Ühesõnaga, kui mulle ei meeldi, siis ei tähenda see veel seda, et asi s*** on.

ahh..

Kasutaja avatar

Priit_IZ
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas Priit_IZ »

Mis siin vaielda :) Selles mõttes, nagu Jõgeva Treff :lol: - kes pole käinud ja ei tea, käib uudishimust ära, kuna selle ümber nii palju vahtu keerutatud mitu aastat järjest, järelikult MIDAGI peab seal olema :lol:

Kes aga on juba käinud, siis nendel juba oma arvamus olemas asjast. Kes üritusest vaimustuses, ning samas kes leiab asja mõttetu ja ülespuhutud kommertsürituse haleda satelliidi olema. Mina isiklikult jään ka sel korral oma eelmistel aastatel võetud seisukohale kindlaks. Kui kedagi juhuslikult see huvitama peaks, siis Pihelga paar postitust tagasi toodud lingis on jutt olemas.

Peaasi, et kõik rahul on enda valikutega. Kelle meelest see kõik seal üliäge, läheks ikka kindlasti kohale ja kel ette teada, et asi kaka, ei lähe raha raiskama ja mõrudat meelt omale otsima sinna :bsmile:

Mootorsportlased on ikka julged,
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Kasutaja avatar

Cyberdyne
Tsikkel: Yamaha XT 660 X
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Cyberdyne »

Pihelgas kirjutas:

ja kui juhataksime tsiklimehed Pirita randa ning müüksime neile Õllesummeri pileteid - oleks see siis Motosummer?

Võtke parem kriitika omaks ja taastage oma paljukiidetud üritus. :bsmile:

Ma usun, et sa pakkusid hea äriidee, kujuta ise ette, motomehed saaks koos jaurata, kaagid saaksid puuri tagant rattaid nillida ja paugutamist kuulata... saaremaal see lihtsalt väiksemas mastaabis... meil peab maarott sikkliga saaremaale sõitma, aga kui ntx hakata Õllesummerit soomlastele aktiivselt reklaamima. (Motosummerit motosoomlastele :D)

Mul hakkas lihtsalt mõte tööle :bsmile:

Teema algataja
ninamees

Tubli Cyberdyne! Hakkab juba tulema...

Teema algataja
voorekas

Lugemata postitus Postitas voorekas »

Hea uudis, et üritus toimub! Igal juhul kohal ja eelkõige seltskonna pärast. Ürituse teevad heaks või halvaks osalejad ise ja endal on õnn olnud igal aastal heas seltskonnas viibida, kus virinat kosta pole olnud. Toober kõrval lisaväärtus omaette. Edu korraldajatele ja kohtumiseni Toobril"

Kasutaja avatar

Oldbear
Tsikkel: Honda Magna VF 1100
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Oldbear »

Tere ka minu poolt!

Isiklikult olen vist käinud "Õlletoobril" vast esimestest ürituse korraldamistest saati. Algselt küll ilma tsiklita aga sellest ajast kui kogu üritus kolis Leisi keskusest Oitmäele olen osalenud rohkem "Mototoobril" kui "Õlletoobril". Olen näinud seal nii head kui halba...halba eelkõige tänu "ilmataadile", sest muus osas mul küll etteheiteid ei ole olnud. Eelmine aasta oli küll tunduvalt tagasihoidlikum ja kitsavõitu, kuid lahe oli siiski. Minujaoks on see lihtsalt saanud traditsioon, võimalus pääseda mandrilt saarele, kogeda head seltskonda ja südasuvist Saaremaad. Hea on lugeda uudist, et sel aastal on jälle asja veidi tõsisemalt võtma hakkatud ja tõotab tulla taas üks tore koosviibimine "Mototoobril".
Hr. Pihelga kriitikast saan ma ka aru, "Mototoober" ei mahu lihtsalt "tõeliste MC-de" formaati võibolla :lol: . Ärge seda viimast nüüd võtke kui solvangut, pigem on see minu arusaam või arvamus.

Saaremaal näeme.... :ner:

Tasa sõuad,kaugele jõuad! ;)
http://backyard.pri.ee
Magna VF1100
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

Oldbear kirjutas:

Tere ka minu poolt!

Hr. Pihelga kriitikast saan ma ka aru, "Mototoober" ei mahu lihtsalt "tõeliste MC-de" formaati võibolla :lol: . Ärge seda viimast nüüd võtke kui solvangut, pigem on see minu arusaam või arvamus.

Oldbear, saa juba üle sellest MC teema kibestumisest. Sul ei ole õrna ettekujutust millest räägid. Milleks loobid sõnu, kui ei tea nende tähendust? Ole parem vait! "Ei mahu bla bla bla", t*** nagu eit. Inimesed harivad ennast, loevad kirjandust, küsivad kui ei mõista. Aga sina oled jätkuvalt loll, kes lihtsalt kaagutab. .
Eelmise aasta toober oli võrreldes varasematega täielik saast, no mis nüüd teha siis? Jätame ütlemata ja kiidame korraldajat?

Kes mett teeb, see mett sööb!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”