A-kati PARKIMINE TARTUS TASUTA!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 111
- Tsikkel: GSA
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 8 korda
A-kati PARKIMINE TARTUS TASUTA!
Tere,
kuna ühes teemas tärkas uuesti arutelu, et miks peaks Tartu erinema Pärnust ja Tallinnast tuli selline kena mõte korjata mõned allkirjad, mis näitaksid, et me ikka oleme asjast väga-väga huvitatud.
Ootaks siinkohal kõigi toetust, mitte ainult Tartlaste, kuna suvi on rändamise aeg siis usun, et ka paljud teiste linnade/riikide sõitjad sattuvad meie kesklinna ühel või teisel põhjusel. Oleks ju kena, kui ka Teie ei peaks hakkama jändama parkimisega?!
Kellele ei tee tüli siis võiks järgneva aadressi linkida/meilida ka oma sõpradele/tuttavatele.
Aitäh.
Re: A-kati PARKIMINE TARTUS TASUTA!
mina igatahes panin käpa alla,kuigi ma ei ole tartlane,aga käin seal tihti.tuult tiibadesse.
Allkiri antud, et linnaisad ikka motomeeste peale halastaks.
P.S. Samas G4S ütles et pargi aga, nemad trahvi teha ei saa.
-
- Tsikkel: DNEPR MT-9(külghaagisega)72a.
- Tänatud: 5 korda
Bayer kirjutas:Allkiri antud, et linnaisad ikka motomeeste peale halastaks.
Kah allkiri kirjas!
Aga hullult huvitaks,miks G4S trahvi teha ei saa.
Vabandame vanema Internet Exploreri kasutajate ees, kuna kujundus seal natuke katki. Allkirja saab siiski anda.
Tartus ei ela, kuid allkiri lisatud, kuna suhteliselt tihti saab seal ikka käidud. Hea meel oleks, kui asi ka ametlikult läheks läbi.
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
Kajar kirjutas:Bayer kirjutas:Allkiri antud, et linnaisad ikka motomeeste peale halastaks.
Kah allkiri kirjas!
Aga hullult huvitaks,miks G4S trahvi teha ei saa.
Era firmad ei saa trahve teha.Asi algas Tallinna Ühisteenustest ,kes bussides trahve tegid.Ei ole seadustega kooskõlas.Tallinnas on nüüd MUPO
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
Ise Viljandist kuid allkiri kirjas! Minu teada on Viljandis samuti A-kati sõidukitel parkimine tasuta. Aga kui aus olla, siis pole ma ka kunagi mingit lolli parkimiskella kaasas tassinud, ega pileteid ostnud
-
- Tänanud: 27 korda
- Tänatud: 36 korda
Antud. Ehkki jah, eelmine aasta sai kah ühe parkimiskontrolöri käest üle küsitud ja too vastas "Pargi aga, meie kaherattalisi ei puutu". Aga kurat neid teab, kui halb hommik satub olema..
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
- Tänanud: 3 korda
Ma siin mõtlen et kuidas küll näevad linnaisad ette tsikli parkimist? M-parkimine küll, aga kuidas nende meelest peaks tavaparkimine käima? piletit ju "aknaklaasi" taha jätta ei saa, mõni tuleb paneb oma autole hoopis. Ja kui kaasa võtad endaga parkimispileti siis ei tea kontrolörid kas sul on pilet või mitte. Lolluste vastu sõdima olen alati valma, seega läks allkiri alla
panin kah käpa alla. Võtsin eelmine aasta oma ratsu tartus arvele ja seal kindlustust tehes üks kodanik valgustas mind,et tsiklitel tasuta parkimine. Ma arvasin,et tsiklitel on üle eesti parkimine tasuta. Vat sain vähe targemaks ja edu tartu tsiklistidele`.
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
No panin kirja. Eelmine aasta parkisin nagunii ilma piletita, ju siis ikka oli tasuta.
-
- Tsikkel: Kawa
Allkiri antud, aadressi levitamisega kõvasti tegeletud
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Panin kirja aga no vahet väga pole ausaltöeldes, nagunii ilma koguaeg olnud ja pole probleemi tekkinud
Huvitav kui parkimise eest M-piletit nõuavad, ja see puudub, kas teevad siis M-trahvi ka või? Tuuleklaasi vahele trahvilipikut ju panna ei saa
allkiri antud aadressi teistelegi tutvustanud, kuna seda on tõsiselt vaja.. see oleks kõigile parem lahendus
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Kontakt:
Tihti seal ei käi aga alkiri antud. võiks üldse üle eesti tasuta olla, muidu iga suurem linn otsustab nagu ise tahab ja tekitab sellega segadust..
Maitea nüüd aga minu arust on küll parkimine terves Eestis alati tasuta olnud, sessuhtes, et ratta võid ju toppida ükskõik kuhu- kõnnideele nii et see kellegile ette ei jää või parkimiskohale. Ega keegi ju seda ära pukseerima ei hakka ja trahvi pole ka kuhugi pista. Nii et tasuta või mitte, parkida saab ikka tasuta igalpool
Suht mõtetu jändamine see. Pikem võiks võidelda selle eest et era turvaparklad ja kohad laseks ratastel tasuta parkida. Näiteks riik võiks selle kinni maksta- oleks ju tore.
Käin ka ise tihti Tartus ja allkiri antud.Loodame,et sellest on abi kõigile,kellel kaherattaline.
Allkiri ka minupoolt
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Miks nii vähe
NB. Tartust olen siiani ainult läbi sõitnud
-
- Tsikkel: Ducatisti
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Tehtud, kuigi paistab, et tänu surutisele ma see aasta ratast ei saa
Konks antud ja aadressi sai ka levitatud.Ma teadsin ,et parkimine meil Tartus ka tasuta.Alati ilma parkind ja jama pole olnud.
Ega midagi, Motoexotica ukse peale, muidu sisse ei saa kui allkirja ei anna;)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.