Fork seal savers - kes müüb?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Fork seal savers - kes müüb?
Oleks vaja siis selliseid asju nimega fork seal saver. Kes neid Eestis müüb? Sellised nad on: http://images.google.ee/images?hl=et&cl ... a=N&tab=wi
Re: Fork seal savers - kes müüb?
Täpsusta igaksjuhuks, kas sa mõtlesid "saversi" all lisa tolmukaitset
või transpordi ajaks amordi ja rehvi vahele paigaldatavat abinõud.
Siis on teistel lihtsam sind aidata.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
kaldun arvama , et mõeldakse siiski seda
ehk siis lisatolmukaitset...
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Ma siinkandis neopreenist pole näinud, plastikust "vedrud" on olnud müügil ka näiteks motodepoos.
-
- Tsikkel: KX125;IT250;KXF250;KLE500;SX45
Kaldun arvama,et mõeldakse TRANSPORTKAITSET:
http://cgi.ebay.co.uk/UFO-FORK-SEAL-SAV ... 240%3A1318
kuigi esimesel lingil olid koos nii tolmu-kui transportkaitsmed.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Kindlasti müüb KTM esindus Ekstreemmoto Jälgimäel. Peaks olema nii pikkasid kui ka lühikesi.
Samas ma ise suhtun nendesse asjandustesse väga kriitiliselt. Vaata, kui standardtolmukaitse terav serv lükkab amorditorult sodi maha, siis ma olen 100% kindel, et vähemalt sellisel lühikesel läheb parasjagu sodi ka sinna neopreensuka alla ja ei taha kohe mõelda kuidas see seal siis amorditoru nühib.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
mx77 kirjutas:Kindlasti müüb KTM esindus Ekstreemmoto Jälgimäel. Peaks olema nii pikkasid kui ka lühikesi.
Samas ma ise suhtun nendesse asjandustesse väga kriitiliselt. Vaata, kui standardtolmukaitse terav serv lükkab amorditorult sodi maha, siis ma olen 100% kindel, et vähemalt sellisel lühikesel läheb parasjagu sodi ka sinna neopreensuka alla ja ei taha kohe mõelda kuidas see seal siis amorditoru nühib.
Midagi ta ei nühi igal juhul kaitseb paremini, kui ilma, kysi madone k2est, ta rattal on need pikemat aega peal olnud ning ta pole just ainult asfaltit nyhkinud
-
Teema algataja
Raiki kirjutas:kaldun arvama , et mõeldakse siiski seda
ehk siis lisatolmukaitset...
Täpselt, mõtlesin ikka lisa tolmukaitset.
-
Teema algataja
Piipz kirjutas:mx77 kirjutas:Kindlasti müüb KTM esindus Ekstreemmoto Jälgimäel. Peaks olema nii pikkasid kui ka lühikesi.
Midagi ta ei nühi
igal juhul kaitseb paremini, kui ilma, kysi madone k2est, ta rattal on need pikemat aega peal olnud ning ta pole just ainult asfaltit nyhkinud
Piipz, kus selliseid amordikatteid müüakse, nagu Su XT küljes on (Acerbise omad neopreenist)? On need universaalsed? Kuidas kinnituvad? Mis maksavad?
Tere.
See, kes kiidab ei ole neid(pikki) ise paigaldanud või ei ole tal 1/3 amordikäigust tarvis. Tihedalt peal liikuv neopreensukk jookseb lõpus volti kokku ja moodustab vetruva junni ümber amorditoru. Võib-olla jah, et sinna midagi sisse ei pääse aga välja ka ei tule kui pääseb.
Panin amorti hooldades ühele sellise peale ja võtsin kohe maha ka.
Nendest torudest sai tag. kiigele (exc) amordipuksi kaitse (minuarust väga vajalik) ja samuti jalaraudade hingedele katteid.(talvel lumega metsas vajalik).
Nii, et ost läks asja ette.
Ja müügimehed ärgu ajagu lolli juttu, et oh, viskad suka peale jube lahedad asjad. Paigalduseks tuleb amort pooleks võtta.
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
4cl kirjutas:Paigalduseks tuleb amort pooleks võtta.
Nalja teed või? Ilusti ronivad otsa. Kuna mul on suht vanad esiamordid, millel plastist kaitsed ära lagusid, siis sõidangi ainult nende neopreenidega ja no ei oska küll väga nuriseda. Pask läheb sisse, kui kuskile on auk tekkind.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
amort pooleks?
minu rattal olid ka need juba ostes peal ja käivad ümber kinni krõpsuga ...
No ju ma siis mingid valed asjad ostsin(acerbis). Mina ei saanud neid ei ülevalt ei altpoolt amordile peale, läheb õmblusest lõhki ja kõik.
Aga noh, enda kohta vabanduseks niipalju, et loll on hea kerge olla. Saab sõpradega ka alati hästi läbi.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
http://www.off-the-road.de/xt660_fahrwe ... .html?&L=1
Neopren Fork Protection, 23 euri, tellisin need koos muude asjadega, neid üksi tellides oleks vist kallis, kui arvetada saatmiskulusid. Siin on kirjas et XT omad aga tegelikult on need täiesti universaalsed.
Peale panemine oli lihtne, võtsime amordid ülevalt prillidest lahti ja lasime need peale kukkuda, otsad tugevalt nipukatega kinni ja kogu lugu. Altpoolt ei saanud jah, liiga pingule läks, kartsin, et läheb õmblustest lahti. Ehk siis jah, natuke nikerdamist on, kuid midagi pooleks küll kiskuma ei pidanud.
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Neid vist tehakse jah mitut mõõtu, et võibolla sulle juhtusid 85cc omad näiteks.
No ju ma siis mingid valed asjad ostsin(acerbis). Mina ei saanud neid ei ülevalt ei altpoolt amordile peale, läheb õmblusest lõhki ja kõik.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.