vana küssa kas kawa või suzz

Moderaator: Moded

Teema algataja
huk

vana küssa kas kawa või suzz

Lugemata postitus Postitas huk »

tahan nüüd lõpuks ikka ää soetada selle vanakurja aga kui kuhugi nina pistan siis esimese asjana soovitatakse suzukit,jutt käib 750cm3 isenditest.Eelmine nädal käisin siis VELDIS uurimas et mis ja kuidas jälle esimese asjana suzz endal on aga tunne sees et see pritsega kahepütane kawa peaks nagu isasem olema .Uurisin et mis vahet müügimees midagi eriti tarka öelda ka ei mõistnud, mingi kaido oli ainult, et kawa võtab õli ja kogu lugu.No kurjam see pole küll kellegi seletus äkki keegi mõistab avitada kuhupoole liisk peaks langema.Tänud

Teema algataja
LTD

Re: vana küssa kas kawa või suzz

Lugemata postitus Postitas LTD »

Endal on see uus kawa ja soovitan seda osta :D Poolegaasiga tagarattase 8) Ja see et kawa võtab nininii palju õli ei vasta küll tõele, vähemalt minu masin ei võta.Põhimõtteliselt on 750 kawa ja suzu enamvähem samad, aga kawa tõmme pidi ikkagi parem olema :P Vaata ikka see mis endale meeldib :D

Kasutaja avatar

koty
Tsikkel: Aprilia Sx 125

Lugemata postitus Postitas koty »

Selle kawa kohta pidid sellised jutud olema et mootoril pidi õlitusega vist probleeme olema, Velt isegi lõpetas nende müügi. Aga King Quadi kohta pole midagi öelda, veel, nimelt sissesõit tegemata. Lisaks pidi KQ olema kõige populaarsem ATV.

Aprilia Sr 50 -> Aprilia Sx 125___

Teema algataja
siim714

Lugemata postitus Postitas siim714 »

See on möga jutt et kawaga probleemid on. Pigem on probleemid suzuga kui kavatsed sellega hüpped ja muud jama tegema hakata, nimelt suzu raab on vähe pehme teistega võrreldes ja kipub kõveraks ja pooleks minema.Ise olen KQ 700 üle 3 tuhhi läbi nühkinud ja töötab väga hästi ilma tõrgeteta.Ma muidugi ei käi seda krossirajal hooramas kah. Suzu peabki kõige populaarsem olema..kõige odavam ka ju!!

Teema algataja
LTD

Lugemata postitus Postitas LTD »

Suzul on palju probleeme elektriga, kui see vett saab...
Velt lõpetas müümise sellepärast, et juhul kui tekkib mingeid probleeme selle mootoriga, et jookseb kokku vms, et siis tahetakse kohe garantii remoni viia ja see on väga tüütu jne ...Kawa peab väga hästi vastu kui sa masinat ilusti hooldada :)
Endal üle 2300 km sõidetud ja 0 probleemi (ptüi ptüi ptüi) Olen mudas ja igalpool rallinud. :P

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “ATV/Quad”