Hacked...say what??
Moderaator: Moded
Hacked...say what??
http://www.msport.ee/index.php?page=64&id=106 tahaks teada mis see siis peaks tähendama???
Re: Hacked...say what??
Tundub, et keegi on lehte muutnud, pahatahtlikult.
Arvatavasti parandatakse kiiremas korras.
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kah mul häkkerid- tatikad, kel pole päevade kaupa muud teha, kui portscannerit jooksutada ja läbi sigatsemise oma ego upitada. Tüütu ja mõtetu kontingent!
Loodetavasti on neil ilusti backupid tehtud, et oleks kergem kõik korda saada.
Kurb tõepoolest.
Loodetavasti saavad neist kunagi tublid Unixi adminnid, aga seniks jõudu neile mundris poistega, kes nad tänu aliaste kasutamisele varem või hiljem üles leiavad.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
posrtscanneriga pole küll siin mingit seost. Või mida sa sellest 80.-st pordist ikka scannid
braueril on updatemata joomla, sellele on passwordi exploit. mspordi omasse ei viitsinud süveneda.
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Kas keegi viitsib mulle ära seletada, mida sellised mikro-häkkerid oma tegevusega taotlevad?
Kerge ego-laks või siis mingi majanduslik huvi- keegi maksis ürituse kottimise kinni?
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Ei muud kui et saab kusagil foorumis öelda: Näe,ära tegin!!!
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
baltroon kirjutas:Kas keegi viitsib mulle ära seletada, mida sellised mikro-häkkerid oma tegevusega taotlevad?
Kerge ego-laks või siis mingi majanduslik huvi- keegi maksis ürituse kottimise kinni?
Taotlused on täpselt samad mis vanasti akende sisseloopijatel või muud moodi vandaalitsejatel... vaid hoovad on siis veitsa erinevad. Selge, et värdjad (normaalsusest kõrvalekaldunud isendid) on nad ühtmoodi - mina neid ei lööks, kui kätte saaks, sest nende elu pole just meelakkumine... pussy look ja allakusemine, kaaslaste kius lasteaiast saati ja suguelu Pille-Mallega elu lõpuni... neile tuleb lihtsalt kaasa tunda ja toetada kui võimalik.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.