aprilia rsv 1000
Moderaator: Moded
aprilia rsv 1000
Tere. Sooviks teada infot selle ratta kohta inimestelt, kel see olemas või on omanud.
Kas apriliast on bike'ina ka asja? Ses suhtes suht tyyüpiline küsimus et kuidas on ja mis vea jne:D aga eks võiks ju ikka natuke uurida.
Peas tiirleib mõtteid uue sõiduriista ostmise üle.
Vastuseid ootama jäädes:)
Re: aprilia rsv 1000
Mul tekkis kohe üks küsimus. Tsiteerin: "Kas apriliast on bike'ina ka asja?"
Milleks siis veel, kui mitte bikena? Endurokana, dirtbikena?
T1m kirjutas:Tere. Sooviks teada infot selle ratta kohta inimestelt, kel see olemas või on omanud.
Kas apriliast on bike'ina ka asja? Ses suhtes suht tyyüpiline küsimus et kuidas on ja mis vea jne:D aga eks võiks ju ikka natuke uurida.
Peas tiirleib mõtteid uue sõiduriista ostmise üle.Vastuseid ootama jäädes:)
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
Omanik ei ole aga minu meelest väga hea ratas Omal ei hakanud hammas peale muidu oleks soetanud.Kuna tahtsin V2 siis odavam variant oli VTR.Ära vigu otsi kui ratas meeldib.Minu meelest täiuslikum ratas kui ZX9R.Nt.käigupidurdusel libisev sidur,ringiaegade kell.V2 esialgu naljakas sõita,kiirust ei taju nii nagu 4.pütastega.
OSTA,SÕIDA,NAUDI
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
Meid siin ikka on mõned omanikud Kindlasti on neid veel, aga ei ole suhelnud kõigiga.
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... sv&t=30010
Küsi kasutaja Lumelaualt, kui ähmi täis ta läks kui V-mootor kurvilisel teel eest ära kadus?
Graal kirjutas:Meid siin ikka on mõned omanikud
Kindlasti on neid veel, aga ei ole suhelnud kõigiga.
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... sv&t=30010
Küsi kasutaja Lumelaualt, kui ähmi täis ta läks kui V-mootor kurvilisel teel eest ära kadus?
Mul turbo rõhuklapp jupsis ja nosi pudel oli ka tühi.
Ei ole küll RSV omanik, kuid õnnestus paar päeva tagasi Ungaris Hungaroringil Aprilia tehase poolt korraldatud testipäeval antud isendiga lähemalt tutvust sobitada.
Kuna kiirus, kiirendus, jõudlus jne. on paljuski tihendis kinni, siis selle jätan kommenteerimata, aga suuremat kasvu mehele, on RSV-st palju rõõmu.
Harjumuspärased sportrattad on XL kasvus olevatele pisut ebamugavad, RSV pakub selles vallas meeldiva elamuse.
V mootor annab hea teravuse ja aastate pikkuses madalseisus olnud insenerid, sealt tõusnuna, hea aerodünaamika. Nagu ka mõõnas vaevlenud Itaalia disainerid, suurepärase väljanägemise. Olles eelnevalt Tuono ja Shiveriga viimast võtta üritanud, tundus RSV nagu teine hingamine. Ratas on kiireks sõiduks loodud. Üleliia palju kogemusi uue põlvkonna Aprilia ratastega ei oma, aga peaaegu kogu masinapark on proovitud, positiivne noot jääb kõlama. RSV võib olla üks tulevasi, äkki uue V4 mootoriga, ka minu valikus.
Pikematele on täitsa sobilik.Pärnu sõiduga kann valutama ei hakka,käed ära ei sure.Kui 2005 zx 10 r võrrelda,siis kordades mugavam aga mul hakkas see mootoripõrin vastu.Spidole jääb max kiirus mällu,mõnedele meeldib sellega uhkustada...Graali rattal sai vist 275 km.h ette.RSV on mootori garantii 50 000 km
Re: aprilia rsv 1000
küsimus. miks osadel müügis olevatel rsv 1000 on 5 käiku osal 6 käiku? müüjad panevad puusse v?näit üks 2003 a on nii 5 kui 6 käigulisea müügis:D vabandan ette kui loll küsimus
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.