Norra
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Loe trip.ee foorumist. Seal enamus muljetajatest ei ole küll motaga liikunud (on ka neid), kuid põhiline info on sama. V.a. positiivne fakt et motaga pääsed enamusest teetollidest .
Soovitustest pole muud kui et korralikud vihmariided kaasa. Norra ON vihmade maa ja kuivana on seal ainult mõned üksikud hakkama saanud. Endal on seis 1:2 ehk siis ühe korra on vedanud . Ülejäänud kahel korral sadas vastavalt 90% ja 45% ajast ... ja mitte vähe
.
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
PS. Biker.ee otsingunupp annab märksõna Norra peale ka mõned vastused.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Re: Norra
jannuhellu kirjutas:kuidas mägedes oli seal ju lumine ja libe pidevalt?kuidas sealt tsikliga üle saite
suvel ei ole teed lumised, lumi on tee ääres, ise olen 3 korda norras käinud, kesk- ja põhja-Norras, Bergenist Nordkapini, vihma olen minimaalselt saanud, aga maa on suur, loodus piirkonniti väga erinev, ühe reisiga võta ette mingi väiksem piirkond, siis näed ja naudid ümbrust, alustada võiksid keskosaga (Bergen)
kel plaani norra minna lähiajal siis kutsuks võimalusel omadele ehk eestlastele tsiklite mäkketõusus kaasa elama.Nimelt Trondheimis nordic cup viimane võistlus ja suur pidu.Kohal ka mitmed eesti mäkketõusjad.Üritus siis 06 sept.
lisainfo www.hillclimb.no
lärm
-
Teema algataja
bergeni kandis olen olnud ja käinud päris palju mäletan igatahes et kui eelmisel aastal üle mägede juuni kuus sõitsime siis oli üleval lumetorm :S sellepärqast põengi...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.