delta käigukast
Moderaator: Moded
delta käigukast
mul selline asi et käiguvaheti katki ja algul oli esimene käik ja nüüd tuli esimesele käigule ka vaba käik juurde ja teine läheb aint üks 10-nest läheb sisse mis moodi ma peaksin seda korda tegema

-
- Tsikkel: R6 00.a
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
mul oli deltal sama probleem et käigud viskasid yle
selleks pead kogu masina lahti kakkuma käigukastini
ja otsima yles käigukettad
mul piisas sellest et vahetasid pooled ketastel aga kui väga persses need on siis on vaja uusi need kettad näevad välja nagu paskud seibid millel on kõrgendused kuhu teine ketas hakub. kui need nurgad kõrgendustel on maas siis libisevadki käigud yle
selleks pead kogu masina lahti kakkuma käigukastini
ja otsima yles käigukettad
mul piisas sellest et vahetasid pooled ketastel aga kui väga persses need on siis on vaja uusi need kettad näevad välja nagu paskud seibid millel on kõrgendused kuhu teine ketas hakub. kui need nurgad kõrgendustel on maas siis libisevadki käigud yle
Delta on nii julm riist, et neid hambaid saab "rällakaga" (motie kirjutas:mul piisas sellest et vahetasid pooled ketastel aga kui väga persses need on siis on vaja uusi need kettad näevad välja nagu paskud seibid millel on kõrgendused kuhu teine ketas hakub. kui need nurgad kõrgendustel on maas siis libisevadki käigud yle

Aga kui korralikult tahad teha, siis proovi mõni freesija nõusse saada ja saad ilusti ühtlaselt freesitud jupid.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.