Bomber
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Viffer ja Kawa
- Tänatud: 8 korda
Re: Bomber
Toimub ka see aasta Soomes, ise kohal 100%.
http://bomber.fi/modules.php?name=News& ... ex&catid=1
uutiset: Bomber Bike Show la 9.5.09 Lahdessa!
B-henkiset tapahtumat
Suomen Chicagon legendaarisin MP -kauppa, Riku Motor, järjestää jo perinteeksi muodostuneen "Prätkä 2009 - maailman pienimmän moottoripyöränäyttelyn" 8-9.5.2009 osoitteessa Vesijärvenkatu 7, Lahti (rautatieaseman lähellä).
Luvassa upeita prätkiä, rokkia, koeajoja ja paikalla mm. irvileuka Jope Ruonansuu hauskuuttamassa yleisöä. Seuraa tilannetta osoitteessa http://www.rikumotor.fi.
Samassa rytinässä järjestetään myös lauantaina 9.5.09 Bomber Bike Show klo.10-16.00, johon kaikki pommittajat ja muutkin moottoripyöristä kiinnostuneet ovat tervetulleita.
Näyttävää kalustoa voi tarjota näytille speksien, sekä muutaman kuvan kera
osoitteeseen:
Kolme parasta palkitaan yleisöäänestyksen perusteella hyvillä palkinnoilla ja tapahtumaan vapaa pääsy!
rohkem inffi eesti k. ... mis see endast kujutab ja pilte videosi eelmistest aastastest ei tee kah paha
palun!
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Vägev üritus on jah.Olen ka kahel aastal kohal käinud.Eelmine aasta minu meelest seda üritust ei toimunud.Eelmistel aastatel oli liiga palju õnnetusi ja ei antud ürituse korraldamiseks luba.Möll hakkas reede õhtul pihta.Kusagil keegi kärsatas rehvi,kusagil keegi käristas piirajasse ja kärutati nii sama ringi.Vaikus saabub pühapäeva hommikuks alles siis kui viimasedgi kärnatajad on ära väsinud.Äge teema on muidugi veel Killer mobo kiirendus võistlus.Tingimused on,et peab olema mopeedi raam ja rataste vahe ei tohi ületada 2m.pane kasvõi 1000 bike mootor vahele.Ei noh,sigalahe üritus.
-
- Tänatud: 1 kord
paar aastat tagasi
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
Kui mina seal viimati käisin siis nimetati seda mopeediraamidel rakettide kiirendudst vist Killerbee võistluseks.
Samal korral oli kohal ka siis nö ghostrider oma 600 kuubikulise gixxeri mootiriga mopeediga. Vana Jõudis
stardist vast max 100m sõita kui aparaat enam mehele ei allunud ja kärnatas ära.
Samuti tuleb meelde üks tore somm kes niikaua oma tsikliga telgi juures paugutas ja leeki sumpast välja meelitas
kuni korraga oli telk leekides mis läks nagu säraküünal. Ka üks tsikkel põletati tol korral maha seal.
Tuletõrjel oli tööd korralikult.
GSX-R 750 1989
-
- Tsikkel: Honda CBR 600FY, 2000.a.
Oil-Cooled kirjutas:paar aastat tagasi
Ma ei tea, võibolla peaks minema "rumalatesse küsimustesse", aga miks nad seal üheskoos karjuvad, läbustavad ja rattaid lõhuvad?
-
- Tsikkel: Viffer ja Kawa
- Tänatud: 8 korda
Plekats kirjutas:Vägev üritus on jah.Olen ka kahel aastal kohal käinud.Eelmine aasta minu meelest seda üritust ei toimunud.Eelmistel aastatel oli liiga palju õnnetusi ja ei antud ürituse korraldamiseks luba.Möll hakkas reede õhtul pihta.Kusagil keegi kärsatas rehvi,kusagil keegi käristas piirajasse ja kärutati nii sama ringi.Vaikus saabub pühapäeva hommikuks alles siis kui viimasedgi kärnatajad on ära väsinud.Äge teema on muidugi veel Killer mobo kiirendus võistlus.Tingimused on,et peab olema mopeedi raam ja rataste vahe ei tohi ületada 2m.pane kasvõi 1000 bike mootor vahele.Ei noh,sigalahe üritus.
2008 aastal toimus täitsa ametlik Bomber Weekend Soomes, olin ise kohal ja korralik üritus oli.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.