Käivitamine külmalt

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
kibu001

Käivitamine külmalt

Lugemata postitus Postitas kibu001 »

ei lähe käima kohe paned pauku läheb siis sureb välja paned jälle jälle siis läheb,siis jebid gaasiga siis saab korralikult käima ja pärast paugu pill soojana milles probleem? :(

Kasutaja avatar

Marukoer

Lugemata postitus Postitas Marukoer »

oot misasja? :lol:

Teema algataja
kibu001

Marukoer kirjutas:

oot misasja? :lol:

Sorry, pm tahan vändast rollerit käima panna panen vänta läheb esimese korraga käima siis annan gaasi või mitte sureb välja (nagu 6nnnnn siis sureb välja :lol: ) panen uuesti vänta jälle siis saab juba gaasiga mängida ,tambin veel läheb juba korralikult siis läheb juba soojaks ja käib korralikult suretan välja ja siis panen uuesti siis läheb esimese korraga (kui mingi 8 h seisnud siis jälle sama kala :cry:

Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Külmkäivitusklapp milline? Automaatne või manuaalne. Tundub, et kinnikiilunud nn kinnisesse asendisse. Ei saa külmalt rikkamat segu lihtsalt.

Teema algataja
kibu001

holma kirjutas:

Külmkäivitusklapp milline? Automaatne või manuaalne. Tundub, et kinnikiilunud nn kinnisesse asendisse. Ei saa külmalt rikkamat segu lihtsalt.

Automaat toores on :? kuidas teda lahti v6imalik saada? 2 kruvi seda olen lahti v6tnud siis panin kohe tagasi siis kui karburaatorit puhastasin

Kasutaja avatar

Kirs

Automaattoorega on nii, et lahti võtta või remontida teda ei saa. Tavaliselt, kui nad on rikkis, siis segu jääb külmkäivituse asendisse. Sinul tundub vastupidine variant just olema. Võimalik, et kinni(töösooja mootori asendisse) on jäänud automaattoore otsas olev kolb-nõel. Võta see tooresüsteem maha ja kontrolli, et seal pesas ei ole mingit sodi. Toore korrasolekut saad kontrollida jättes juhtmed külge ja keerates süüde sisse.(või võta aku klemmidelt otse toorele voolu) Siis jälgid pingsalt selle kolvi-nõela tegevust. Peab hakkama hästi aeglaselt ennast väljapoole suruma. Võib kuluda mitmeid minuteid enne, kui tulemust näed. Kui üldse midagi ei juhtu on automaattoores omadega õhtal.

Teema algataja
kibu001

holma kirjutas:

Automaattoorega on nii, et lahti võtta või remontida teda ei saa. Tavaliselt, kui nad on rikkis, siis segu jääb külmkäivituse asendisse. Sinul tundub vastupidine variant just olema. Võimalik, et kinni(töösooja mootori asendisse) on jäänud automaattoore otsas olev kolb-nõel. Võta see tooresüsteem maha ja kontrolli, et seal pesas ei ole mingit sodi. Toore korrasolekut saad kontrollida jättes juhtmed külge ja keerates süüde sisse.(või võta aku klemmidelt otse toorele voolu) Siis jälgid pingsalt selle kolvi-nõela tegevust. Peab hakkama hästi aeglaselt ennast väljapoole suruma. Võib kuluda mitmeid minuteid enne, kui tulemust näed. Kui üldse midagi ei juhtu on automaattoores omadega õhtal.

V6tsin lahti ,vaatasin nõel on täiesti väljas pesas ja see kolb kus to sees toda sai ka nagu sisse lykata seal tundus kolvi taga nagu vedru vms

Kasutaja avatar

Kirs

Jajahh, nii ta on. Nüüd kontrolli korrasolekut. Lase vool sisse ja vaata kas ikka see kolb ja nõel lähevad väljapoole nagu eespool kirjeldasin. Kui töötab, siis pane kokku. Kui külmkäivitusega ikka probleemid siis tõsta hakatuseks segunõela astmevõrra ülespoole ja vaata mis siis teeb.

Teema algataja
kibu001

Nii peaks jah proovima madalamale kuna hiljti panin viimasesse asmesse ehk siisn6ela otsale lähemale

Kämbu

Lugemata postitus Postitas Kämbu »

Vaata, Tegelikult on asjaga niimoodi, et kuna sa veel nii väike oled et sa isegi kirjutada ei oska siis ise mootorit poleks targem näppida.. Äkki sa leiad parem mingi tuttava onu kes natukene asjast jagab ja lased tal seda teha või viid teenindusse. Kirjapildi järgi sa oled umbes 7-8 aastane sa ei tohi isegi jalgrattaga autoteel sõita, rääkimata rollerist.

Teema algataja
kibu001

Kämbu kirjutas:

Vaata, Tegelikult on asjaga niimoodi, et kuna sa veel nii väike oled et sa isegi kirjutada ei oska siis ise mootorit poleks targem näppida.. Äkki sa leiad parem mingi tuttava onu kes natukene asjast jagab ja lased tal seda teha või viid teenindusse. Kirjapildi järgi sa oled umbes 7-8 aastane sa ei tohi isegi jalgrattaga autoteel sõita, rääkimata rollerist.

Irw,mis see siia puutub kui ma lohakalt kirjutan,olen harjunud msniga.
Halvasti arvad ,vaata kuidas ise hakkama saad,ma küsisin abi,sa kohe ädaldama.See on see kui mul kiire on. Kui sa ei tea mis viga, mis tuled siis siia nina toppima :evil: . Ma ei saa sinust aru, Holma ikka aitab sa tuled siia vinguma. :?

Kämbu

Lugemata postitus Postitas Kämbu »

Sa natukene mõtle ka mida sa räägid või teed..
Tegelt ei viitsi väga tüli üles kiskuda. Piisaks sellest kui sa edaspidi kirjutad nii nagu sa mulle vastasid. Siis ehk saaks su probleemist aru.
Sa tegid umbes sellise teema, et AIDAKE MIND, õelge kuidas mu pill jälle käima hakkab. Ise sa ei õelnud isegi seda millega tegu on.

Muide see puutub siia väga palju kas sa kirjutad lohakalt või mitte..
Sellest sõltub see kas inimesed saavad aru mida sa kirjutad või mitte.

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

kibu001 kirjutas:

Irw,mis see siia puutub kui ma lohakalt kirjutan

Niipalju puutub, et sellise suhtumise juures lähevad teemad lihtsalt lukku! Uppuja, kes isegi niipalju ei viitisi ennast kokku võtta, et appi korralikult hüüda, päästmine, on kindlast vaid uppuja enda mure.

Suletud

Mine “Rollerid”