vihmaga ei sõida
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
vihmaga ei sõida
Sai see jama sellest et pesin rollerit ja lasin voolikuga vett peale ja hiljem käima ei läinud. järgmisel päeval sain käima aga suri kohe välja ja aku muidu pidas mitu päeva aga nyyd ei tõuse bena näiduk ka. siis ülejärgmisel päeval sain tööle ja sõitsin bensiinijaama tankisin sõitsin mingi 3-4km ringi midagi viga polnud. Nüüd täna laenasin sõbrale sõita ( vihma hakkas sadama) ja enam ei lähe tööle. vahepeal saan tööle aga siis hoian pöördeid aga sureb ikka välja. rolleriks muidu kiivi. oskas keegi öelda mis viga võib olla?
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
IZH kirjutas:Miks koonusfiltriga vihmaga sõita ei saa
Sellepärast, et see topitakse niimoodi peale, et küljepealt välja turritab.
Teised peavad ju nägema kaugelt, et sul ´koonukas´peal:) Porikaitsed ei ole samuti IN.
Loomulikult saab koonusfiltrit vee eest kaitsta. Saadaval on ka eemaldatava plastkestaga filtreid. Kui tingimused räpasemad siis kest peale.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Re:
holma kirjutas:Kunagi omasin Jawat, ei ole mina kogenud, et papist(minu mäletamistmõõda oli) filter oleks vihmaste ilmadega mootori töös mingeid erinevusi kaasa toonud. Ka autol on papist filter...
Kalla need papist filtrid veega üle ja vata mis siis juhtub. Igasugused õhufiltrid võiks tõesti veevabas keskonnas olla.
http://www.krracing.ee/
-
Teema algataja
Re: vihmaga ei sõida
Endal on kah koonusfilter peal, ei ole veel sellepärast seisma jäänud või seganud mootoritööd ka paduvihmas sõites või pärast pesus käiku. Aga rolleritele ei soovita koonusfiltrit, sellel pole lihtsalt mõttet kui ta seal lõdviku otsas logiseb.
Existence kirjutas:Endal on kah koonusfilter peal, ei ole veel sellepärast seisma jäänud või seganud mootoritööd ka paduvihmas sõites või pärast pesus käiku. Aga rolleritele ei soovita koonusfiltrit, sellel pole lihtsalt mõttet kui ta seal lõdviku otsas logiseb.
Kõk oleneb sellest mida sa mootorist saavutada tahad.

Endal kui ühel rolleril kunagi küünlapiibus asi oli, tänu sellele et eelmise omaniku poolt oli samuti see porikaitse eemaldatud, siis enne hakkas vahele jätma ja puterdama, aga kohe ei surnud välja. Aga koonusfiltrist kõige vihmakindlam vast on malossi e5, millel plastikkate peal ja on ka kogemusi sellega vihmaga, töötab suurepäraselt masin. Ise arvaks, et vesi karpasse või kuhugile sattunud. Süütepoolist kuni küünlapiibuni vaata ka asi ikkagi üle.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Re: Re:
madjs kirjutas:holma kirjutas:Kunagi omasin Jawat, ei ole mina kogenud, et papist(minu mäletamistmõõda oli) filter oleks vihmaste ilmadega mootori töös mingeid erinevusi kaasa toonud. Ka autol on papist filter...
Kalla need papist filtrid veega üle ja vata mis siis juhtub.
Miks ma peaksin filtri veega üle valama? Minu jutu mõte oli see, et ei juhtu nende papist filtritega mitte kui midagi, kui nad on originaal filtrikastis.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: V-Strom
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Re:
holma kirjutas:madjs kirjutas:holma kirjutas:Kunagi omasin Jawat, ei ole mina kogenud, et papist(minu mäletamistmõõda oli) filter oleks vihmaste ilmadega mootori töös mingeid erinevusi kaasa toonud. Ka autol on papist filter...
Kalla need papist filtrid veega üle ja vata mis siis juhtub.
Miks ma peaksin filtri veega üle valama? Minu jutu mõte oli see, et ei juhtu nende papist filtritega mitte kui midagi, kui nad on originaal filtrikastis.
aga konks selles ongi, et sinu Jawal oli kastis, aga tänapäeval pole enam kastis
-
- Tsikkel: vanakool.. MT9
Fynix kirjutas:Mul sama lugu , peab siis küünlapiibu välja vahetama ?
viksa vett peale ja katseta järgi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.