Märkan mootorratturit!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 427
- Tsikkel: Yamaha R1
- Kontakt:
Märkan mootorratturit!
Kes ei tea millest jutt, see vaadaku alustuseks siia - http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=270346#270346
Tere bikerlased.
Meil on hea meel teada anda, et esimesed proovieksemplarid on trükist saabunud. mmz ja Bladyhell otsustasid teie kommentaare arvestades kujundada kolm kleebist, mis on allpool toodud. Kleebiseid saab tellida mõlemalt poolt kleebitavatena seega on kokku 6 erinevat varianti. Neid on võimalik liimida näiteks nii auto tagaakna sise- kui ka välisküljele.
Kleebised kahjuks maksvad täna pisut raha. Nimelt pahandas Maanteeamet meiega pisut liiklushuligaansuse promomise teemal ja seetõttu ei looda me hetkel, et meie mõte ja teostus saavad neilt rahalise süsti. Selle diskussiooni tulemusena valmis kolmas variant, mis on pigem puhas iroonia, kuid siiski tellitav.
Orineteeruv omahind on 25 krooni tükist (kui kogus on min 100 tk). Hind võib erineda kuskil 5 krooni piires. Oleme lähtunud JaJaa koopiakeskuse hinnakirjast, kui kellelgi on soodsam variant siis andku palun meile teada. Iseenesest on Tammsaare välja käimine üsna väike kulu. Kui esmaspäeval tellimuse sisse anname, siis saame kleebised päevaga kätte.
Ise asume Tallinnas, kuid kui teie hulgas on inimesi, kes on valmis neid mujal eestis jagama, siis ootame infot.
Tellimiseks vajaks infot, et kes millist ja millise poolega kleebitavana ja kui palju tahab. Saata soov järgmiselt:
A1 - Märkan mootorratturit (väljapoole kleebitav)
A2 - Märkan mootorratturit (sissepoole kleebitav)
B1 - Märkan ja Mõistan (väljapoole kleebitav)
B2 - Märkan ja Mõistan (sissepoole kleebitav)
vana versioon
C1 - Motikas ei ole jalgratas (väljapoole kleebitav)
C2 - Motikas ei ole jalgratas (sissepoole kleebitav)
vana versioon
Tellimus esitada baar_tallinn@hotmail.com koos koodi ja soovitava kogusega. Võite ka helistada 5172305. Saadan teile tellimisel täpsemad andmed kuhu raha kanda.
NB! Meie ühine otsus on, et see algatus ei teeni kasumit ja raha küsime ainult selle eest, mis kulub kleebise valmistamiseks!
edit: Logodelt B ja C eemaldatud nooled.
Re:
Istusime mmz-ga kõrtsis ja arutasime teemat. Testisime pubis viibinute peal- arvamusi oli mitmeid. Mina olen 110% rahul tulemusega. On kulunud kõigest paar päeva ideest teostuseni - ja raha vaid 75 krooni prooviprindiks! Me ei vaja reklaamibürood ja poliitkorrektset sõnumit. Me ei vaja kuid aega, et põhjendada kellegile bürokraadile, et meie ideel on jumet.
Kui kellelegile ei meeldi, siis andke andeks. Me oleme hingelt mootorratturid ja promome oma elustiili ja suhtumist. Me teeme ennast nähtavaks ja me ei taha, et me oleksime oma elustiiliga ühes potis jalgratta omanikega. Me austame küll kõiki kaherattalistel liiklejaid, kuid meie hing ja süda kuulub mootorratastele.
Ja ma olen isiklikult siga uhke, et me selle asjaga oleme jõudnud möla asemel käega katsutava tulemuseni!
Esitage oma tellimused ja me organiseerime need kleepsud kohale. Meie aeg ja vaev ja mõtted on teile kõigile tasuta!
Re
kolentin kirjutas:kas keegi haapsalusse transpordib?või lasen siin teha endale
Esita tellimus ja kuhu tahad saada, vast leiame kellegi, kes toob kohale.
Re
See suur, et... kui keegi teeb ise miski kleepsu meie kavandi põhjal, siis andke palun ka tagasisidet selle kohta. Siin keegi mainis, et ega üle 10-ne ei tule nagunii. Ma ei usu, et see paika peab - seega andke tagasisidet, siis saame ka infot, et palju meie idee tegelikult rakendust leidis.
edit - ma lähen ja luristan oma reedeõhtust veini edasi ning kuna ma enam varsti väga kontaktivõimeline pole siis ja saatke meilile oma soovid.
-
- Kontakt:
Re:
Bladyhell kirjutas:Istusime mmz-ga kõrtsis ja arutasime teemat. Testisime pubis viibinute peal- arvamusi oli mitmeid. Mina olen 110% rahul tulemusega. On kulunud kõigest paar päeva ideest teostuseni - ja raha vaid 75 krooni prooviprindiks! Me ei vaja reklaamibürood ja poliitkorrektset sõnumit. Me ei vaja kuid aega, et põhjendada kellegile bürokraadile, et meie ideel on jumet.
Väga hea. Alati ei saagi iga bürokraadiga arvestada. Tuleb asi kätte võtta ja ära teha. 5+
Võtaksin igat väljast kleebitavat ühe. Kiiret ei ole. Koguge tellimus kokku ja tehke korraga ära.
Ahjaa... MMZ, viskad äkki faili kah? Kui just Corelis ei ole...
Scryth
(reklaamibüroo töötaja)
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Igatahes sugulastele on selgitustöö ja "koolitus" tehtud, varsti ka märgistatud.
Mõistku igaüks tulemit kuidas tahes, kui juba silma hakkab ja mõtlema paneb, siis on see oma eesmärgi täitnud.
http://www.animalistika.ee
-
- Kontakt:
scryth kirjutas:Ahjaa... MMZ, viskad äkki faili kah? Kui just Corelis ei ole...
Nädalavahetusel teen ära. Mul ei ole see praegu just kõige kvaliteetsemalt valmistatud ja teen natuke kenamaks (kurvid sujuvamaks jne.). Kleepsu peal neid pisivigu ei märka aga mulle lihtsalt meeldib kui asi vektoris täiesti korralik oleks ja ka 100 kordsel suurendamisel midagi silma ei hakkaks.
korben kirjutas:A miks ei soovita tsiklile panna kleepsu, oleks see kuidagi kohatu?
Kui veidi lauseid loed ja süvened, siis saad aru, miks need ainult autode peal kasutamiseks mõeldud on.
Re
Värskendatud info
Nonii seltsimehed unetud
edetabel hetkel selline
Variant A - 72 tk
Variant B - 56 tk
variant C - 8 tk
Kokku hetkel (laupäev 11:00) tellitud 136 kleepsu. Andke aga kuuma, siis saan esmaspäeval kogutellimusega neid printima minna. Ma ei jõua kõigile vastata, kuid kõik, kes meili saatnud on mul ilusasti kirjas.
Üks mõttekaaslane tahtis oma maasturi varurehvile suuremat, uurin ka selle hinna välja ja annan kõigile teada.
Väike näide kah - http://picasaweb.google.com/Bladyhell/K ... fbtcMFXdME
Ma ei ole kindel kaua see kleeps väljaspool vastu peab, kuid päris hea näeb välja. Peaks korra pesulas käima ja testima.
P.S. keegi naljamees arvas, et ma tegelen kleepsude tootmisega - paraku mitte ja seetõttu mingeid teistsuguseid asju minu kaudu ei saa
Re
Minu arust ei olnud meil see corelis, kuid mmz teab sellest rohkem. Pildid saad endale vabalt salvestada teemast Hälvik-autojuhid. Lihtsalt huvi pärast - mis peale hakkad sellega?
ei pea olema corelis lihtsam siis lihtsalt kui olex....aga tead mis hakkan äri tegema ....ei tegelt võtan ja hakkan läänerannikul neid levitama...ja veel yx asi....madallendureid ma ei suuda ikka näha ,isegi vahest lennates tean et võin jääda märkamatux ja ei hakka pärast kedagi syydistama....muidu ikka vaatan kas kuskil pamperi kyljes mõnd tsiklit ei ole kes tahab mööda saada
kolentin kirjutas:ei pea olema corelis lihtsam siis lihtsalt kui olex....aga tead mis hakkan äri tegema
....ei tegelt võtan ja hakkan läänerannikul neid levitama...ja veel yx asi....madallendureid ma ei suuda ikka näha ,isegi vahest lennates tean et võin jääda märkamatux ja ei hakka pärast kedagi syydistama....muidu ikka vaatan kas kuskil pamperi kyljes mõnd tsiklit ei ole kes tahab mööda saada
selge, kuigi ühe-kahe kaupa tellijaid on piisavalt ja ka läänerannikule saab nad sulle toimetada täiesti vabalt. Igaks juhuks selline palve on küll, et palun ärge neid kleepse ise tellides muutke - sõnum peaks läbivalt üks olema. Me tahaks oma nn loomingut algses idees tänaval näha
1 C1 - Motikas ei ole jalgratas (väljapoole kleebitav) sooviks.(tallinn)
Laurikre@hot.ee
53 46 59 68
Re
h0lger kirjutas:Kui keegi selle mulle Jõgevale või Tartusse tooks, siis oleks ise ka igati käpp. Kui on võimalik, siis oleks kena kui teada annaksite
Holger.
ma võin sulle isiklikult põltsamaale tuua järgmine nädalavahetus. ja võid ka postiga saada, siin pakuti seda võimalust lausa tasuta. Saada mulle meili oma tellimus siis. Tartusse tahtjaid oli teisigi. Pealegi on järgmine nv vast juba sõiduilm ja ei teeks paha tsikliga tiir eestile peale teha.
Re: Re
Bladyhell kirjutas:Ma ei ole kindel kaua see kleeps väljaspool vastu peab, kuid päris hea näeb välja. Peaks korra pesulas käima ja testima.
Küll ta selle kuu, kaks vastu peab. Kui neid piisavalt palju liikumas on, siis kaotab kampaania ise selle aja jooksul oma erksuse niikuinii.
-
- Kontakt:
edit:
kolentin kirjutas:et siis kysimus...kas saab selle faili...kui võimalik siis corelis
Vektoris failid paneme üles järgmisel nädalal peale esimeste kleepsude tellimist. Faile võib vabalt trükkida ja levitada, keelatud on pildi ja/või teksti ükskõik millisel kujul muutmine.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.