Märkan mootorratturit!

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
mmz
Tsikkel: Yamaha R1
Kontakt:

Märkan mootorratturit!

Lugemata postitus Postitas mmz »

Kes ei tea millest jutt, see vaadaku alustuseks siia - http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=270346#270346

Tere bikerlased.

Meil on hea meel teada anda, et esimesed proovieksemplarid on trükist saabunud. mmz ja Bladyhell otsustasid teie kommentaare arvestades kujundada kolm kleebist, mis on allpool toodud. Kleebiseid saab tellida mõlemalt poolt kleebitavatena seega on kokku 6 erinevat varianti. Neid on võimalik liimida näiteks nii auto tagaakna sise- kui ka välisküljele.

Kleebised kahjuks maksvad täna pisut raha. Nimelt pahandas Maanteeamet meiega pisut liiklushuligaansuse promomise teemal ja seetõttu ei looda me hetkel, et meie mõte ja teostus saavad neilt rahalise süsti. Selle diskussiooni tulemusena valmis kolmas variant, mis on pigem puhas iroonia, kuid siiski tellitav.

Orineteeruv omahind on 25 krooni tükist (kui kogus on min 100 tk). Hind võib erineda kuskil 5 krooni piires. Oleme lähtunud JaJaa koopiakeskuse hinnakirjast, kui kellelgi on soodsam variant siis andku palun meile teada. Iseenesest on Tammsaare välja käimine üsna väike kulu. Kui esmaspäeval tellimuse sisse anname, siis saame kleebised päevaga kätte.
Ise asume Tallinnas, kuid kui teie hulgas on inimesi, kes on valmis neid mujal eestis jagama, siis ootame infot.

Tellimiseks vajaks infot, et kes millist ja millise poolega kleebitavana ja kui palju tahab. Saata soov järgmiselt:

A1 - Märkan mootorratturit (väljapoole kleebitav)
A2 - Märkan mootorratturit (sissepoole kleebitav)
Pilt

B1 - Märkan ja Mõistan (väljapoole kleebitav)
B2 - Märkan ja Mõistan (sissepoole kleebitav)
Pilt
vana versioon

C1 - Motikas ei ole jalgratas (väljapoole kleebitav)
C2 - Motikas ei ole jalgratas (sissepoole kleebitav)
Pilt
vana versioon

Tellimus esitada baar_tallinn@hotmail.com koos koodi ja soovitava kogusega. Võite ka helistada 5172305. Saadan teile tellimisel täpsemad andmed kuhu raha kanda.

NB! Meie ühine otsus on, et see algatus ei teeni kasumit ja raha küsime ainult selle eest, mis kulub kleebise valmistamiseks!

edit: Logodelt B ja C eemaldatud nooled.

Viimati muutis mmz, 03 Apr 2008, 11:27, muudetud 3 korda kokku.

kolentin

Lugemata postitus Postitas kolentin »

kas keegi haapsalusse transpordib?või lasen siin teha endale

Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Re:

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

Istusime mmz-ga kõrtsis ja arutasime teemat. Testisime pubis viibinute peal- arvamusi oli mitmeid. Mina olen 110% rahul tulemusega. On kulunud kõigest paar päeva ideest teostuseni - ja raha vaid 75 krooni prooviprindiks! Me ei vaja reklaamibürood ja poliitkorrektset sõnumit. Me ei vaja kuid aega, et põhjendada kellegile bürokraadile, et meie ideel on jumet.

Kui kellelegile ei meeldi, siis andke andeks. Me oleme hingelt mootorratturid ja promome oma elustiili ja suhtumist. Me teeme ennast nähtavaks ja me ei taha, et me oleksime oma elustiiliga ühes potis jalgratta omanikega. Me austame küll kõiki kaherattalistel liiklejaid, kuid meie hing ja süda kuulub mootorratastele.

Ja ma olen isiklikult siga uhke, et me selle asjaga oleme jõudnud möla asemel käega katsutava tulemuseni!

Esitage oma tellimused ja me organiseerime need kleepsud kohale. Meie aeg ja vaev ja mõtted on teile kõigile tasuta!

K1200S

kolentin

imelik tellida 2 tk...lasen parem sõbral teha :)

Kasutaja avatar

Bladyhell

Re

kolentin kirjutas:

kas keegi haapsalusse transpordib?või lasen siin teha endale

Esita tellimus ja kuhu tahad saada, vast leiame kellegi, kes toob kohale.

K1200S
Kasutaja avatar

Bladyhell

kolentin kirjutas:

imelik tellida 2 tk...lasen parem sõbral teha :)

Ausalt üteldes, siis vahet pole kas 2 või 1. Kui tellid meie kaudu, siis on see hea ka teistele, sest siis saame koguse pealt pisut alet. Kuio tahad ise teha, siis ega me kadedad ei ole - me ei taha hea mõtte pealt teenida.

K1200S
Kasutaja avatar

Bladyhell

Re

See suur, et... kui keegi teeb ise miski kleepsu meie kavandi põhjal, siis andke palun ka tagasisidet selle kohta. Siin keegi mainis, et ega üle 10-ne ei tule nagunii. Ma ei usu, et see paika peab - seega andke tagasisidet, siis saame ka infot, et palju meie idee tegelikult rakendust leidis.

edit - ma lähen ja luristan oma reedeõhtust veini edasi ning kuna ma enam varsti väga kontaktivõimeline pole siis ja saatke meilile oma soovid.

K1200S
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Hääd reedest veini ja (w) Väga hää tulemus, minu tellimus saadetud!

Kasutaja avatar

Teema algataja
mmz
Kontakt:

Kel huvi ja kes satub, see võib täna õhtul Rock Cafe juures ka kleepsu lives ära näha. Otsige vanemat Opel Astrat. :)

Kasutaja avatar

Tafka
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tafka »

Mis suurusega need on? Ei näinud kuskil mõõte...või olen pime :oops:
Autot ei oma aga tsikli top case-le kleebiks küll kui mahub:)

Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Kasutaja avatar

Teema algataja
mmz
Kontakt:

Vabandust, suurus jäi märkimata: pikem külg - 210mm, lühem külg - 175mm. Tegelikult ei soovitaks tsikli külge kleepida (eks ise tead muidugi). Auto küljes mõjub see ilmselt autojuhtidele paremini.

Kasutaja avatar

Tafka
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tafka »

Tsipa suur ka tsikli peale panekuks:) Aga ikkagi tubli töö ja ettevõtmine!

Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Kasutaja avatar

ksenofobov
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ksenofobov »

vajadusel saan orgunnida tasuta posti. vajan eeltäidetud ümbrikke vastava hulga kleepsudega.

Õlu ei teki ega kao vaid muutub ühest olekust teise.
Kasutaja avatar

Sebastian
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Sebastian »

Esialgu 1 tellitud. Tublid poisid.

Kasutaja avatar

scryth

Re:

Lugemata postitus Postitas scryth »

Bladyhell kirjutas:

Istusime mmz-ga kõrtsis ja arutasime teemat. Testisime pubis viibinute peal- arvamusi oli mitmeid. Mina olen 110% rahul tulemusega. On kulunud kõigest paar päeva ideest teostuseni - ja raha vaid 75 krooni prooviprindiks! Me ei vaja reklaamibürood ja poliitkorrektset sõnumit. Me ei vaja kuid aega, et põhjendada kellegile bürokraadile, et meie ideel on jumet.

Väga hea. Alati ei saagi iga bürokraadiga arvestada. Tuleb asi kätte võtta ja ära teha. 5+
Võtaksin igat väljast kleebitavat ühe. Kiiret ei ole. Koguge tellimus kokku ja tehke korraga ära.
Ahjaa... MMZ, viskad äkki faili kah? Kui just Corelis ei ole... :oops:

Scryth
(reklaamibüroo töötaja)

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

korben

Lugemata postitus Postitas korben »

sai ka tellimus sisse antud ja kohe ikka siis suurem hulk, et oleks sõpradelegi jagada.
Tegijatele tõesti 5+ tegemise eest....

A miks ei soovita tsiklile panna kleepsu, oleks see kuidagi kohatu?

Kasutaja avatar

M2
Tsikkel: CB1000R
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas M2 »

Igatahes sugulastele on selgitustöö ja "koolitus" tehtud, varsti ka märgistatud. ;)

Mõistku igaüks tulemit kuidas tahes, kui juba silma hakkab ja mõtlema paneb, siis on see oma eesmärgi täitnud. ;)

ELUST TULEB LÄBI MURDA, MITTE PUGEDA!
http://www.animalistika.ee
Kasutaja avatar

Teema algataja
mmz
Kontakt:

scryth kirjutas:

Ahjaa... MMZ, viskad äkki faili kah? Kui just Corelis ei ole... :oops:

Nädalavahetusel teen ära. Mul ei ole see praegu just kõige kvaliteetsemalt valmistatud ja teen natuke kenamaks (kurvid sujuvamaks jne.). Kleepsu peal neid pisivigu ei märka aga mulle lihtsalt meeldib kui asi vektoris täiesti korralik oleks ja ka 100 kordsel suurendamisel midagi silma ei hakkaks.

korben kirjutas:

A miks ei soovita tsiklile panna kleepsu, oleks see kuidagi kohatu?

Kui veidi lauseid loed ja süvened, siis saad aru, miks need ainult autode peal kasutamiseks mõeldud on.

Kasutaja avatar

Bladyhell

Re

Värskendatud info

Nonii seltsimehed unetud :D

edetabel hetkel selline

Variant A - 72 tk
Variant B - 56 tk
variant C - 8 tk

Kokku hetkel (laupäev 11:00) tellitud 136 kleepsu. Andke aga kuuma, siis saan esmaspäeval kogutellimusega neid printima minna. Ma ei jõua kõigile vastata, kuid kõik, kes meili saatnud on mul ilusasti kirjas.

Üks mõttekaaslane tahtis oma maasturi varurehvile suuremat, uurin ka selle hinna välja ja annan kõigile teada.

Väike näide kah - http://picasaweb.google.com/Bladyhell/K ... fbtcMFXdME

Ma ei ole kindel kaua see kleeps väljaspool vastu peab, kuid päris hea näeb välja. Peaks korra pesulas käima ja testima.

P.S. keegi naljamees arvas, et ma tegelen kleepsude tootmisega - paraku mitte ja seetõttu mingeid teistsuguseid asju minu kaudu ei saa :D

Viimati muutis Bladyhell, 29 Mär 2008, 11:04, muudetud 2 korda kokku.
K1200S
Kasutaja avatar

Bladyhell

ksenofobov kirjutas:

vajadusel saan orgunnida tasuta posti. vajan eeltäidetud ümbrikke vastava hulga kleepsudega.

Jätan meelde, siin oli paar kaugema nurga venda kah.

K1200S

kolentin

et siis kysimus...kas saab selle faili...kui võimalik siis corelis

Kasutaja avatar

Bladyhell

Re

Minu arust ei olnud meil see corelis, kuid mmz teab sellest rohkem. Pildid saad endale vabalt salvestada teemast Hälvik-autojuhid. Lihtsalt huvi pärast - mis peale hakkad sellega?

K1200S

kolentin

ei pea olema corelis lihtsam siis lihtsalt kui olex....aga tead mis hakkan äri tegema :D ....ei tegelt võtan ja hakkan läänerannikul neid levitama...ja veel yx asi....madallendureid ma ei suuda ikka näha ,isegi vahest lennates tean et võin jääda märkamatux ja ei hakka pärast kedagi syydistama....muidu ikka vaatan kas kuskil pamperi kyljes mõnd tsiklit ei ole kes tahab mööda saada :twisted:

Kasutaja avatar

Bladyhell

kolentin kirjutas:

ei pea olema corelis lihtsam siis lihtsalt kui olex....aga tead mis hakkan äri tegema :D ....ei tegelt võtan ja hakkan läänerannikul neid levitama...ja veel yx asi....madallendureid ma ei suuda ikka näha ,isegi vahest lennates tean et võin jääda märkamatux ja ei hakka pärast kedagi syydistama....muidu ikka vaatan kas kuskil pamperi kyljes mõnd tsiklit ei ole kes tahab mööda saada :twisted:

selge, kuigi ühe-kahe kaupa tellijaid on piisavalt ja ka läänerannikule saab nad sulle toimetada täiesti vabalt. Igaks juhuks selline palve on küll, et palun ärge neid kleepse ise tellides muutke - sõnum peaks läbivalt üks olema. Me tahaks oma nn loomingut algses idees tänaval näha :D

K1200S
Kasutaja avatar

h0lger
Tsikkel: roheline
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 30 korda

Lugemata postitus Postitas h0lger »

Kui keegi selle mulle Jõgevale või Tartusse tooks, siis oleks ise ka igati käpp. Kui on võimalik, siis oleks kena kui teada annaksite

Holger.

Mootorrattaga sõitmine on kallis, kuid see-eest ohtlik tegevus.

Laurikre

Lugemata postitus Postitas Laurikre »

1 C1 - Motikas ei ole jalgratas (väljapoole kleebitav) sooviks.(tallinn)
Laurikre@hot.ee
53 46 59 68

Viimati muutis Laurikre, 29 Mär 2008, 13:33, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Bladyhell

Re

h0lger kirjutas:

Kui keegi selle mulle Jõgevale või Tartusse tooks, siis oleks ise ka igati käpp. Kui on võimalik, siis oleks kena kui teada annaksite

Holger.

ma võin sulle isiklikult põltsamaale tuua järgmine nädalavahetus. ja võid ka postiga saada, siin pakuti seda võimalust lausa tasuta. Saada mulle meili oma tellimus siis. Tartusse tahtjaid oli teisigi. Pealegi on järgmine nv vast juba sõiduilm ja ei teeks paha tsikliga tiir eestile peale teha. 8)

K1200S
Kasutaja avatar

spinna

Re: Re

Lugemata postitus Postitas spinna »

Bladyhell kirjutas:

Ma ei ole kindel kaua see kleeps väljaspool vastu peab, kuid päris hea näeb välja. Peaks korra pesulas käima ja testima.

Küll ta selle kuu, kaks vastu peab. Kui neid piisavalt palju liikumas on, siis kaotab kampaania ise selle aja jooksul oma erksuse niikuinii.

Suzuki GSX 750 Inazuma

mux

Lugemata postitus Postitas mux »

Kuna antud meili peale tellimuse saatmine ebaõnnestus siis telliks läbi foorumi. A1-1tk. Liigun Tallinnas ja selle lähiümbruses.

Viimati muutis mux, 09 Mär 2009, 01:21, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Teema algataja
mmz
Kontakt:

edit:

kolentin kirjutas:

et siis kysimus...kas saab selle faili...kui võimalik siis corelis

Vektoris failid paneme üles järgmisel nädalal peale esimeste kleepsude tellimist. Faile võib vabalt trükkida ja levitada, keelatud on pildi ja/või teksti ükskõik millisel kujul muutmine.

Viimati muutis mmz, 29 Mär 2008, 18:51, muudetud 2 korda kokku.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”