Imepisikesed kruvid

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

Teema algataja
Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Imepisikesed kruvid

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

GSF 1200S siduriketaste vahetusel selgus, et tuleb asendada 3 pisikest kruvi, mis fikseerivad ühe jubina. Kruvid on imepisikesed, ristpeaga ja arusaamatult pehmest sulamist, mistõttu on neid korduvkasutada võimatu. Sedapsi ütleb ka manuaal, kuid eks oma silm on kunn

Soovitage, et millisest kaubandusasutusest selliseid vidinaid saab. Ise olen mõelnud võtta ette oomipoe, noore tehniku ja kui sealt ei saa, siis vast mõne töökoja mehhaanik pika mangumise peale mulle need leiab... kuigi siiani olen oma erinevate vidinate soovidega ennast haigeks jooksnud.

Üks udune ja mõõdetud pilt ka juurde:

http://picasaweb.google.com/Bladyhell/S ... 5053098050

K1200S

santon
Tsikkel: Suzuki GR650

Lugemata postitus Postitas santon »

Tartus soovitaks Lasita poodi, aga see vist ei sobi geograafiliselt. Aga üks variant oleks prillipoed. Tartus vähemalt Tallinna Optika suutis mulle oma kastist sobilikud kruvid leida, silma järgi umbes selliseid oli mul tookord vaja kah. Kellassepad...

Suzuki GR650
Kasutaja avatar

Kristjan

Lugemata postitus Postitas Kristjan »

M2 peitepeaga kruvi.
http://www.balticbolt.ee

See tähendab, et lähed sinna ja küsid 7mm M2 peitepega kruvi. Soovitan võtta sisekuuskant - sellele läheb 1mm võti, mille saad ka sealt samast.
Peitepeaga kruvide-poltide pikkus antakse koos peaga seega nagu su pildilt näha - pead küsima 7mm.

K.

Africa Twin - vaese mehe LC8
Kasutaja avatar

Teema algataja
Bladyhell

Re

santon kirjutas:

Tartus soovitaks Lasita poodi, aga see vist ei sobi geograafiliselt. Aga üks variant oleks prillipoed. Tartus vähemalt Tallinna Optika suutis mulle oma kastist sobilikud kruvid leida, silma järgi umbes selliseid oli mul tookord vaja kah. Kellassepad...

kusjuures mõtlesin ka kellasseppi, kuid küllap on neil teised materjalid. Tänud :lol:

Balticpoldist vaatasin, leidsin. Kolme asemel tuleb vist tükki 100 soetada...

K1200S
Kasutaja avatar

Kristjan

Lugemata postitus Postitas Kristjan »

-

Viimati muutis Kristjan, 25 Juun 2011, 18:41, muudetud 1 kord kokku.
Africa Twin - vaese mehe LC8

gsxr

Lugemata postitus Postitas gsxr »

mustamäel kullos on selline mudelismi pood sealt saad kindlasti selliseid kruva ja kas või titaanist kui vaja

zod
Tänanud: 7 korda

Re: Re

Lugemata postitus Postitas zod »

Bladyhell kirjutas:

Balticpoldist vaatasin, leidsin. Kolme asemel tuleb vist tükki 100 soetada...

müüakse ka ühekaupa. endalgi teinekord veidi piinlik mõnekümnesendist kruvi/polti lasta inimesel tükk aega otsida.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Bladyhell

Re

Kristjan kirjutas:

Miks?
Selles suhtes, et helista homme õhtul 5177186 ja annan sulle.

K.

Kle tänud, aga ma püüan ikka täna seal ise läbi hüpata enne sulgemist. Aga tänud veelkord.

K1200S
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”