Matkaplaanid 2008
Moderaator: Moded
Matkaplaanid 2008
Nii.. kohe on tali käes ja õige aeg selle aasta tripi piltide vaatamise kõrvalt planeerida juba järgmise aasta reise.
Endal oleks suve alguses plaan minna Soome kaudu Gotlandile, kuna mulle oleks see esimeseks "välisreisiks" tsikliga, siis soovitused ja võibolla isegi teekaaslased kuluksid marjaks ära
-
- Tsikkel: Midnight Star 1900A
- Kontakt:
Re: Matkaplaanid 2008
korben kirjutas:Nii.. kohe on tali käes ja õige aeg selle aasta tripi piltide vaatamise kõrvalt planeerida juba järgmise aasta reise.
Endal oleks suve alguses plaan minna Soome kaudu Gotlandile, kuna mulle oleks see esimeseks "välisreisiks" tsikliga, siis soovitused ja võibolla isegi teekaaslased kuluksid marjaks ära
Rootsi kaudu vähe lihtsam, Oskarshamnist praamiga...
Ei saa hästi aru, kuidas Soome kaudu Gotlandile saab
terv.
Alar
K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959
M6te oli teha juuni l6pp-juuli algus(mul muidugi soomes l6ppeb juba Mai l6pus tööleping, nii v6imalik on ka varem teha).
Soome kaudu sellesm6ttes, et laevaga Helsingisse, sealt rattaga Turku, sealt laevaga Stockholmi ja siis allapoole Kalmari linna(seal siis ööbimine) ja sealt siis juba Gotlandi praamile...
Vähemalt plaan oli selline, kuna endal paar tuttavat Kalmaris, siis suudaks isegi mingi ööbimise variandi sebida. Muidugi Kalmarist viib sild ka Ölandile, mis oleks ka juba omaette vaatamisväärsus...
Selline plaan siis...
rhannes kirjutas:Miks ei ise soomes aga suvel reisile ikka, aga kui plaan tõsine siis ka eelarve üles (enam vähem).Oleks huvilisi rohkem vist.
Ma soovitan juba eos mitte üritada kokku ajada mingit suurt punti, need üritused on siin varemgi mitte teoks saanud, otsisõna "rollerimatk" peaks andma mingi ettekujutuse. Ehk siis väiksem ja üksteist hästi tundev seltskond on go-go. Suur ja üksteist mitte väga hästi tundev seltskond on no-no..
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
ei julge sellistes teemades enam prääksuma hakatagi. Iga aasta olen luband, et lähen mingile sõidule aga siis on tööasjad jälle kogu pikema vaba aja ära söönud...
Igatahes plaanin kevadel minna Taani harrika kokkutulekule kui kaaslasi leian. Üksi minekus ei ole väga kindel.
Muudest plaanidest ei julge veel unistadagi...
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
sel aastal sai tehtud tiir: Bergen - Scrabster (shoti) - Dublin - London - Calais (Prantsusmaa) - Amsterdam - Copenhagen - Stockholm. Kokku 4838 km.
Järgmine aasta räägitakse, et on minek üle alpide Itaaliasse.
PS Godtlandile saab laevaga Nyneshamnist. Sinna on Stockist 70 km.
-
- Tsikkel: Yamaha Midnight Star XV1700
- Kontakt:
Horvaatia - tsiklisõidu paradiis
Käisime eelmisel suvel väikse seltskonnaga mersubussiga Horvaatias. kuradima huvtavad teed - tsiklistide paradiis. Eriti kui üle Itaalia Alpide minna. SUPER!
Riskiks sel suvel tsikliga minna
Aitan vormistada liikluskindlustuse Leedu registris olevale masinale
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Väike grammatika tund:
ÕIGE - "kellelgi" näide - kassilgi on saba
VALE - "kellegil" näide - kassigil...(jube )
ÕIGE - "kellegagi" näide - kassigagi võib nii juhtuda
VALE - "kellegiga" näide - kassigiga...(veel jubedam
)
Pikka aega lõin käega, aga paljuks läks.
Märkus: ei ole õpetaja
http://www.animalistika.ee
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
M2 kirjutas:Väike grammatika tund:
VALE - "kellegil" näide - kassigil...(jube)
VALE - "kellegiga" näide - kassigiga...(veel jubedam![]()
)
Mari unistus on suvel Aafrikasse õpetajaks minna.
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Credo:
millaski aasta esimesel poolel teeks ära syndey-melbourne-perth tripi mööda lõunarannikut. siis vaatab edasi.
Täpsemalt?
Cado kirjutas:M2 kirjutas:Väike grammatika tund:
VALE - "kellegil" näide - kassigil...(jube)
VALE - "kellegiga" näide - kassigiga...(veel jubedam![]()
)
Mari unistus on suvel Aafrikasse õpetajaks minna.
![]()
![]()
Sina oled esimene õpilane.
http://www.animalistika.ee
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
ulmefm kirjutas:mul kinnisidee Obinitsale minna
417 kirjutas:tahaks tsikliga nuustakul ära käia
no eelmine aasta sai enduroretk teha 2 päeva ja 800 km mööda peipsiäärt eesti lõumatippu. pole sinna väljamaale midagi tõmelda enne kui eesti nurgad pole tsikliga läbinühitud
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono
417 kirjutas:ulmefm kirjutas:mul kinnisidee Obinitsale minna
417 kirjutas:tahaks tsikliga nuustakul ära käia
no eelmine aasta sai enduroretk teha 2 päeva ja 800 km mööda peipsiäärt eesti lõumatippu. pole sinna väljamaale midagi tõmelda enne kui eesti nurgad pole tsikliga läbinühitud
Täpselt.
Endal ka plaan Eesti põhjalikult läbi sõita,nii , et ikka mitme päevane reis tuleks.
Motopaks kirjutas:ei julge sellistes teemades enam prääksuma hakatagi. Iga aasta olen luband, et lähen mingile sõidule aga siis on tööasjad jälle kogu pikema vaba aja ära söönud...
Igatahes plaanin kevadel minna Taani harrika kokkutulekule kui kaaslasi leian. Üksi minekus ei ole väga kindel.
Muudest plaanidest ei julge veel unistadagi...
Kuigi HD ei oma kui aga kevadel töö kõrvalt aega puhkuseks jääb siis sellel üritusel soov täitsa ära käia. Ok, oma buumeri pean aia taha jätma aga vast saab kellegi tagaistmel siis "pidulikult"sisse sõita HD maailma.
On selle ürituse kohta mingi link ka visata, et mis toimub, kaua toimub jne.?
Harley Davidsoni päevad Saksamaal, 20 kuni 22 juuni 2008.
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono
asixmer kirjutas:See suvi sai tehtud 1000km tripp eesti peal Jõgeva- Jõhvi- Paide- Pärnu- Võru- Jõgeva 4 päeva toredat puhkust.
Järgmine suvi plaanime minna Leetu.
Miks sul nii kaua tuhande kildi sõitmiseks läks?
Ma sõitsin sõbraga üks õhtu naljaviluks 480 kilti,eriti ilusaks tegi tripi see, et alustasime sõitu päikeseloojangu ajal ja öösel oli selge ilm ja kuuvalge öö. Täisulik sõiduõhtu minu jaoks.
Endal plaan sõita Eesti risti rästi täiesti läbi,nii, et tuleks oma mitme päevane reis. Kindlasti kipun ka välismaale kuid arvan, et Leedust kaugemale ei hakka ronima.
Meeles mõlgub ka Norra,aga selle tripi jaoks suuremat masinat vaja, et varustus ära mahuks.
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Painteddeath kirjutas:asixmer kirjutas:4 päeva toredat puhkust.
Miks sul nii kaua tuhande kildi sõitmiseks läks?
Ma sõitsin sõbraga üks õhtu naljaviluks 480 kilti.
Panid tähele, et asixmer kirjutab puhkamisest, mitte silmad vidukil meeleheitlikust uhamisest, et ühe päevaga Eestile ring peale teha.
Puhkamine tähendab ka kindlasti peatuseid huvitavates kohtades, mis annab ju matkamisele lisaväärtuse.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.