Laagrite tellimine netist.
Moderaator: Moded
Laagrite tellimine netist.
Oskab keegi õelda eesti firmade kodulehti kust ka tavainimene saaks tellida laagreid ilma firmakasutajata?Pole siiani ühtki leidnud, igal pool on kasutajad mõeldud firmadele
Netist tahaks sellepärast tellida et, nädala sees olen koolis ja kui koju jõuan on see pood juba kinni
Ehk keegi annab nõu?
Üldiselt eesti poodide suhtumine on selline et parema meelega ei tegeleks nendega. Võtame näiteks ühe levinud margi esindaja. Oli vaja kaks laagrit tellida. Vaatasin ühe välismaa margimüüja mikrofishiga saidi pealt toote koodi, hind oli ka juures 12$. Helistasin seejärel kohalikule esindajale ütlesin koodi ja sain teada et meil maksab see asi 350 eeku ja ooteaeg kaks nädalat. Maaletoojal on samas otsekontaktid ladudega, korraga tellitakse varuosi hulgi ja tõenäoliselt on selle 12 dollarilise laagri hinna see ka müüja juurdehindlus.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
See on juba vana teema aga kõrgetes hindades ei saa ainult meie kaupmehi süüdistada - paljud tootjad müüvadki oma kaupa siin ja sealpool suurt lompi erinevate hindadega. Ja seda hulgiladude tasemel, kohalikest juurdehindlustest rääkimata. Kehtib näiteks ka mota originaalosadela jne.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
holma kirjutas:OÜ Kavial. Saadavad postiga üle eesti. Nii sain mina.
Oma töös on palju olnud asja sinna firmasse ytleme et klient siis klient üle kolme aasta.Soovitan kindlasti seda kohta kunagi õnnestus isegi originaal laager autole sebida 1300 eeki odavamalt kuna ei ostnud varuosana vaid otse tehasest.
Valides KAVIALI kodulehelt Kaubad-igat tüüpi laagrid ja üksikosad saan sealt kaks lehekülge järgmise stiiliga teksti:
Ðàäèàëüíûå øàðèêîïîäøèïíèêè
Ïîäøèïíèêè âîñïðèíèìàþò ðàäèàëüíûå è îñåâûå íàãðóçêè, äåéñòâóþùèå â îáîèõ íàïðàâëåíèÿõ âäîëü îñè âàëà è íå ïðåâûøàþùèå 70% íåèñïîëüçîâàííîé äîïóñòèìîé ðàäèàëüíîé íàãðóçêè. Äëÿ âîñïðèÿòèÿ ÷èñòî îñåâîé íàãðóçêè ðåêîìåíäóåòñÿ ïðèìåíÿòü øàðèêîïîäøèïíèêè ñ óâåëè÷åííûìè ðàäèàëüíûìè çàçîðàìè ìåæäó øàðèêàìè è äîðîæêîé êà÷åíèÿ.
Ïî ñðàâíåíèþ ñ äðóãèìè òèïàìè ïîäøèïíèêîâ êà÷åíèÿ ðàäèàëüíûå îäíîðÿäíûå øàðèêîïîäøèïíèêè ðàáîòàþò ñ ìèíèìàëüíûìè ïîòåðÿìè íà òåðíèå è, ñëåäîâàòåëüíî, äîïóñêàþò íàèáîëüøóþ ÷àñòîòó âðàùåíèÿ.
Ðàäèàëüíûå îäíîðÿäíûå øàðèêîïîäøèïíèêè íàøëè øèðîêîå ïðèìåíåíèå â ðàçëè÷íûõ îòðàñëÿõ. Ïîäøèïíèêè íåðàçúåìíûå, ïðîñòûå ïî êîíñòðóêöèè è â ýêñïëóàòàöèè, îáëàäàþò âûñîêîé áûñòðîõîäíîñòüþ.
Kas viga on minu arvutis või on kellegil veel nii
-
- Tsikkel: VN 1500 MS
- Tänatud: 2 korda
Vaata venekeelsena, siis näed ka teksti
Niipalju, kui ma uurisin, tundus toimivat sedapsi, et suunab sind tootja kodukale, valid sealt siis omale sobiva toote ja teed sellele päringu. Samas, kui ma pean sedasi võimlema, miks on siis vajalikud pangalingid? Vägisi tunne, et kodukas poolik.
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
Mul oleks vaja 24X41x12 mm esihargi laagrit ega keegi ei tea ,mis poes need kindlalt olemas on. Ebays leidsin aga Eestis on ka äkki kuskil.
Käidud mitmes poes aga selliseid mõõte pole olnud hetkel.
http://cgi.ebay.at/Honda-Monkey-Dax-PBR ... dZViewItem
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.