Oleks vaja abi ostmisel... X-Ray Enduro
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Oleks vaja abi ostmisel... X-Ray Enduro
Oleks vaja teada kas see keeway x-ray enduro on hea, sest on plaanis osta varsti. http://www.keeway.ee/tdetail.php?de=10&cat=2 Ärge palun öelge et vaata eelmisi x-ray teemasid, sest seal polnud piisavalt teavet minu jaoks. Tahaks teada kas tal on minarelli mootor? Eelmistes teemades ei olnud öeldud et on kindlalt. Ja kus tal piirajad võiksid olla ning kuidas neid maha saab. Ja kas 28000 on palju selle eest?
Tänud.
-
Teema algataja
Terv.
28000 on masin on seda hinda väärt ... konkurentsitu hind võrreldes teiste supermotode endurode hindadega.
Piirajate mahavõtmist võid küsida esindusest. aga ise oletan
sumbutaja [Motobot: õige on "summuti"] on peamine piiraja, süütenurga piiraja (CDI), väike karburaator, silindri ava tuleks suuremaks puurida, Ketijooksu esimene hammasratas ära vahetada suurema vastu kui on soovi suurema tippkiiruse saamiseks.
http://mopshop.de/shop/index.php?cat0=4 ... 4bcd817712
http://www.gearparts24.de/categories-gr ... OTOR_.html
Siit leiad erinevaid silindreid, suuremaid karburaatoreid, piirajateta cdisid
Enduroga saad sa ka korralikult metsas käia jne
Kui tahad infot sumbutajate kohta siis saada es!
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
Teema algataja sai küll kogu info kätte äga räägin ikka...
Tuttav omas sellist(supermotot, pm masinad muidu samad)
üks väike(max 10km/h) kukkumine muru peal ja katki läksid:
esipiduriheebel
esiporilaud
lenksukinnitused(kõveraks)
ja mõne päeva pärast hakkas ka tagapiduril õli lekkima...
ei taha küll masina ostmisel ära ehmatada kuid ehk kellegile kasulik info:)
Porikas võis murduda sellepärast, et külmaga plastikud murduvadki kergesti ja lähevad pooleks.
Ja uus pidurieebel osta pole ka probleem ja tagapidurivedeliku lekkimine tekkis arvatavasti millestki muust.
Mul tekib küsimus, mis sorti kukkumine see oli kui 10km/h lenksukinnitused lähevad kõveraks ?
FleXer kirjutas:Minu sõber käis 40km/h sellega üle ja mingi sidurieebel läks vist ja kriimud
Väga Ebaloogiline, et mullapeal kukkudes väga väiksel kiirusel lenksu kinnitus paindus ära vms :S ja porikas pooleks ja sidurilink kah
Samas, pingi pealt võib ka kukkuda surnuks, kuigi pink maks 50cm maast ..

RKsilver kirjutas:FleXer kirjutas:Minu sõber käis 40km/h sellega üle ja mingi sidurieebel läks vist ja kriimud
Väga Ebaloogiline, et mullapeal kukkudes väga väiksel kiirusel lenksu kinnitus paindus ära vms :S ja porikas pooleks ja sidurilink kahSamas, pingi pealt võib ka kukkuda surnuks, kuigi pink maks 50cm maast ..
Ja autoõnnetuses, kus auto, milles neli inimest ilma turvavöödeta, 100 km/h peal juhitavuse kaotab, üle katuse rullub, on kah kõik neli inimest siiamaani elus ja terved, ilma närvivapustuse ja muu jamata. Aga vot, kes 80 km/h kraavi sõitis, on surnud. Ütleme nii, et see, mis kiirusel kui palju katki läheb, on puhtalt joppamise värk. Oleneb sellest, kuidas ja kuhu kukutakse.
-
Teema algataja
Joppamisest nii palju,et kui su sõbral kukkus see maha ja läks nii palju?!
Siis mina sõitsin suvel vihmase ilmaga trammirööpasse ja käisin 65km/h pealt rolleriga käna.Peale seda tõusin püsti,tõstsin rolleri püsti andsin gaasi ja sõitsin kodupoole Nüüd ütlen nii palju,et asfaldi peale kukkudes ei suuda ma uskuda,et kahjustused puuduvad.Õnnelik juhtum?Mu punane sinisalo jope on kergelt kriimustatud.Rolleril plastid korras,heledad kriimud ainult.Neile panin kleepsud peale.Õlle järgi käimiseks on masinat küll ja veel:D
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
ei väida et asfaldi peal oleks kahjustused olematud olnud or smth...
enda masinaga siis käinud pikali nii asfaldil kui murul...
masin kõigil kordadel terveks jäänud(va üks peegel) ja ise terveks jäänud(evo sõidujope+püksid)
ei kukkunud just päris niisama maha... sõites kukkus ikka:)
aga noh mis ma ikka ütlen... mõnel veab ja mõnel ei vea:)
-
Teema algataja
Ütleme nii et joppas jah, vihma sadas tohutult sellel päeval just ja tõmbas risti ja siis lendasin üle teisele küljele, ja kiirus polnud sugugi mgini 10km/h, see oli rohkem 20-25 km/h kanti. Tagapiduri värk oli sellles et käis koha peal ümber ja painutas ära ja pragutuli sisse,kust hakkas õli lekkkima. Minu arust on mõtekas osta just migni keeway 25 000 eeest kui midagi 40 000-50 000 eest, sest kaua sa ikka sõidad. Eriti imelik oelks kui käid juba gümnaasiumis ja töristad ikka mgini 50-ga ringi. Ise sõidan ka eeloleva suve ära ja siis müün maha.
Kasksten kirjutas:Ütleme nii et joppas jah, vihma sadas tohutult sellel päeval just ja tõmbas risti ja siis lendasin üle teisele küljele, ja kiirus polnud sugugi mgini 10km/h, see oli rohkem 20-25 km/h kanti. Tagapiduri värk oli sellles et käis koha peal ümber ja painutas ära ja pragutuli sisse,kust hakkas õli lekkkima. Minu arust on mõtekas osta just migni keeway 25 000 eeest kui midagi 40 000-50 000 eest, sest kaua sa ikka sõidad. Eriti imelik oelks kui käid juba gümnaasiumis ja töristad ikka mgini 50-ga ringi. Ise sõidan ka eeloleva suve ära ja siis müün maha.
No mis siis siin imelikku on?
-
- Kontakt: