Tulin mõttele, et ega te ei tahaks teha mingi kokkutulekut tlnas, et siis suvele punkt panna. Ise kahjuks tulla ei saa. Vot selline ettepanek. Ideed vms kirjutage siia.
Viimati muutis rollumees12, 18 Aug 2004, 17:40, muudetud 1 kord kokku.
Aprilia Is The Best
@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@
Ise elan Pärnus ja olen poolt kokkutuleku tegemisest. Aga kui teha ja millal? Kui kellegil un ööbimisega probleeme siis see un isa külalistemaja kodulehekülg http://www.hot.ee/manniku/ Hind un selline kallis aga selle eest un ika tuba ka ja on kohta kuhu saab oma rolleri ilusti ööseks paigutada ...hoovi või garaazi kui mahub sest mul enda oma ka ju seal
Kui keegi plaanib tulla just siia ööbima siis ütelge tähtaeg ja uurin kas un vabu tube!
ma käisin rolleriga elvas yxkord teepeal oleks magama peaaegu jäänud tapvalt igav oli muusika jäi ka koju ja te rääkite tallinnast võrru sõitmist ohissand ma jääks teepeal magama
ma käisin rolleriga elvas yxkord teepeal oleks magama peaaegu jäänud tapvalt igav oli muusika jäi ka koju ja te rääkite tallinnast võrru sõitmist ohissand ma jääks teepeal magama
Usun,usun, kuid oleneb ka kiirusest, aga rolleriga 250 km sõitu ei luba tagumikule head...:D
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.