Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.
Kuna liigume EU jälgedes, siis seal liikumise kogemusest või väita, et sealsed statsionaarsed radarid on ca 2,5 m kõrduse posti otsas tee servas ja oma välimuselt selgesti eraldatavad. Igas riigis muidugi oma disain, mis eksimatult arusaadav.
Paar linki: http://www.radarfalle.de/http://www.flitsservice.nl/links/main.htm
Meil selliseid veel näha nagu pole olnud.
Üldreeglina pannakse nad pildistama tulevat autot ja pildistamise moment on näha aparaadist tuleva roosa sähvatusega, mis annab märku, et oled pildile jäänud.
Aga aegsasti võiks ikka lipsu sirgu panna, kui kiire on....
Eestis on minu teada ainult üks kiiruskaamera, mis pilti teeb ja seda kasutatakse koos autoga. Niisama see tee ääres ei vedele. Paar nädalat tagasi nägin seda Tallinn-Rapla tee ääres, enne Tõdvat, kus seisis politsei eravärvides VW Sharan ja luuk taga lahti. Luugi all oli kolmjalgadel kaamera ja vähemalt üks politseinik istus masinas. Õnneks lähenesin kaamerale teiselt poolt
Ega eestis mootorratturit vist selle pildi järgi trahvida ei saa, täidetud peavad olema mõningad nõuded,
näha peab olema number ja juhi nägu, et hiljem isikut tuvastada.
Hollandlased teevad näiteks tagant vaates krõpsu ära ja trahvi saab sõiduriista omanik, savi kes momendil lenksus või tüürvõllis.
Omades mõningat kogemust eestivaba riigiga võiks öelda, et siin on kõik võimalik. Aga pilti teevad nad siin vist ikka eestpoolt ainult. Hollandist aga saadeti pldid ilusti koju kätte - 15 kmh ületuse fikseerinud pilt maksis 45 EURi.
Saksast pole veel ühtegi fotot kohale saadetud, õnneks Kohati on seal neid aparaate lausa kimpude kaupa, mõni päris põõsasse kasvanud..., enne ei märka , kui sähmakas ära käind. Seal on piirkond, kus radar mõõdab ja pildistab, suurepäraselt valgete joontega tähistatud ja "kiirustajad", valdavalt tsiklistid, väldivad seda piirkonda vastas suunast läbi sõites, kui kedagi vastu ei tule...
kas need fotoradarid eestis töötavad null tolerantsiga, või on neil ka mingi lubatub pluss km tunnis. mulle tundub, et nende kaamerate asukohti muudetakse aeg ajalt.
poolast läbi sõites oli pea igas külakeses posti küljes plekist kast, mille küljes paistsid olevat nii objektiivi ja välklambi moodi asjad ja sellele asjandusele eelnevad poolakeelsed hoiatussildid hoiatasid fotoroboti eest aga tundus, et need riistad küll ei pildistanud või oli neil lubatud mingi suurem kiiruse ületamine.
kas need fotoradarid eestis töötavad null tolerantsiga, või on neil ka mingi lubatub pluss km tunnis.
Null tolerantsiga ei saa need kaamerad töötada, kuna mõõteriista ja mõõtmise 100% täpsus ei ole alati tagatud. Tõenäoliselt, sõltuvalt poliitilisest tellimusest, reageerivad +7...+10 km/h peale (90...110 km/h alas). Aga proovi järgi ja anna teada
Loom kõnnib, mees sõidab
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
Eestiski on tee ääres kohati sildid kirjaga "Automaatkontroll" vms. Mina aga pole küll nende läheduses ühtegi kaamerat näinud. Kas need kaamerad on peidetud kuskile puu otsa või on sildid niisama hirmutamiseks (mis küll hästi ei mõju) või midagi muud?
Eestiski on tee ääres kohati sildid kirjaga "Automaatkontroll" vms. Mina aga pole küll nende läheduses ühtegi kaamerat näinud. Kas need kaamerad on peidetud kuskile puu otsa või on sildid niisama hirmutamiseks (mis küll hästi ei mõju) või midagi muud?
Oli kunagi kaamera üleval Laitse lähedal Ääsmeäe Haapsalu maanteel. Viimastel andmetel saadeti see tootjale tagasi kuna ei töödanud nagu vaja. Nüüd on eestis tagasi ja plaanitakse osta veel mõni. Pikem artikkel Autolehes 8 august 2007. Järgmiseks aastaks plaanis 40 mõõtmis kohta nendega.
ardu ja anna vahel tallinnast tartu poole sõites on tõesti mingi asjandus posti otsas. meenutab see kangesti kiirusemõõtmise radarit ja selle külge kinnitatud välklampi. ilmajaama aparatuur tundub olevat teistmoodi ehitusega.
Arvan et Bonneville jääb ikka pildile kui annan gaasi (Bonneville oli olemas kui Yamaha ainult tegi klaverid - kui on huvi siis vaata internetis).
See apparaat mida mina olen näinud võtaks pilti Ardu poolt sõites mitte Kose poolt. Siis jääks number kül peale aga nägu mitte. Inglismaal kui number ja pilt on tehtud siis trahv läheb omanikkule - vaata postkastis.
Paunküla MC ainukene liige (Classic British bikes kes ei oska kirjutada Eesti kooli keeles). On teisi huvilasi?
PS. PALJU ON VÕBA RÄÄGITUD MINU EESTI KEELE OSKUSE KOHTA SIIN FOORUMIS. PALUN MITTE JÄLLE.
ardu ja anna vahel tallinnast tartu poole sõites on tõesti mingi asjandus posti otsas. meenutab see kangesti kiirusemõõtmise radarit ja selle külge kinnitatud välklampi. ilmajaama aparatuur tundub olevat teistmoodi ehitusega.
Need on miskil muul eesmärgil seal posti otsas. Küllap ilmaennustajatel teinekord vaja kontrolliks pilti ka vaadata, et kui ennustatud päikese asemel hoopis rahet loobib. Igapäevase sõitjana ei ole see jubin seal posti otsas ka veel miskit kurja häält tegema hakanud...
Tartu maanteel olev kiiruse tabloo mind koos tsikliga igatahes ei märganud ju olin sellele paljas õhk.
Oleks tahtnud küll võrrelda, mis kiirust mingi aparaat näitab.
Tartu maanteel olev kiiruse tabloo mind koos tsikliga igatahes ei märganud ju olin sellele paljas õhk.
Oleks tahtnud küll võrrelda, mis kiirust mingi aparaat näitab.
Tallinna poolt Pärnusse sissesõidul olev kiirusmõõtja mind koos tsikliga küll märkab. Alati.
terv,
sel suvel puutusin töö asjus ühe sakslasega kokku, kes oli samuti moto huviline. tema teadis rääkida, et fritsumaal pidid bahni peal uued kaamerad olema, mis pildistavad mootorratturi näo ja kiiruse, ning seejärel pöörab end mingil mega kiirusel ringi ja fikseerib ka ratta numbri.
kuna sakslane oli juba mingi keskealine, sis arvan et tal valetamiseks põhjust ei olnud ja arvestades tehnika arengut, ei tundugi see nii ulme.
kas tõesti on võimalik, et kaamera teeb läbi tumeda visiiri foto, mille alusel saab juhi tuvastada?
Mulle tundub, et kui ka läbi tavalise visiiri ja kohapeal seistes pilt teha, suruvad kiivri sisepadjad molli nii viltu, et sobiks albumisse "Politsei palub abi isiku tuvastamisel.."
ja kui just nagu Kasukas (pea kuklas ) ringi ei sõida, on ka pildimasina objektiivi nurk sõitja näo suhtes midagi muud kui 90 kraadi
krt tahaks kohe näha mõnda sellist pilti
Viimati muutis Pihelgas, 05 Dets 2007, 13:29, muudetud 1 kord kokku.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.