Biker.ee SUVEPÄEVAD 3-5.08.2007
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Biker.ee SUVEPÄEVAD 3-5.08.2007
tere sõbrad 
Päramine aeg käes natuke inffi jagada
Nagu juba tähelepanelikumad on märganud, toimuvad 03-05.08.2007 juba teised Biker.ee Suvepäevad. Seekord siis kohas nimega Kabala. Kabala asub Järvamaal. Viljandi maanteed mööda tulijad sõitke Türilt läbi ja edasi kuni jääb õige koht tee äärde
Need kes Tartu maanteed pidi tulevad, võivad Imeverest Viljandi poole kallutada ja mingi kümnekonna kildi pärast näitab silt paremale "Kabala 7". Või kui sellest sildist mööda uhate keerake järgmisest Türi peale. Simpel!
Pääse on 150 eeki.
Selle eest on kogu programm, bändid, parim seltskond ja 2 head hommikusööki.
Kohapeal on olemas kvaliteetne toitlustus kust saab jooke ja sööke.
Ilm peaks olema võrratu. Ööbimine telkides. Nännirohked võistlused jne.
Pihelgas paneb kohe ajakava ka üles.
Piletihinda aitavad madalal hoida Motors24, SEB Ühisliising, Yamaha Keskus ja Onu Credo. Lisandub....
kohtumiseni
motokas

Päramine aeg käes natuke inffi jagada

Nagu juba tähelepanelikumad on märganud, toimuvad 03-05.08.2007 juba teised Biker.ee Suvepäevad. Seekord siis kohas nimega Kabala. Kabala asub Järvamaal. Viljandi maanteed mööda tulijad sõitke Türilt läbi ja edasi kuni jääb õige koht tee äärde

Pääse on 150 eeki.
Selle eest on kogu programm, bändid, parim seltskond ja 2 head hommikusööki.
Kohapeal on olemas kvaliteetne toitlustus kust saab jooke ja sööke.
Ilm peaks olema võrratu. Ööbimine telkides. Nännirohked võistlused jne.
Pihelgas paneb kohe ajakava ka üles.
Piletihinda aitavad madalal hoida Motors24, SEB Ühisliising, Yamaha Keskus ja Onu Credo. Lisandub....
kohtumiseni
motokas
Viimati muutis Laisaar, 06 Aug 2007, 13:49, muudetud 2 korda kokku.
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
PROGRAMM
Reede 03. august 2007
16.00 väravate avamine
21.00 suvepäevade ametlik avamine, avasõnad korraldajate poolt.
21.30 DUNGHILL
22.00 I mänguvoor
22.30 DUNGHILL
23.00 II mänguvoor
23.30 MARTIN AARE BÄND
00.00 ööprogramm
Laupäev 04. august 2007
09.00 äratus, hommikusöök
11.00 kultuurikruiis Kesk-Eesti piires (kaasa antakse soovituslik marsruut). Eraldi sõit enduurokatele.
14.00 Kabala keskväljakul sõiduvõistlused ja rataste demonstratsioon
15.00 Laululaval seltskondadevahelised võistlused seiklusrajal
16.00 chill
17.00 paraad
18.00 mängud
19.00 NAUGHTY ROOSTERS
20.00 mängud
21.30 KULO
22.30 APEX 11 (Deep Purple tribute band)
00.00 ööprogramm
Pühapäev 05. august 2007
10.00 äratus, hommikusöök, lahkumine
Niipalju veel tingimustest - iga suvepäevaline vastutab iseenda ja oma asjade eest ise. Sest laagriala piirab lint, mitte aed ja eraldi turvasid palgatud pole. Laagriplatsil on lubatud viibida inimestel, kellel on käepael ja ratastel, millel on käepael. Kui sealt avastate kedagi ilma paelata, saatke ta korraldaja juurde. Kui sama isik viibib telkimisalal korduvalt ilma paelata, toimetage oma äranägemise järgi.
Tsiklite maassekaevamine, põhjuseta sõitmine, kummipõletamine ja paugutamine on TELKIMISALAL KEELATUD. Kui keegi selle vastu eksib, on korraldajal õigus ta ära saata.
JA OODATUD ON KÕIK FOORUMI KASUTAJAD!!!
Ilmselt teeme süsteemi, kus anname tulijatele miskid rinnasildid, kuhu kasutajanime saab peale kirjutada.
Reede 03. august 2007
16.00 väravate avamine
21.00 suvepäevade ametlik avamine, avasõnad korraldajate poolt.
21.30 DUNGHILL
22.00 I mänguvoor
22.30 DUNGHILL
23.00 II mänguvoor
23.30 MARTIN AARE BÄND
00.00 ööprogramm
Laupäev 04. august 2007
09.00 äratus, hommikusöök
11.00 kultuurikruiis Kesk-Eesti piires (kaasa antakse soovituslik marsruut). Eraldi sõit enduurokatele.
14.00 Kabala keskväljakul sõiduvõistlused ja rataste demonstratsioon
15.00 Laululaval seltskondadevahelised võistlused seiklusrajal
16.00 chill
17.00 paraad
18.00 mängud
19.00 NAUGHTY ROOSTERS
20.00 mängud
21.30 KULO
22.30 APEX 11 (Deep Purple tribute band)
00.00 ööprogramm
Pühapäev 05. august 2007
10.00 äratus, hommikusöök, lahkumine
Niipalju veel tingimustest - iga suvepäevaline vastutab iseenda ja oma asjade eest ise. Sest laagriala piirab lint, mitte aed ja eraldi turvasid palgatud pole. Laagriplatsil on lubatud viibida inimestel, kellel on käepael ja ratastel, millel on käepael. Kui sealt avastate kedagi ilma paelata, saatke ta korraldaja juurde. Kui sama isik viibib telkimisalal korduvalt ilma paelata, toimetage oma äranägemise järgi.
Tsiklite maassekaevamine, põhjuseta sõitmine, kummipõletamine ja paugutamine on TELKIMISALAL KEELATUD. Kui keegi selle vastu eksib, on korraldajal õigus ta ära saata.
JA OODATUD ON KÕIK FOORUMI KASUTAJAD!!!

-
- Kontakt:
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
Väints kuidas on lahtise tule ja ühekordsete grillidega , me saaremaal ostsime ühekordsed grillid et mitte plekki kaasa vedada ja pärast tuli välja et keelatud. Mitte et ma püromaan oleks ( rohkem büroomaan) aga siis teaks kas mingit oma shaslõtsnajat ja konserve sussitada ka saab ja mis tingimustel
Rainer
Rainer
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Kontakt:
Lahtist tuld hea meelega lõõmamas ei näe aga grilli kohapealt küll mingeid piiranguid ei tohiks olla. Peaasi, et midagi põlema ei pane.417 kirjutas:Väints kuidas on lahtise tule ja ühekordsete grillidega , me saaremaal ostsime ühekordsed grillid et mitte plekki kaasa vedada ja pärast tuli välja et keelatud. Mitte et ma püromaan oleks ( rohkem büroomaan) aga siis teaks kas mingit oma shaslõtsnajat ja konserve sussitada ka saab ja mis tingimustel
Rainer
motokas
Viimati muutis Laisaar, 30 Juul 2007, 15:38, muudetud 1 kord kokku.
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Muret pole. Põletajate toetuskast tuuakse kohale417 kirjutas:Väints kuidas on lahtise tule ja ühekordsete grillidega , me saaremaal ostsime ühekordsed grillid et mitte plekki kaasa vedada ja pärast tuli välja et keelatud. Mitte et ma püromaan oleks ( rohkem büroomaan) aga siis teaks kas mingit oma shaslõtsnajat ja konserve sussitada ka saab ja mis tingimustel
Rainer

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
A kas oma telgi ikke tohib lõpus ära põletada?Motopaks kirjutas:Lahtist tuld hea meelega lõõmamas ei näe aga grilli kohapealt küll mingeid piiranguid ei tohiks olla. Peaasi, et midagi põlema ei pane.
motokas
Kotkapojad, TM, http://www.kotkapojad.ee
Dunghill on osaliselt motomeestest koosnev, aastaid tagasi loodud bänd, mis sellel kevadel taas come back-i tegi. Stiilinäidet saab siit kuulata http://www.backyard.pri.ee/Backyard.htm
Ja kui keegi ütleb, et s**t bänd oli, siis võib mulle piki kaalikat anda
, sest see oli üks minu kindel soov ja tahtmine, et vanad peerud jalad alla ajaksid ja end suvepäevadel lavale veeretaksid
.
Ja kui keegi ütleb, et s**t bänd oli, siis võib mulle piki kaalikat anda

Kes mett teeb, see mett sööb!
Millal sul plaan rada maha panema minna on ??? Kas varem voi yrituse raamesefendi kirjutas:Ahoi, kohalikud enduromehed/naised/isikud - kes soovib oma abi pakkuda suvepäevade enduroraja koostamisel, siis ES mulle või email oleks äärmiselt suureks abiks - tasuks igavene au ja kuulsus.
http://moto.iceman.ee
IZ Planeta Sport, IZ Jupiter4, Kawasaki AR125, Kawasaki KZ400, Kawasaki KZ500, Yamaha FZR600, Honda SLR650, Yamaha TT600, Suzuki Bandit 400 ,KTM Duke II, BMW F650GS, BMW R1150GS, Buell xb12xt.
IZ Planeta Sport, IZ Jupiter4, Kawasaki AR125, Kawasaki KZ400, Kawasaki KZ500, Yamaha FZR600, Honda SLR650, Yamaha TT600, Suzuki Bandit 400 ,KTM Duke II, BMW F650GS, BMW R1150GS, Buell xb12xt.
väike palve > kes on minemas autoga või orgunnitakse mingi auto, kuhu saab nänni panna? nimelt oleks mul kaasa anda (ainult üks ots) mingised 3-4 kasti (kasti sees 0,7 pudelid joogiga) ning mingid reklaamplagud.
siis saaks ise ka rattaga tulla. vastasel juhul saab ka see ainuke motoüritus aasta jooksul, kus mul õnnestub käia, osa võetud autoga...
pikk > vastu kaalikat või õhupalli ei anna. kuulasin veebist nende muusikanäiteid. täiesti hea on
siis saaks ise ka rattaga tulla. vastasel juhul saab ka see ainuke motoüritus aasta jooksul, kus mul õnnestub käia, osa võetud autoga...
pikk > vastu kaalikat või õhupalli ei anna. kuulasin veebist nende muusikanäiteid. täiesti hea on

-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Rada peaks ikka varem maas olema, iseküsimus on kas minu tagasihoidliku isiku kohalviibimine on vajalik, mõni kohalik mees teab ehk paremini kuhu ja kuidas see rada maha saada.Punktid peaks küll jah sõidupäeva hommikul maha panema, kuid enne vaja ju kaart valmis teha.
i am not totally useless, i can be used as a bad example.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.