Vaidlus sõbraga......
Moderaator: Moded
Vaidlus sõbraga......
Vaidluse teemaks oli Aprilia SR50cc Bike.......
Tema vahtis ahastsuega seda netist....endas jumala kindel....vaadates käikude arvu milleks oli 6 ja ratta suurust et see läheb üle saja nagu naksti.......ise samas kõrval targutades, et ta teab nii mõndagi.....
Vanust tal 13......
Kuna selle vennaga on ilma kindlate faktideta vaidlemine mõttetu siis tulin targemate juurde
tegelt on temaga igasugune vaidlemine kasutu....kuid ma ei viitsi tema lolli möla enam päevast päeva kuulata vaid tahaks ta paika ära panna.......(kui ma nüüd ise loll ei ole ja ei eksi.....
)
Tean, et olen õel......
Põhimõtteks on siis selle ratta max kiirus..... mingi.....50 000 oli hinnaks umbes.....
Ning kuidas nende käikudega üldse on ? Sugulase enduroga sõites (Suzuki 125cc) Oli selline tore 6 käiguline kast, et 1-4 kiirendas, 5 ndaga jäi kiirus pidama enamvähem ja 6ndaga hakkas vaikselt langema isegi....
Kui on pandud suur käikude arv nõrgale mootorile eriti nii nõrgale mootorile nagu 50cc siis ta ju lihstalt ei jõua näiteks kuuendat käiku välja vedada ?
Ette tänades
Tema vahtis ahastsuega seda netist....endas jumala kindel....vaadates käikude arvu milleks oli 6 ja ratta suurust et see läheb üle saja nagu naksti.......ise samas kõrval targutades, et ta teab nii mõndagi.....
Vanust tal 13......
Kuna selle vennaga on ilma kindlate faktideta vaidlemine mõttetu siis tulin targemate juurde

Tean, et olen õel......
Põhimõtteks on siis selle ratta max kiirus..... mingi.....50 000 oli hinnaks umbes.....
Ning kuidas nende käikudega üldse on ? Sugulase enduroga sõites (Suzuki 125cc) Oli selline tore 6 käiguline kast, et 1-4 kiirendas, 5 ndaga jäi kiirus pidama enamvähem ja 6ndaga hakkas vaikselt langema isegi....
Kui on pandud suur käikude arv nõrgale mootorile eriti nii nõrgale mootorile nagu 50cc siis ta ju lihstalt ei jõua näiteks kuuendat käiku välja vedada ?
Ette tänades

Ap
Aprilia Sr50 on siiski roller niipalju kui mina tean, vähemalt mul on selline. Igatahes Rs on jah (Bike), ja 50cc võib ju 6- te käiku omada, Derbi senda 50 näiteks kasvõi. Sellele ei oska küll kindlat vastust üelda, et kas see siis kohe üle saja naksti läheb.
-
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
6 käiku on tal küll, tippkiiruse kohta ei oska ma öelda. copy/paste andmetest:
General moped information
Model: Aprilia RS 50
Year: 2006
Category: Sport
Engine and transmission
Displacement: 47.90 ccm (2.92 cubic inches)
Engine type: Single cylinder
Stroke: 2
Bore x stroke: 40.3 x 39.0 mm (1.6 x 1.5 inches)
Ignition: Helical gears
Starter: Electric
Cooling system: Liquid
Gearbox: 6-speed
ps. bike'ga on siin vähe tegemist, antud juhul on apastraadiks ikkagi mopeed
General moped information
Model: Aprilia RS 50
Year: 2006
Category: Sport
Engine and transmission
Displacement: 47.90 ccm (2.92 cubic inches)
Engine type: Single cylinder
Stroke: 2
Bore x stroke: 40.3 x 39.0 mm (1.6 x 1.5 inches)
Ignition: Helical gears
Starter: Electric
Cooling system: Liquid
Gearbox: 6-speed
ps. bike'ga on siin vähe tegemist, antud juhul on apastraadiks ikkagi mopeed
Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Võtame näiteks sama Aprilia Rs 50 >1999 - piirajad maha ja originaal ülekandega (12:47) tippkiirus 12 000rpm juures 62mph, mis teeb siis umbes 99km/h. Tähendab, et üle saja ta naksti küll ei lähe ilma väikeste modifikatsioonideta.
http://www.apriliaforum.com/forums/show ... hp?t=52212
Neljas post, seal on ära märgitud erinevate ülekannetega välja arvutatud tipp kiirus.
http://www.apriliaforum.com/forums/show ... hp?t=52212
Neljas post, seal on ära märgitud erinevate ülekannetega välja arvutatud tipp kiirus.