Old Indian Cafe&Pub
Moderaator: Moded
-
Laisaar
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Old Indian Cafe&Pub
tere,
oleme nüüd niikaugele saanud, et kutsume Teid, kallid sõbrad, Old Indian Cafe&Pub avamisele!
Asume Tartus, Raatuse 22 ühiselamu all. Pläsku juurest üle silla ja teine tee paremale.
Algus kell 19oo.
Kellel on mingit ägedat retro tsiklinänni, pilte ja muud stuffi, võtke need ka kaasa... paneme üles!
Kohapeal kõvasti tasuta Buckler alkovaba õlut, soodsat tavalist õlut, Coca-Cola jooke, kringlit, head muusikat ja seltskonda
Avamise kuul on A.LeCoq Premium, Heineken ja Buckler õlled 15 eeki.
02.06 ja 06.06 toimuvad ühised jalkavaatamised. Mõnus A.Le Coq'i fännistuffimäng! Võimalus võita fännisalle, fännipasunaid ja loomulikult head fänniõlut! Ja boonuseks: ostes 2 õlut saad kolmanda tasuta!!!
Kohtumiseni
motokas & Pihelgas
oleme nüüd niikaugele saanud, et kutsume Teid, kallid sõbrad, Old Indian Cafe&Pub avamisele!
Asume Tartus, Raatuse 22 ühiselamu all. Pläsku juurest üle silla ja teine tee paremale.
Algus kell 19oo.
Kellel on mingit ägedat retro tsiklinänni, pilte ja muud stuffi, võtke need ka kaasa... paneme üles!
Kohapeal kõvasti tasuta Buckler alkovaba õlut, soodsat tavalist õlut, Coca-Cola jooke, kringlit, head muusikat ja seltskonda
Avamise kuul on A.LeCoq Premium, Heineken ja Buckler õlled 15 eeki.
02.06 ja 06.06 toimuvad ühised jalkavaatamised. Mõnus A.Le Coq'i fännistuffimäng! Võimalus võita fännisalle, fännipasunaid ja loomulikult head fänniõlut! Ja boonuseks: ostes 2 õlut saad kolmanda tasuta!!!
Kohtumiseni
motokas & Pihelgas
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
Loff
- Toetajaliige
- Tsikkel: Husq TE610, Kawa VN750, XR600R
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 38 korda
- Kontakt:
Kohal....raudpolt, et kohal....vaja piduriketta lukk sisse õnnistada....
https://www.youtube.com/@PiPprojectsinprogress
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Honda XR600R '92
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Honda XR600R '92
-
tige päkapikk
- Tsikkel: VN 1500 / tl1000R
- Kontakt:
-
HeitiKender
Re: Old Indian Cafe&Pub avamine 01.06 kell 19oo
3. Juuni on MotoGP Mugello etapp ...Motopaks kirjutas:tere,
-
miilits
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Old Indian ...
KR... seda ma kartsin, et miski jääb mul selle äikse pärast nägemata, milline mu arvutit külastas, nüüd teised plaanid tehtud, kuid ma luban, et millaski olen oma pasunaga platsis.
-
Rubberoid
-
tiger
-
Primo
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
Kinni vä? Ähh, ma mõtlesin, et saab ikka ööläbi tinunni pannatiger kirjutas:..see tähendab pigem seda, et samal ajal kui sa ise sees midagi jahedat jood või mõnusat sööd, saad oma ratast ise imetleda läbi klaasi. Öösel on see koht kinni ikka ju ja ööseks soovitaksin ikka ratta endaga kaasa võtta
Challenge the Adventure.Ride The World
Aga iseenesest oleks ju väga vinge, kui motobaari ees oleks midagi sellist:Pihelgas kirjutas:petz61 kirjutas:kas superlux parkimine tähendab ka seda, et õhtul pubi ette jäänud tsikkel ka seal hommikuni või vajadusel kauemgi säilib.et vitriinaknad valvega parklasse?

http://www.abus.de/us/main.asp?ScreenLa ... elGrID=156
Muidugi sobib ka mingi muu korralik lasipuu
Aivar
-
petz
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
pean silmas võimalust, et pubis veidi üle doseerinuna ei peaks promilliga kohe sõitma hakkama, vaid oleks hommikul komplektne ja sõitev tsikkel võtta.
lasipuu variant on iseenesest ju suht kindel sellele tsikli osale millega ta on lasipuukülge kinnitatud, muidu võib juhtuda nii nagu juhtus külamehe obesega, mille ta õhtul kõrtsi ette jättis, öösel söönd undid obese ära ja ommukuks olla ainult rangid lasipuuküljes olnd.
lasipuu variant on iseenesest ju suht kindel sellele tsikli osale millega ta on lasipuukülge kinnitatud, muidu võib juhtuda nii nagu juhtus külamehe obesega, mille ta õhtul kõrtsi ette jättis, öösel söönd undid obese ära ja ommukuks olla ainult rangid lasipuuküljes olnd.
-
Pihelgas
- Mode
- Tänanud: 2 korda
Aizar mõte hea, aga seal on tõesti suured aknad ja oma silm rattal kogu aeg peal. Lasipuu on võib-olla vajalik, aga siis eesmärgiga, et keegi akendesse ei põrutaks
Nagu Rubberoid märkis, on sisustus veel tõesti steriilne ja seda seetõttu, et masendav füür tuleks alla panna, et korraga kõik ümber ehitada, aga tasapisi me pidevalt midagi muudame. Kui nüüd keegi õppind sisekujundaja seda teksti loeb võiks meiega ühendust võtta küll, et koos mõned ägedad lahendused välja mõelda.
Jätkuvalt on kõik teretulnud ja ei väsi kordamast, et juunikuus on terve rida õllemarke 15 kulli kann
petz61, saan su murest täitsa aru. Mina lahendan asja nii, et panen rattale luku peale lükkan paari akna võrra edasi. Sealt näeb ratast ka hosteli turvatöötaja
Nagu Rubberoid märkis, on sisustus veel tõesti steriilne ja seda seetõttu, et masendav füür tuleks alla panna, et korraga kõik ümber ehitada, aga tasapisi me pidevalt midagi muudame. Kui nüüd keegi õppind sisekujundaja seda teksti loeb võiks meiega ühendust võtta küll, et koos mõned ägedad lahendused välja mõelda.
Jätkuvalt on kõik teretulnud ja ei väsi kordamast, et juunikuus on terve rida õllemarke 15 kulli kann
petz61, saan su murest täitsa aru. Mina lahendan asja nii, et panen rattale luku peale lükkan paari akna võrra edasi. Sealt näeb ratast ka hosteli turvatöötaja
-
coronius
Eile mõtlesin, et astun ka läbi peale väikest tiiru jalgrattaga... Aga ei saanud, kuna minu inimjõul töötavat kaherattalist sõpra ei olnud mitte kusagile parkida. Tegin kaks või kolm tiiru ümber raatuse tänava maja.
Kallid pubi omanikud! Kuigi Tartu on jalgrattavaenulik linn ja näiliselt mitmed äriettevõtted jalgratturitest kliente ei oota, siis äkki oleksite Teie eeskujuks ja rajaksite pubi juures koha, kuhu on võimalik jalgratas lukustada pubis viibimise ajaks.
Kui kunagi tsikliga kesklinna kanti mingil põhjusel sattuma peaks, siis on plaanis koht ikkagi üle vaadata...
Kallid pubi omanikud! Kuigi Tartu on jalgrattavaenulik linn ja näiliselt mitmed äriettevõtted jalgratturitest kliente ei oota, siis äkki oleksite Teie eeskujuks ja rajaksite pubi juures koha, kuhu on võimalik jalgratas lukustada pubis viibimise ajaks.
Kui kunagi tsikliga kesklinna kanti mingil põhjusel sattuma peaks, siis on plaanis koht ikkagi üle vaadata...
-
Eikki
- Kaupmees
- Tsikkel: Ducati Streetfighter
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Sai ka Tartus käidud ja oh üllatust avastasin, et kell 10 juba asi kinni
Järgmine kord siis..
Õige mees keerab alati juurde.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
-
Pihelgas
- Mode
- Tänanud: 2 korda
coronius kirjutas:Eile mõtlesin, et astun ka läbi peale väikest tiiru jalgrattaga... Aga ei saanud, kuna minu inimjõul töötavat kaherattalist sõpra ei olnud mitte kusagile parkida. Tegin kaks või kolm tiiru ümber raatuse tänava maja.
-
Laisaar
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Kontakt:
või siis tõsta ratas kahe ukse vahel olevasse ruumi. Näed ja keegi niisama minema ka ei tassi.coronius kirjutas:Eile mõtlesin, et astun ka läbi peale väikest tiiru jalgrattaga... Aga ei saanud, kuna minu inimjõul töötavat kaherattalist sõpra ei olnud mitte kusagile parkida. Tegin kaks või kolm tiiru ümber raatuse tänava maja.
motokas
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
ishijupp
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
No mis värk? Tehakse tsiklistidele (või vähemalt selle suunitlusega) pubi ja jalgratturid kiljuvad diskrimineerimist. Krt, mul on kodus kuurinurgas lennuk- lugupeetud Motopaks, palun lõpeta minu diskrimineerimine ja raja KOHEMAID mulle maandumisradacoronius kirjutas:Eile mõtlesin, et astun ka läbi peale väikest tiiru jalgrattaga... Aga ei saanud, kuna minu inimjõul töötavat kaherattalist sõpra ei olnud mitte kusagile parkida. Tegin kaks või kolm tiiru ümber raatuse tänava maja.