Old Indian Cafe&Pub

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Old Indian Cafe&Pub

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

tere,

oleme nüüd niikaugele saanud, et kutsume Teid, kallid sõbrad, Old Indian Cafe&Pub avamisele!
Asume Tartus, Raatuse 22 ühiselamu all. Pläsku juurest üle silla ja teine tee paremale.
Algus kell 19oo.

Kellel on mingit ägedat retro tsiklinänni, pilte ja muud stuffi, võtke need ka kaasa... paneme üles!

Kohapeal kõvasti tasuta Buckler alkovaba õlut, soodsat tavalist õlut, Coca-Cola jooke, kringlit, head muusikat ja seltskonda :)
Avamise kuul on A.LeCoq Premium, Heineken ja Buckler õlled 15 eeki.

02.06 ja 06.06 toimuvad ühised jalkavaatamised. Mõnus A.Le Coq'i fännistuffimäng! Võimalus võita fännisalle, fännipasunaid ja loomulikult head fänniõlut! Ja boonuseks: ostes 2 õlut saad kolmanda tasuta!!!

Kohtumiseni

motokas & Pihelgas
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Kontakt:

UP! :twisted:

õlled juba külmas.

motokas
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Kft! :P upup

Ma siin elan siis vaikselt Tlnas teile kaasa ja kujutan end sinna :D
Kasutaja avatar

Loff
Toetajaliige
Tsikkel: Husq TE610, Kawa VN750, XR600R
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 38 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Loff »

:bsmile:

Kohal....raudpolt, et kohal....vaja piduriketta lukk sisse õnnistada....

:bsmile:
https://www.youtube.com/@PiPprojectsinprogress
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Honda XR600R '92
Kasutaja avatar

mufista
Tsikkel: Honda CBR

Lugemata postitus Postitas mufista »

*mufista uneleb... matsutab... ja panb ennast paika, et kell 19.00 kohal olla...
Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

mina hakkan praegu Tallinnast sõitma, siis jõuan õigeks ajaks lipsu ette :D

Muide, kas kellelgi Tartukatest on elektridrelli, saaks teise teleka üles..?

50 599 56

azdrid

Lugemata postitus Postitas azdrid »

minul peaks mingi sugune olema...
Kasutaja avatar

ozzipov
Tsikkel: BMW R850R & KTM LC4

Lugemata postitus Postitas ozzipov »

Kohal. :twisted:
Kasutaja avatar

tige päkapikk
Tsikkel: VN 1500 / tl1000R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tige päkapikk »

Üks endast ja oma rahvast lugupidav eestlane ei võta osa üritusest mida reklaamitakse sõnadega - kohapeal saada coca-cola jooke :twisted:
Põleva tsikkliga ei ole tore sõita !
---------------------------------------
www.zoomfoto.ee/
Kasutaja avatar

Margusxx
Mode
Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Margusxx »

ei saa aru, mis vimm peaks eestlastel olema coca cola vastu? ma aind coca cola jookide pärast lähengi.
Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...
Kasutaja avatar

HeitiKender

Re: Old Indian Cafe&Pub avamine 01.06 kell 19oo

Lugemata postitus Postitas HeitiKender »

Motopaks kirjutas:
tere,

02.06 ja 06.06 toimuvad ühised jalkavaatamised. Mõnus A.Le Coq'i fännistuffimäng! Võimalus võita fännisalle, fännipasunaid ja loomulikult head fänniõlut! Ja boonuseks: ostes 2 õlut saad kolmanda tasuta!!!
3. Juuni on MotoGP Mugello etapp ...
Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

Tänud külalislahkuse eest, loodetavasti saab see koht omaseks kõigile bikeritele.
Jõudu ja jaksu Motopaks ja Pihelgas! :D :D :D
Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Old Indian ...

Lugemata postitus Postitas miilits »

KR... seda ma kartsin, et miski jääb mul selle äikse pärast nägemata, milline mu arvutit külastas, nüüd teised plaanid tehtud, kuid ma luban, et millaski olen oma pasunaga platsis.

Rubberoid

Lugemata postitus Postitas Rubberoid »

Käisin. Parkimine superlux!!!! Sisustus steriilne, kuid seda annab parandada. Jõudu eestvedajatele!!

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

kas superlux parkimine tähendab ka seda, et õhtul pubi ette jäänud tsikkel ka seal hommikuni või vajadusel kauemgi säilib.

tiger

Lugemata postitus Postitas tiger »

..see tähendab pigem seda, et samal ajal kui sa ise sees midagi jahedat jood või mõnusat sööd, saad oma ratast ise imetleda läbi klaasi. Öösel on see koht kinni ikka ju ja ööseks soovitaksin ikka ratta endaga kaasa võtta :wink:
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

tiger kirjutas:
..see tähendab pigem seda, et samal ajal kui sa ise sees midagi jahedat jood või mõnusat sööd, saad oma ratast ise imetleda läbi klaasi. Öösel on see koht kinni ikka ju ja ööseks soovitaksin ikka ratta endaga kaasa võtta :wink:
Kinni vä? Ähh, ma mõtlesin, et saab ikka ööläbi tinunni panna :(
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

andryy
Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas andryy »

Kas sealt soodustust ka saab,kui tuled ja ajad klaasid värisema :D ?
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

petz61 kirjutas:
kas superlux parkimine tähendab ka seda, et õhtul pubi ette jäänud tsikkel ka seal hommikuni või vajadusel kauemgi säilib.
:D et vitriinaknad valvega parklasse? :D
Kasutaja avatar

Aizar

Lugemata postitus Postitas Aizar »

Pihelgas kirjutas:
petz61 kirjutas:
:D et vitriinaknad valvega parklasse? :D
Aga iseenesest oleks ju väga vinge, kui motobaari ees oleks midagi sellist:
Pilt
http://www.abus.de/us/main.asp?ScreenLa ... elGrID=156

Muidugi sobib ka mingi muu korralik lasipuu :P Tunnistan, et ei ole antud asutusse veel jõudnud, mis on tartlase kohta väljavabandatav ainult kaasasündinud laiskuse sündroomiga.. võibolla on mingi sarnane lahendus juba olemas.
Aivar

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere

Lugemata postitus Postitas petz »

pean silmas võimalust, et pubis veidi üle doseerinuna ei peaks promilliga kohe sõitma hakkama, vaid oleks hommikul komplektne ja sõitev tsikkel võtta.
lasipuu variant on iseenesest ju suht kindel sellele tsikli osale millega ta on lasipuukülge kinnitatud, muidu võib juhtuda nii nagu juhtus külamehe obesega, mille ta õhtul kõrtsi ette jättis, öösel söönd undid obese ära ja ommukuks olla ainult rangid lasipuuküljes olnd.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Aizar mõte hea, aga seal on tõesti suured aknad ja oma silm rattal kogu aeg peal. Lasipuu on võib-olla vajalik, aga siis eesmärgiga, et keegi akendesse ei põrutaks :twisted:

Nagu Rubberoid märkis, on sisustus veel tõesti steriilne ja seda seetõttu, et masendav füür tuleks alla panna, et korraga kõik ümber ehitada, aga tasapisi me pidevalt midagi muudame. Kui nüüd keegi õppind sisekujundaja seda teksti loeb võiks meiega ühendust võtta küll, et koos mõned ägedad lahendused välja mõelda.

Jätkuvalt on kõik teretulnud ja ei väsi kordamast, et juunikuus on terve rida õllemarke 15 kulli kann :bsmile:

petz61, saan su murest täitsa aru. Mina lahendan asja nii, et panen rattale luku peale lükkan paari akna võrra edasi. Sealt näeb ratast ka hosteli turvatöötaja :wink:
Kasutaja avatar

tfr

Lugemata postitus Postitas tfr »

Pihelgas kirjutas:
Mina lahendan asja nii, et panen rattale luku peale lükkan paari akna võrra edasi.
Äkki ikka vastupidises järjekorras? :)
TransAlp '02

coronius

Lugemata postitus Postitas coronius »

Eile mõtlesin, et astun ka läbi peale väikest tiiru jalgrattaga... Aga ei saanud, kuna minu inimjõul töötavat kaherattalist sõpra ei olnud mitte kusagile parkida. Tegin kaks või kolm tiiru ümber raatuse tänava maja.
Kallid pubi omanikud! Kuigi Tartu on jalgrattavaenulik linn ja näiliselt mitmed äriettevõtted jalgratturitest kliente ei oota, siis äkki oleksite Teie eeskujuks ja rajaksite pubi juures koha, kuhu on võimalik jalgratas lukustada pubis viibimise ajaks.

Kui kunagi tsikliga kesklinna kanti mingil põhjusel sattuma peaks, siis on plaanis koht ikkagi üle vaadata...
Kasutaja avatar

Eikki
Kaupmees
Tsikkel: Ducati Streetfighter
Tänatud: 4 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eikki »

Sai ka Tartus käidud ja oh üllatust avastasin, et kell 10 juba asi kinni :( Järgmine kord siis..
Õige mees keerab alati juurde.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

coronius kirjutas:
Eile mõtlesin, et astun ka läbi peale väikest tiiru jalgrattaga... Aga ei saanud, kuna minu inimjõul töötavat kaherattalist sõpra ei olnud mitte kusagile parkida. Tegin kaks või kolm tiiru ümber raatuse tänava maja.
Kallid pubi omanikud! Kuigi Tartu on jalgrattavaenulik linn ja näiliselt mitmed äriettevõtted jalgratturitest kliente ei oota, siis äkki oleksite Teie eeskujuks ja rajaksite pubi juures koha, kuhu on võimalik jalgratas lukustada pubis viibimise ajaks.

Kui kunagi tsikliga kesklinna kanti mingil põhjusel sattuma peaks, siis on plaanis koht ikkagi üle vaadata...
:shock: kui sa tõesti tiiru ümber maja tegid, siis oleksid pidanud märkama maja taga asuvat jalgrattaparklat, kus on pidevalt mitukümmend hosteli külastajate jalgratast! :wink:
Kasutaja avatar

redhott
Tsikkel: yamaha xj600s

Lugemata postitus Postitas redhott »

Olen ka paar korda läbi astunud, õlle on hea hinnaga, juust norm ja varsti saab pizzat ka närimiseks kõrvale. Pole paha koht.
Räme pervert ja sekspiltidega hangeldaja.
Yamaha XJ600S
Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Kontakt:

coronius kirjutas:

või siis tõsta ratas kahe ukse vahel olevasse ruumi. Näed ja keegi niisama minema ka ei tassi.

motokas
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

coronius kirjutas:

No mis värk? Tehakse tsiklistidele (või vähemalt selle suunitlusega) pubi ja jalgratturid kiljuvad diskrimineerimist. Krt, mul on kodus kuurinurgas lennuk- lugupeetud Motopaks, palun lõpeta minu diskrimineerimine ja raja KOHEMAID mulle maandumisrada :wink: !!! Vähe tigedaks teeb, meenutab ajakirjanduses lahatud teemat et miks ei tohi rajada ainult suitsetajatele mõeldud pubisid- sest siis ei saaks mittesuitsetajad sinna minna ja suitsuvabas õhkkonnas einestada....
Kasutaja avatar

Habib
Tsikkel: Suzuki V-Strom

Lugemata postitus Postitas Habib »

Sellest viimasest postist inspireerituna küsimus: kas suitsetada saab seal kusagil? Ehk siis praeguse seadusandluse valguses, on seal miski väliterrass ka? Mitte et torgiks, lihtsalt suitsetada meeldib :D
Lambad on siin ja... lambad on sääl...
Suletud

Mine “Vaba teema”