YAMAHA R6
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
ca. 115 läheb.
R1 võib 130 minna
R1 võib 130 minna
Omatud: Yamaha R6 99/Yamaha R6 02/Suzuki GsxR 600 04/Kawasaki Zx6R 03/Kawasaki Zx10R 04/Yamaha R1 04/Buell Xb9R Firebolt 02/Yamaha R6 07/KTM 950 SM 07/Kawasaki Zx10R 09/Buell Xb9S Lightning 04/KTM Super Duke 05/Aprilia Shiver 08/Yamaha R6 07/3x Yamaha FZ1N 07&08/Aprilia Tuono 07/Aprilia Tuono V4R 11/KTM 1290 Superduke R 14/KTM 1190 Adventure 14/BMW R 1250 GS Adventure 19/Husq 701Enduro 20/Suzu VZR 1800 08/KTM 500EXC 24
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Ehk siis R6'el mõõdetakse käigukastist kiirust, seega ei mõjuta hammaka vahetus spidomeetri näitu, ehk spidomeeter hakkab seljuhul valetama ja esimese käigu lõppu näitab samapalju nagu originaalgi, kuigi kiirus väiksem.Suzumen kirjutas:YamahaR6 kirjutas:Oleneb ülekandest, mul näiteks oli ees x hamba võrra (ei mäleta mitme) väiksem hammakas ja üle 100 ei läinud mälu järgi 1- ga. Seevastu oli sinna 100- ni jõudmine väga kiireMillega sa seda kiirust mõõtsid? Kui kellade pealt, siis seleta mulle lollile inimesele ära, kuidas hammasratta vahetus kellade näitu mõjutab R6?Nigga kirjutas:Ei olene ikka küll kui teemasse rääkida...olli kirjutas:Eks ta olene hammasratastest ka.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
bash kirjutas:Naised saunas rääkisid, et r1 1. käik 166 piirajas 2. käik 211 piirajas (2004 või 2005 a. oli)Kox kirjutas:ca. 115 läheb.
R1 võib 130 minna
99a. R1 läks esimesega 136 piiraja ning teisega 188 piiraja, kolmas vist oli 226 vms.
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
No kui 6 käiku, siis 6x130=780Heints kirjutas:aga kui 6 käiku
palju tal siis lõpp kiirus on?
endal nagu ei ole, liiga noor selleks, 2 aastat jääb puudu et load teha endale

Vastavale küsimusele vastav vastus. Ehk läheb lubadeni veidi rohkem kui 2 aastat...
-
Teema algataja
Lõpp on 299km/h, spido rohkem ei näita ja eriti rohkem ei lähe kah ja vaevalt et see 299kah reaalne on, suht optimistlik (reaalset kiirust mõtlen), sellisel kiirusel ja pöördel on paratamatus spido eksimus ja kuna see on mõeldamatu et spido valetaks allapoole on ta ehitatud varuga (st. pigem näitab rohkem).
Ja üleüldse, mis siin vahet on palju esimesega läheb ja palju lõppkiirus on?
Tõmme ja kiirus on neil kõigil kogenematule inimesele liiast ja kogenud tsikklisõitja ei küsi sellised lolle küsimusi.
Ja üleüldse, mis siin vahet on palju esimesega läheb ja palju lõppkiirus on?
Tõmme ja kiirus on neil kõigil kogenematule inimesele liiast ja kogenud tsikklisõitja ei küsi sellised lolle küsimusi.
-
Teema algataja
Siin võib jälle pisikene ebakõla sisse tulla. Ise arvutasin lõppkiiruseks algul samamoodi 6x130=780, aga kui nüüd võtsin teise käigu järgi ja korrutasin 3x211 sain hoopis 633km/h!? Kas keegi on siis reaalselt järgi proovinud, no pirta teel näiteks, kas selle Yamu lõppkiirus on tegelikult 780 või 633?! Päris oluline vahe minuarust...Olts kirjutas:No kui 6 käiku, siis 6x130=780Heints kirjutas:aga kui 6 käiku
palju tal siis lõpp kiirus on?
endal nagu ei ole, liiga noor selleks, 2 aastat jääb puudu et load teha endale. Seda te matemaatika tunnis olete juba õppinud?
Vastavale küsimusele vastav vastus. Ehk läheb lubadeni veidi rohkem kui 2 aastat...
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. 

Ei ma mõtlesin seda, et eriti pole proovinud. Vahe on tõesti suur, ma ei kujuta ette isegi seda kuidas inimesed tihtipeale suudavad selle teadmiseta Pirita teed läbida. On metsik vahe kui tead ikka et pill läheb 780 mitte mingi näkased 688 millega pole mitte midagi isegi Pirita teel peale hakata.
Teadmistes, nagu öeldakse, on jõud !
Teadmistes, nagu öeldakse, on jõud !

Sama egoloogika kehtib aeg ajalt on ka linnapeal sõites - selline tunne, et mõni mees üritab ennast vägisi võimalikult suurel kiirusel täpiks sõita

Viimane alla joonitud osa puudutas ühet Yama R1 venda kes teisipäeva õhtul Pirita teel arvas, et umbes 250 km/h ennast liinibussi ja mersu vahele parkida ei oleks liiast - tagant vaadates tundus, et teda päästis üksnes mersujuhi kiire reaktsioon - tsiklivend ei saanud vist arugi, et lapsepõlv jooksis kukla tagant mööda ikka väga lähedalt

Elu on nagu erinevad aastaajad - eriti lill on siis, kui tee kallutamist kannatab 

-
Tonnine läheb 998 või 996, nad ei ole täpselt liitrised. Mul üks tuttav rääkis, et tal sõber oli kuulnud, et oli üks kutt rääkis mingi kes kardaaniriste oskab parandanda.-Tomm kirjutas:Tegelikult on nende kiirustega nii, et 1000-ne läheb tuhat ja 600-ne läheb kuus sotti. Seda on mitmeid kordi proovitud ja kõik teavad seda. Elementaarsed asjad võiks ikka selged olla.
Ma arvan, et me peame huumori alla põgenema enne kui moded tulevad ja ühe piibu mootoril lahti kisuvad

-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 195 korda
Kui auto on 3. liitrine kas ta max kiirus on siis 998x3 või 996x3?HeitiKender kirjutas:Tonnine läheb 998 või 996, nad ei ole täpselt liitrised. Mul üks tuttav rääkis, et tal sõber oli kuulnud, et oli üks kutt rääkis mingi kes kardaaniriste oskab parandanda.
Ma arvan, et me peame huumori alla põgenema enne kui moded tulevad ja ühe piibu mootoril lahti kisuvad
Mul üks tuttav rääkis et talle miski naine voodis rääkis et hoopis 998x996, kas ma peaksin teda uskuma?
Kuna auto on ikka r6-est ja asjadest hoopis teine klass...
-
- Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler
- Tänatud: 1 kord
kusjuures vägagi oluline on veel silindrite arv ja paigutus,simp kirjutas:Kui auto on 3. liitrine kas ta max kiirus on siis 998x3 või 996x3?HeitiKender kirjutas:Tonnine läheb 998 või 996, nad ei ole täpselt liitrised. Mul üks tuttav rääkis, et tal sõber oli kuulnud, et oli üks kutt rääkis mingi kes kardaaniriste oskab parandanda.
Mul üks tuttav rääkis et talle miski naine voodis rääkis et hoopis 998x996, kas ma peaksin teda uskuma?
Kuna auto on ikka r6-est ja asjadest hoopis teine klass...
ehk kui sul on liitrine r4 mootor siis pead korrutama 998x996x4xR,
kus R i väärtuseks on 2,1.