D6 mootori pass

Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Raul90
Kontakt:

D6 mootori pass

Lugemata postitus Postitas Raul90 »

Kas kellelgi on võrri mootori passi? Seda kus on mootori plaanid ja igasugu info mootori kohta :o . kui kellelgi on viitsimist võiks netti üles panna eriti hea oleks siis kui pass oleks d6 mootori kohta :)
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip

FlammablE

Lugemata postitus Postitas FlammablE »

Mis vahet d6 ja d8-l on? mul mudu d8 passi on küll ja d8e oma ka kuskil. d6 riga oma? mis aastast?

Teema algataja
Raul90
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Raul90 »

võiksid netti lasta need pildid kui sul aega ja viicimist on. olexin väga tänulik :D
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip

FlammablE

Kui maale lähen nüüd mõni päev, skännin sisse ja panen üles. esmaspäevaks peaks saama vist. nädalavahetusel vaja minna maale ja siis toon ka passi. mis täpsemalt huvitab?

FlammablE

Nii. Tõin maalt passi. Oli seal teine veel, mis mootorile d8e(süüde nati teist moodi. mingi jublakas vahel, mis kõvema juraka peaks andma). kumma passi ma sisse skännin?
igate pidi läheb natuke aega selle skännimisega. arvuti ei taha skännerit üles leida, niiet üritan siin lappida seda asja, aga aru ma ei saa, mis ta tahab :wack:
püüan homme raipe tööle ajada. kui elulooma ei saa tast, annan teada, ehk keegi skännib sisse.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”