K: rehvide kohta
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
K: rehvide kohta
milliseid üldse soovitate? praegu hea hind on metzeler rehvidel motodepoos. kuigi need laideti kohe ramo-s maha. seal pooldati bridgestonet..
mida teie arvate?
tänud vastamast!
-
Teema algataja
Kellele ema, kellele tütar!

Ise proovinud Pirellit,Dunlopi,Bridgestone, kuid Metzelleri

Eks igaüks otsustab ise kuidas ja millisega sõidab

-
- Tänatud: 1 kord
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
900 eegu eest saad 900 eeku maksva rehvigulf kirjutas:niiet 900-ja kroonine metzeller kõlbab linnasõiduks küll?
3200 eegu eest sad 3200 eeku maksva rehvi
ainukese vahega et 900 eegule lisanduvad kaudsed kulud -
matusekulud jne
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
Teema algataja
hinna järgi võiks arvata, et jutt käib esirehvist. selle hinnaga vist tõesti äritakse enne kevadet need laojäägid maha, enne värske kauba peale tulekut.gulf kirjutas:niiet 900-ja kroonine metzeler kõlbab linnasõiduks küll?
iseenesest on Metzeler ju hea tootja, kui tänavasõidust rääkida. Suurt läbisõitu siin juba mainiti. aga eks süvene natukene mida müüakse. Võta täpne mudel ja surfa natukene netis. ... ja rehvil märgitud tootmise aasta tuleks kah järgi vaadata. Pika seismise peale ei lähe kumm mitte kvaliteetsemaks.
-
Racetec on nende topp rajarehv, tänavasõiduks Sportec.
900 krooni eest sa neid vaevalt saad.
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
Ise nägin ka Motodepoos Metzleri rehvide soodukat, kus mingi hunnik esi ja taga 180-55 hinnaga 900.- Tegemist oli nn "kalasaba" mustriga hästi tihedate soontega rehviga (nagu vihmakas vms). Tootja kodukal neid kahjuks enam pole, seega väga värske kaubaga tegu vist pole.
Kas tasub v ei.... ei osaka öelda, aga ise ei ehku peale ei läinud ja ostsin nati üle poole kallimalt Bridgestone.
Nimetatud rehvid ongi pehme seguga vihmarehvid.
Kuiva asfaldi peal saad nendega tuhatkond kilomeetrit sõita... heal juhul. Ja nagu mina tean, on rinkale mõeldud vihmarehvid tavaliikluses keelatud. Nagu ka slickid.
Sverre
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
ei Mella, oma sõiduviga ei arvestanud tunduvalt halvema pidamisega.mella kirjutas:Et kindlasti rehvi viga?417 kirjutas:mina põrutasin kurvest otse ja ostan edaspidi kallima
Aga see selleks, proovisin ära odavama ja puhtalt minu isiklik arvamus et omadused on halvemad kui 3200 maksval eelkäial
( ei süüdista rehvi ega rehvimüüat - enda rumal otsus )
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
Teema algataja
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 34 korda
hea võimalus neid "kalasaba rehve" testida, ostsin kulunud rehviga ratta ja sain tutika tasuta asemele, nädala jooksul panen alla, siis saab lugeda kilomeetreid ja kas kuiva või märjaga jne, siis saab selgeks kõik.Sverre kirjutas:..."Tegemist oli nn "kalasaba" mustriga hästi tihedate soontega rehviga (nagu vihmakas vms)." ...
Nimetatud rehvid ongi pehme seguga vihmarehvid.
Kuiva asfaldi peal saad nendega tuhatkond kilomeetrit sõita... heal juhul. Ja nagu mina tean, on rinkale mõeldud vihmarehvid tavaliikluses keelatud. Nagu ka slickid.
Sverre
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
BT45 rehv on ikkagi touring rehv ja see pidamise kohapealt küll väga hiilgama ei peaks, ise olen seda palju kasutanud ja ei kurda, aga usun, et kinldasti on rehve mis peavad palju paremini. BT peaks hiilgama pigem kulumiskindlusega, mis on ka minu hinnangul üsna hea, ca 10 tkm rehv.Ghost kirjutas:Mina ostsin omale Bridgestone Battlax BT 45 rehvid ...
Mõlemat head on raske leida, aga eks teadjad mehed räägivad...
-
Teema algataja
gulf kirjutas:kust sellist hea ja soodsa hinnaga saab?Sverre kirjutas:Minu tagasihoidlik soovitus on tänaval kasutada Michelin Pilot Powerit.
Kannatab ka vihmasõidus kallutada ja on üldse hea pidamisega.
Samuti ei kulu liiga kiiresti.
Sverre
......kui soovid võin aidata rehvide osas, Pilot Poweri jooks 5400eeku (190/50 R17; 120/70 R17 saab ka teisi mõõte)
-
Teema algataja
vaja ainult tagumist 180 55 R17.mega kirjutas:gulf kirjutas:kust sellist hea ja soodsa hinnaga saab?Sverre kirjutas:Minu tagasihoidlik soovitus on tänaval kasutada Michelin Pilot Powerit.
Kannatab ka vihmasõidus kallutada ja on üldse hea pidamisega.
Samuti ei kulu liiga kiiresti.
Sverre
......kui soovid võin aidata rehvide osas, Pilot Poweri jooks 5400eeku (190/50 R17; 120/70 R17 saab ka teisi mõõte)
muud ka pakkuda on?
Reifenversand.com ehk aitab.
Eestis ma ei teagi, kes Michelin Pilot Powerit müüb.
Ärgu kohalikud müüjad pahandagu, aga seni olen Saksast tellinud või ise toonud, sest üsna tihti sinnakanti asja. 180 pluss 120 esirehvi hind kokku on jäänud umbes 3900-4000 krooni juurde...
vahel on kõigil raha vähe, aga mina ei soovita rehvide pealt 200-300 krooni kokku hoida. võta kasvõi Bridgestone või Metzeler või mistahes uus rehv alla, aga usu mind, väga kurb on näha oma tsiklid lömmis bensupaagi, purunenud gondlite ja kõverate esiamortidega, kui sita rehvi pärast kukkunud oled. Rehvid on sinu elukindlustus.
Sverre
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Kontakt:
Ja komplekt (esi/taga Power) maksab Saksast tellides (pakkujaid veebipoode on mitmeid) tõesti laias laastus 4000 eeku.
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:

-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Möödunud sügisel toppisin omale ühe soodsa MAXXISE alla, ealeski poleks uskunud, et üks asi võib nii libe olla... aga selle peale pole tulnudki, et kui veel umbes 50 km/h võtab kuival asfaldil ratta ringi (täna sai jälle kogetud) siis see on vist bantiti vigamella kirjutas:
Et kindlasti rehvi viga?

-
mis selle Maxxise rehvi tüüp on, Supermaxx?piloot kirjutas:Möödunud sügisel toppisin omale ühe soodsa MAXXISE alla, ealeski poleks uskunud, et üks asi võib nii libe olla... aga selle peale pole tulnudki, et kui veel umbes 50 km/h võtab kuival asfaldil ratta ringi (täna sai jälle kogetud) siis see on vist bantiti vigamella kirjutas:
Et kindlasti rehvi viga?
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
-
Teema algataja
Mul selline küsimus - oleks vaja baigile tagarehvi 180/55 ZR17. Olen vaadanud Bridgestone'i oma (BT-014 Sport Radial) ja Michelini Pilot Powerit. Ei tea nüüd kumba valida. Kas tasuks üldse osta ühe kaupa (st aind tagakets, esimene tutikas, kuid Metzeleri oma mingisugune) või tasuks koos esimesega uus panna st sama firma sama mudeli terve jooks. Olen uurinud ja aru saanud et koos ostes on odavam. Peamiselt sõidan baigiga asfaldil ja oleks plaan ringrajal ka esimesed tuleristsed teha. Olen lõhkise küna ees mida valida

-
Metzeler teeb väga häid rehve, milline tüüp Metzeler sul ees on? Osta taha näiteks Sportec M1 või M3.Raiducii kirjutas:Tere rahvas,
Mul selline küsimus - oleks vaja baigile tagarehvi 180/55 ZR17. Olen vaadanud Bridgestone'i oma (BT-014 Sport Radial) ja Michelini Pilot Powerit. Ei tea nüüd kumba valida. Kas tasuks üldse osta ühe kaupa (st aind tagakets, esimene tutikas, kuid Metzeleri oma mingisugune) või tasuks koos esimesega uus panna st sama firma sama mudeli terve jooks. Olen uurinud ja aru saanud et koos ostes on odavam. Peamiselt sõidan baigiga asfaldil ja oleks plaan ringrajal ka esimesed tuleristsed teha. Olen lõhkise küna ees mida valida
BMW R100RS
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.