lubade kohta...
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
lubade kohta...
hei, küsimus... kui olen alles algaja, siis kuidas ja kus pärnus on võimalik teh amootorratta lube, kui palju see maksab ja mis see endast kujutab? hakkan just tegema autolube aide autokoolis, kas sellele veel eraldi maksumus? ja mootorratta kohta ka siis, et kust saada kasutatud head ratast? ja kumb tuleb odavam/kasulikum, kas norm auto või ratas?
tahaks võimalikult palju infot, sest ei tea eriti selle kohta midagi, olen vaid kord elus sõitnud tagaistmel tsikliga ja võin nii palju öelda, et see oli mu elu parim kogemus!!! ja kui keegi soovib õpetada, antke ainult teada!!
ja kas õpilastele on mingi soodustus ka?!
tahaks võimalikult palju infot, sest ei tea eriti selle kohta midagi, olen vaid kord elus sõitnud tagaistmel tsikliga ja võin nii palju öelda, et see oli mu elu parim kogemus!!! ja kui keegi soovib õpetada, antke ainult teada!!

ja kas õpilastele on mingi soodustus ka?!

-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Kindlasti saab A lube teha ka Pärnus ja kindlasti maksab A kat lisaks B kategooriale. Mis see endast kujutab, soodustus õpilastele.. hmm .. kas sa sinna Aide autokooli ei tahaks helistada?
Depends, oled sa näiteks poiss või tüdruk, enamusele plikadest meeldibki jääda tsiklil tahaistmele (no on muidugi erandeid)
Usun, et foorum on täis erinevaid huvitavaid teemasid, proovi need järjest ette võtta ja kui tekib küsimus, esita siis juba konkreetses kohas.
see on küsimus nüüd sealt õlle valdkonnast? ja kumb tuleb odavam/kasulikum, kas norm auto või ratas?

Depends, oled sa näiteks poiss või tüdruk, enamusele plikadest meeldibki jääda tsiklil tahaistmele (no on muidugi erandeid)

-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.