nahkjopet?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
nahkjopet?
plaan osta stiilne nahktagi, max. 3000 eeku, tallinnast. aga et kus oleks parimad kohad seda osta/leida?
ei taha siukest narmastega ullu bikeri jopet, vaid pigem natuke värvilisemat ja kenamat mootorrattajopet. ei peaks olema eriti paks.
//uut ikka
ei taha siukest narmastega ullu bikeri jopet, vaid pigem natuke värvilisemat ja kenamat mootorrattajopet. ei peaks olema eriti paks.
//uut ikka

Viimati muutis K-ToM, 09 Mär 2007, 21:19, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Cartinist leiad mootorratturi stiilis nahkjoped, mis mõeldud igapäevaseks kasutamiseks - kandmiseks. tsikliga sõitmiseks eriti ei sobi - lotendavad ja ajavad tuult igalt poolt sisse ja ei kaitse avarii korral.
Siklipoodidest leiad aga siklitagid, mis mõeldud tsikliga sõitmiseks ja enamasti on neil ka kaitsmed sees ja tugevdused vastavates kohtades. Et kui paned käna siis on neil ka vägagi arvestatav kaitseeffekt olemas
Igapäevaseks käimiseks nad eriti head ei ole, kui sa just siklit igapäevaseks transpordiks ei kasuta või niisama laiata ei taha. Kaitsmed teevad kõik muud asendid peale sõiduasendi veidi ebamugavaks. Kaitsmed annab enamasti aga välja võtta kui pikemalt tahtmine niisama käija.
Ja pealegi, neid Cartinis müüdavaid tsikli stiilis tagisid on kõik kohad täis (no offence, mulle nad tegelikult meeldivad) aga ühesuguseid siklitagisid annab ikka tikutulega otsida(H)
Lisaksin veel ühe hää siklipoe nimistusse:
www.motokeskus.ee neil igasugu ilusaid uusi asju ja ka kasutatuid hää hinnaga.
Siklipoodidest leiad aga siklitagid, mis mõeldud tsikliga sõitmiseks ja enamasti on neil ka kaitsmed sees ja tugevdused vastavates kohtades. Et kui paned käna siis on neil ka vägagi arvestatav kaitseeffekt olemas

Ja pealegi, neid Cartinis müüdavaid tsikli stiilis tagisid on kõik kohad täis (no offence, mulle nad tegelikult meeldivad) aga ühesuguseid siklitagisid annab ikka tikutulega otsida(H)
Lisaksin veel ühe hää siklipoe nimistusse:
www.motokeskus.ee neil igasugu ilusaid uusi asju ja ka kasutatuid hää hinnaga.
-
Teema algataja
http://www.motopood.ee/pood/product_inf ... 7ed038631f - näed sa nahktagi ja puha ja veel kaitsmetega ka ... 300 krooni peab veel leidma ... aga ma vist sain su jutust valesti aru
ei tea kust nahktagi osta 

-
Teema algataja
Neid nö "stiilijopesid" on tõesti igas ettejuhtuvas poes - ka Hinnapommis näiteks.davidsoniharald kirjutas:Cartinist leiad mootorratturi stiilis nahkjoped, mis mõeldud igapäevaseks kasutamiseks - kandmiseks. tsikliga sõitmiseks eriti ei sobi - lotendavad ja ajavad tuult igalt poolt sisse ja ei kaitse avarii korral...
Siklipoodidest leiad aga siklitagid, mis mõeldud tsikliga sõitmiseks ja enamasti on neil ka kaitsmed sees ja tugevdused vastavates kohtades...
Oma tsiklitagi ostsin aga umbes kuu aega tagasi tõepooelst Cartinist.
Must nahast jope. Kaitsmekoorikud küünarnukkidel, õlgadel ja seljal, pluss veel mitmeid polsterdusi strateegilistes kohtades. All servas soonik, mis hoiab tuult sattumast jope alla, samuti tõmmatakse luku ja trukknööbiga käiseotsad üsna ümber käe, et tuul käisest kaenla-alla ei tuhiseks. Taga-all on sihuke lapakas, mis käib tõmblukuga sõidupükste külge, et jope-püksid saaks seljatagant ühtse terviku moodustada. Eriti palava ilma korral saab voodrit õhemaks võtta. Taskuid on kah..
Võimalik tõesti, et profitoode ei ole, kuid võimalik ka, et sama jope oleks tsiklifirmas müügil tuhat-poolteist kallimalt. Cartinis oli letihind ~2700 krooni. Samas oli võimalik võtta 50 krooni eest Cartini kliendikaart ja saada see jope veel paar-kolmsada krooni odavamalt kätte. Kui ma väga hullusti ei eksi, siis öeldi garantiiks olevat kolm aastat. Käisin samal ajal uusi sõidujopesid uurimas ka mujal, kuid minu vähekogenud silma järgi samaväärsete sõiduriiete hinnad algasid neis kohtades vähemalt 3,5 tuhandest. Nii siis ostsingi oma jope Cartinist.
Seda küll, et lausa vabaaja riietus ta pole ja niisama linnapeal vist temaga eriti ei hulgu. Või kui! - siis peaks vist ka kiivrit lisa-aksessuaarina näpuvahel tillutama...

-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.