varustuse valimine -DAINESE ja teised

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Masinsist
Tänatud: 1 kord

varustuse valimine -DAINESE ja teised

Lugemata postitus Postitas Masinsist »

Tere
Sai see aasta bike muretsetud ning nüüd oleks vaja ka varustus osta, kuna seni pole peale kiivri midagi vajanud, siis nüüd, sõites kiiremal rattal, oleks vaja vaadata ka korralik varusus. Eelarveks olen valinud kuskil 10K, sinna sisse ei kuulu kiiver, küll aga kõik muu.
Kuna pole eriline spetsialist ning lihtsalt vanu foorumi teemasid lugedes mõtlesin näiteks sellise firma peale nagu Dainese.
Kuna pikkust korralikult- 196 cm, tugevama kehaehitusega, siis võib tekkida probleeme näiteks netist ostmisega.
Osaks keegi öelda, kus Tallinna, Tartu või Pärnu motopoodides võiks olla selle firma varustus letil olemas?

Praegu esimesena otsin seljakaitset, kas eraldi või nö. full body armorina ehk, siis koos õla- küünarnuki jt. kaitsmetega. lisaks sellele eraldi mingisugune tagi.
Kui keegi teab soovitada midagi paremat mõistliku hinnaga, siis las tulla.
Tänud
Kasutaja avatar

-ShadowofDeath-

Lugemata postitus Postitas -ShadowofDeath- »

Dainese on esindatud Bike & Boat worldis.
Zid Pilot
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
Kasutaja avatar

Eikki
Kaupmees
Tsikkel: Ducati Streetfighter
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eikki »

10 K eest sa nüüd täit ja uut Dainese varustust küll ei saa.
Võta ühendust selliste kasutajatega nagu pacaan, kommionu, tramm66 nendel väga hea valik olemas kasutatud ja korralikke kombesi. Tean, kuna ise olen ka otsinud nüüd igast asju ja arvatavasti nüüd valik ka tehtud.
Õige mees keerab alati juurde.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

Eikki kirjutas:
10 K eest sa nüüd täit ja uut Dainese varustust küll ei saa.
Võta ühendust selliste kasutajatega nagu pacaan, kommionu, tramm66 nendel väga hea valik olemas kasutatud ja korralikke kombesi. Tean, kuna ise olen ka otsinud nüüd igast asju ja arvatavasti nüüd valik ka tehtud.
10k eest saab tutika Dainese 2-osalise (mida algajamad tavatsevad eelistada) kombe - kindlasti mitte nö kallimat mudeliotsa / samuti mitte võibolla kõige värskemaid mudeleid aga isiklikult saaks selle raha eest aidata selliste mudelite nagu Monza, RR-27, Mako, Vulcan jms - ehk ca 2003-2005 mudelid. 1 osalised kallimad (loe: ka paremad 8) )

Samas - Dainese kombet otsides ei oke mõtet osta seda full body armor tüüpi kaitsmesärki kuna Dainesel ja teistel kvaliteettootjatel on täiesti head kaitsmed kombes sees, vaja oleks ainult seljakaitset juurde (nt. Dainese Wave tüüpi).

Aga - alati võib osta ka vähekasutatud kombe - saab sama raha eest võibolla kallima/parema mudeli ja pole vaja mitut kuud uue naha sissekäimiseks kulutada. Minul isiklikult hakkab 2osaliste valik selleks kevadeks juba kokku tõmbuma - tänud Teile senised, loodetavasti rahulolevad, kliendid. Aga nagu öeldi - on ka teisi müüjaid ja alati on ka tellimisvõimalused - üldjuhul tarne 2-4 nädalaga minult. Suurus tuleb eelnevalt kindlasti proovimise teel täpsustada!

Edu,

Nils
Viimati muutis pacaan, 06 Mär 2007, 20:44, muudetud 2 korda kokku.
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

Teema algataja
Masinsist

10K-ga dainese täisvarustust küll ei saanud aga daineselt tahtsin selliseid asju nagu seljakaitse+ võibolla veel mõned kaitsmed, saapad ka ehk.
Tagi ja püksid oleks arvatavasti mujalt vaadanud.
Kui nüüd näiteks ära osta seljakaitse, kasvõi full-body, siis kuidas on tagi valimisega, sest topeltkaitsmetest mingit lisatolku poleks, võibolla isegi kohati kehvem?. Peaks tagi valima täiesti ilma kaitsmeteta?
Kasutaja avatar

prestigio
Tsikkel: BMW R 1200 GSA

Lugemata postitus Postitas prestigio »

olen ostnud "pacaan" kasutaja käest kombeka ja soovitan ka temaga ühendust võtta.
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

nii nagu kodanik pacaan juba kirjutas - full body armoriga pole miskit peale hakata juhul kui varustuses juba on kaitmed sees

Alwayslate
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alwayslate »

Mul on selline ebastandartne kehakuju,et minu pikkusele mõeldud kombed on kahjuks liiga lofkad ja mõte oli nahk kombelt keha kaitsmed välja võtta ja ikka body armorit kasutada.Või on asi lihtsalt selles et siiamaani pole õige asi selga sattunud?

Edit:Mul istub see body armor kuidagi paremini seljas ka kui ükski tagi mida ma siiamaani proovinud olen.
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Alwayslate, milline see kehakuju sul siis on, kui saladus pole?
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

Alwayslate
Kontakt:

Eem pikk ja peenike.
Kui see sulle nii oluline inf oli :D
Pigem pidasin silmas seda et mulle isiklikult,ja see ei pruugi teistel nii olla , tundub paremini istuvat see variant kui tagist on kaitsmed välja võetud ja kasutan kaitsmesärki.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Masinsist

Ise mõtlen osta ikka eraldi body armori, sest seda saab kasutada ka teiste riiete all, millel pole kaitsmeid. Lisaks tundub isiklikult mulle ta turvalisemana ning istub kuidagi paremini, kui kaitsmetega tagi?? :roll:
Kuna soovin osta püksid ja tagi eraldi (mitte kombena), siis väga meeletult ei soovnud esialgu tagisse investeerida- oleks ostnud "tavalisemale" tagile korraliku body armori alla.

Peab poes lähiajal ära käima ja vaatama, kuidas üldse istuvad selga, loodetavasti seal bike and boatis on valikut.
Kõik arvamused on teretulnud. :wink:
Kasutaja avatar

CB500

Alwayslate, ma olen 180cm ja ka 'peenike', ja Dainese 52 suurus tagi istub selga nagu valatult, kaitsmetega koos siis, ilma polegi proovinud aga ei näe vajadust ka, mind nad ei sega kuidagimoodi.

Masinist, sa nagu küsid nõu, aga ajad eestlaslikult ikka oma joru.. :)
Full body armori peale tavaline tagi ei istu, kui see just mingi 2 numbrit suurem a´la cartini tagi pole.. ja ära unusta, et see body armor kit ei paku ka tuulekaitset. Mina soovitaks ikkagi tagi-/püksid osta.
Kui Bikeworldis kohapeal midagi silma ei hakka, küsi kataloogi vaadata, neil seal letis olemas igavene paks klade seda Dainese stuffi. Ise ostsin ka sedasi, et proovisin suurust teise tagiga ja enda oma tellisin, sest sellist värvikombinatsiooni kohapeal polnud.

Alwayslate
Kontakt:

Eks pean siis minema puht huvist dainese tagi proovima.Äkki sobib nagu valatud.
by the way mulle istub see kaitsmesärk suht hästi tagi alla.Tagi on küll suht vana Polo firma oma,aga vahest käin taga niisama ja sõites panen särgi alla.
Aga ma toonitan ,et see on puhtalt minu teema.Sõbrale kes on sama pikk kuid tunduvalt kogukam sobib minu spyke-i tekstiilist tagi väga hästi,aga mull e jäävad õlakaitsmed natuke vale koha peale.Tean jah et neid saab seal sees liigutada ja ringi tõsta ,aga sama mugavalt ma neid paigutada ei suutnud kui kaitsmesärk mulle istub.
Minu nõuanne on see et proovige kindlasti ennem tagi koos kaitsmetega.Kui sobib siis osta ära.Igast jebimist tunduvalt vähem.Selle särgi selgavenitamine ja tagi veel sinna otsa on suht keeruline tegevus.

Edit:Tegelikult pidasin alguses silmas üheosalist kombet. Püksid ja tagi eraldi saan endale veel kuidagi sobivad.
Kasutaja avatar

harrastaja

Lugemata postitus Postitas harrastaja »

Alwayslate kirjutas:
Edit:Tegelikult pidasin alguses silmas üheosalist kombet. Püksid ja tagi eraldi saan endale veel kuidagi sobivad.
Mul on ühed Dainese püksid üle, mine vaata, äkki jõuame kokkuleppele kui sobivad. Peaaegu tutikad, 2-3 Sauga ringi sõitnud. Sain ise üheosalise.
ZX10R '12
KX250F '14

riceboy

Lugemata postitus Postitas riceboy »

mis sellistest tagidest arvata mida tramm müüb hea hinnaga? mis firma see on ja mis kvaliteet?

on kellegil kogemusi?

http://beta.album.ee/node/9653608/50019962
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

prestigio kirjutas:
olen ostnud "pacaan" kasutaja käest kombeka ja soovitan ka temaga ühendust võtta.
sama siin.. väga norm vend ja hinnad pole kivist tal. :bsmile:
Kasutaja avatar

Oil-Cooled

Lugemata postitus Postitas Oil-Cooled »

riceboy kirjutas:
mis sellistest tagidest arvata mida tramm müüb hea hinnaga? mis firma see on ja mis kvaliteet?

on kellegil kogemusi?

http://beta.album.ee/node/9653608/50019962
hmmm, kas tõesti tahad teada? Ma ei tea kas on siin sobiv trammi solvata.

BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750

riceboy

kuidas sa inimest solvad kui kommenteerid mingit riiet? :)

saan aru et soovitate ringiga mööda käia antud toodetest?

Alwayslate
Kontakt:

Kuna plaan Trammi käest kombe osta siis huvitaks ennastki mis asjadega tegu on.
Kasutaja avatar

Oil-Cooled

riceboy kirjutas:
kuidas sa inimest solvad kui kommenteerid mingit riiet? :)

saan aru et soovitate ringiga mööda käia antud toodetest?
ok, neid tagisid on kogu saksa ebay täis, odavalt. 70 euro eest saad tavaliselt kätte.
Tootjate kohta ütleks niipalju et nad kummardavad Allahi. Peale selle Demoni teevad nad veel Biker Boys filmi tagi koopjat, Torque filmi tagi koopjat jne.

BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750

Kasutaja avatar

Oil-Cooled

Bahama-Mama kirjutas:
Oil-Cooled kirjutas:
Tootjate kohta ütleks niipalju et nad kummardavad Allahi.
Allahhi???? Mis ajast Hiinlased Allahhi kummardavad?
neid spetsiifilisi tagisid mille kohta siin küsiti ei toodeta Hiinas.
Hiina kraam on kvaliteetsem kui see :)

BMW R100RS

Kasutaja avatar

Oil-Cooled

Neid toodetakse türklaste töökodades, mitte vabrikus vaid just töökodades.
Kui oled mõne lääne-euroopa linna turul käinud siis on vast silma hakkanud et nad täis türklasi kes müüvad igasuguseid nahkkotte, rahakotte jne.
See tagi on põhimõtteliselt seesama türgi nahkkott.

BMW R100RS

Kasutaja avatar

CB500

Dainese juurde teemat tagasi juhtides, nende lipikul on kirjas "made in romania".

proton

Lugemata postitus Postitas proton »

Aga mida arvata tschul´e nahast kombedest?
Kasutaja avatar

Oil-Cooled

proton kirjutas:
Aga mida arvata tschul´e nahast kombedest?
sama türklaste/pakistaanlaste poolt kokkuõmmeldud kraam. Peale selle müüvad nad odavaid hiina kaitsmeid.

BMW R100RS

proton

Lugemata postitus Postitas proton »

Aga PROBIKERI või CAFE RACERi nahkkombed? kuidas nende kvaliteediga lood on?
Kasutaja avatar

Oil-Cooled

proton kirjutas:
Aga PROBIKERI või CAFE RACERi nahkkombed? kuidas nende kvaliteediga lood on?
Lois.de on üldiselt tsiklimaailma Aldi või Säästumarket, enamus kraami mida nad müüvad on "säästlikud" kuid kindlasti paremad kui türgi muttide poolt kokkuõmmeldud kraam. Hiina tooted peamiselt. Nad müüvad ka tuntud firmade tooteid kuid põhirõhk on pandud soodsale kraamile.
Lois.de taga seisev firma esineb Hollandis motozoom.nl nime all ja Inglise turul getgeared.co.uk nime all.

BMW R100RS

Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

Oil-Cooled kirjutas:
Neid toodetakse türklaste töökodades, mitte vabrikus vaid just töökodades.
Tegelt ka on see türklaste kraam vä? :shock:
Viimati muutis -PitBull-, 25 Mär 2007, 09:33, muudetud 1 kord kokku.
Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 693 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

CB500 kirjutas:
Dainese juurde teemat tagasi juhtides, nende lipikul on kirjas "made in romania".
Muuseas, mingi paar kuud tagasi vaatlesin DSF'ist saadet, kus oli juttu ja piltti BMW eriti kulumiskindlate ja termoreguleerivate nahkro~ivaste katsetamisest/tegemisest. Naha tehniline to"o"tlemine toimus Euroopas, kokkutraageldamine aga Rumeenias!
Edu
Saadetud kettaga lauatelefonist!

riceboy

kas Icon toodetest keegi oskab midagi arvata?!

tegin otsingu foorumist aga ei leidnud midagi, samas firmal valik suht lai ja enamus asju on väga effektsed :D

http://www.motopood.ee/pood/default.php?cPath=112_96_98
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”