Kamikazed :D

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Teema algataja
Bombardier

Kamikazed :D

Lugemata postitus Postitas Bombardier »

Eile sõitsin Rakverest Tallinna poole ja siis mingi tunni aja pärast tagasi ja ja nägin nii minnes kui ka tulles kahte rolleriga kamikazet Tallinnast Rakvere poole sõitmas. Mõlemad sõitsid habemed jääs ja jalad maas ja sest megalibe oli . Kraadiklaas autos näitas 16 kraadi miinust :D Tegin mõõdasõites telefoniga kiire video ka , viskan varsti ülesse :D
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

eks need su enda hilised päkapikud
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

Sebastian
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Sebastian »

Haha, ma nägin samu tüüpe siis :lol: Sõitsin Tallinnast Rakverre kui äkki poole maa peal ei uskunud oma silmi: kaks rollerit olid Alexelas peatust tegemas :twisted:
Kasutaja avatar

Nitroid

Lugemata postitus Postitas Nitroid »

Tartus oli ka eile mingit punase rolleriga venda näha.
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

umbrohi ei hävine - enduuromeeste tuleviku põlveraksutajad teevad varakult ilma .

MEHED KEVAD POLE ENAM KAUGEL

aga pomb - tule Rägavere 44 mu kabineti aknapeale kell 17 00
siis seal vastastänavas iga päev kaks väikest krossikameest hagu annavad
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele

Teema algataja
Bombardier

Oma tänaval tiirutamine on üks as, Tallinn - Rakvere trip ette võtta on jube teine teema :D

Teema algataja
Paranoid

Lugemata postitus Postitas Paranoid »

Tallinnast Rakverre sõites on ju mitmeid kõrvalteid,kust need päkapikud võisid välja karata ning just sinna alexelasse suunduda,mis nende lähim bensukas võis olla.
Kuid see on ainult minu teooria,ärge näkku siis kohe lööge!

Teema algataja
Bombardier

Paranoid kirjutas:
Tallinnast Rakverre sõites on ju mitmeid kõrvalteid,kust need päkapikud võisid välja karata ning just sinna alexelasse suunduda,mis nende lähim bensukas võis olla.
Kuid see on ainult minu teooria,ärge näkku siis kohe lööge!
äkki loeksid mu esimest posti veits hoolikamalt
Kasutaja avatar

Magimees
Tsikkel: Aprilia Shiver 750cc

Lugemata postitus Postitas Magimees »

Ega jah, kui praeguste ilmadega ringi tuuritada, siis kõik inimesed vaatavad, kas tõesti on mootorrattad talvel nii haruldased 8) ?
Võrr-> Stella 50cc -> Moskva 125cc ->Dirt bike 110cc ->Kawasaki KMX 125cc -> Aprilia Shiver 750 cc
Kasutaja avatar

shadows

Lugemata postitus Postitas shadows »

Mina möödusin neist kahest Sõmeru ristis, ma tulin Kundast autoga ja sõitsin Piiteri maanteele ja Sõmeru ristist Rakvere peale, need tiirutasid ka seal, oligi täpselt enne Alexela tanklat, ma algul vaatasin et misasjad need on seal teeääres... Mööda sõites oli näha ,et kaks rolleri meest, kui ei eksi oli tegu Keeway Focustega.
Mülkas kinni koguaeg !

Pilt

Teema algataja
Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

nägin täna tervet kimpu rollerihunte tondi selveri juures. nõksutasid ennast seal tuule käes varjualuse all, vilgutasid tulesid ja näppisid tilka rollude juures.
kuidas nad sinna läksid ja kuidas lahkusid ma ei tea. aga isegi autoga on libe. noh, aga nagu bismark juba kunagi ütles: tahe on kõikvõimas ja sellega saab kõike.

ma näen ka pea iga öösel unes rattaga sõitmisest. aga kusagil peaks ikka mõistus ka peas olema. oma kottis teksade ja räpipükste ning karvase kraega jopega vast ei ole ikka kõige mõistlikum sõita.

samas aga äkki oli see talvine kokkutulek, krt seda teab.

Teema algataja
artur223

Lugemata postitus Postitas artur223 »

Ma saan varsti vist peaaegu samasuguse asjaga hakkama.
tsikli talvekorter pandi ootamatult kinni ja see nädal on aega see sealt ära viia. Kahjuks pole treilat ega midagi sellist käepärast.
Mõtted käivad peas juba, et ajaks esiratta hange ja vaataks palju sisse saab jne :lol:
Üritan videole ka siis midagi salvestada.
EDIT
Seda ka et 600 kuubikuline yamaha on.
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

artur223 kirjutas:
Kahjuks pole treilat ega midagi sellist käepärast.
Minu teada on siin foorumis paljudel tsikli transamiseks sobilik varustus. Äkki hõikad maha ja saad kellegiga kaubale?
kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema

Teema algataja
artur223

scryth kirjutas:
artur223 kirjutas:
Minu teada on siin foorumis paljudel tsikli transamiseks sobilik varustus. Äkki hõikad maha ja saad kellegiga kaubale?
Odavam ikka teistmoodi. Iseenest pole pikk maa, mingi ~2 kilti aint

On veel ideid kellelgi mida veel huvitavat saaks teha? Peale selle nina hange jne
Kasutaja avatar

kaska
Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas kaska »

artur223 kirjutas:
scryth kirjutas:
artur223 kirjutas:

On veel ideid kellelgi mida veel huvitavat saaks teha? Peale selle nina hange jne
kui küllili käid ja hunniku plastikut lõhud ei pruugi just odavam olla :D

Teema algataja
AD

Lugemata postitus Postitas AD »

artur223 kirjutas:
scryth kirjutas:
artur223 kirjutas:

Kas siis on ka odavam kui korra küllili käid???? :lol: Igaljuhul kui ikkagi otsustad selle tee ette võtta,siis võiks keegi kaamerga selle tee jäädvustada.
Mitte,et ma halba sooviks,aga protsent kukkumiseks on üsna suur :roll:

zod
Tänanud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas zod »

artur223 kirjutas:
kett peale.
kõige lihtsam rehv tühjaks, kett ümber, rehv täis. vaikselt sõites ei tohiks ära kaduda. Kuidas rehvi tervisele mõjub ei oska öelda.

Teema algataja
artur223

Tegn täna ühe otsa ära siis. Õhtul pean veel veidike kodust edasi ratast toimetama. Kõik jäi terveks aga päris jõhker on ikka sõita.
Üle teise käigu ei saand, auto vastu tuli siis gaasi lahti lastes hakkas juba tagumine ots kelgutama. Tee suht kehva ja kuhu rööbas läks sinna läks ka ratas. Proovisin ka selle kohapeal kiirusenipi ära aga ma tõesti ei teadnud, et kiirusemõõtja esirattas on :oops:

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Tartus ligidalt käib Tartusse üks jorss talve läbi täitsa Riga võrriga tööle. Mitu aastat teda hommikupimedas liiklemas näinud, kusjuures õhutemperatuurist sõltumata.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

Kunagi kui enduuro oli, siis sai talv läbi ringivuratud, mida ma kahetsen väga rängalt. Nimelt kükitades käib põlvedest selline ragin läbi, kükitades üle 5 sec ei jõua olla, valus. Autoga sõites peavad jalad olema sirgu, muidu hakkavad valutama. Muidugi viimane nimetatust ei ole aastast aastsse, kõik oleneb ilmast.
OT aga siiski: ehk teab keegi mingit viisi, kuidas sellest lahti saada, kreemid, protsetuurid...?
Mudakoll

errorcode12

Lugemata postitus Postitas errorcode12 »

Ilmaennust teenust nad tõenäoliselt jäävadki sul pakkuma. :(

Ma sain abi trenazööriga treenides (jalgratas) kusjuures põhiline idee millele arst just rõhus oli selles et ei tohi raskuskoormusega seda teha ehk peamine et liiges liiguks. Aitas ka regulaarselt ujumas käimine - ikka rinnuli stiilis, et liigesed oleks pidevas liikumises, kroolist ja liblikast pole väga kasu. Kui sul on üleliigset keha kaalu siis sellest püüa ka vabaneda (ratas ja ujumine aitavad seda jõudsalt vähendada). Soe pesu on ka üks märksõna, ise kannan sooja pesu juba siis kui väljas on temperatuurid kergelt üle 0-i , rääkimata madalamatest temperatuuridest, tervis ei jäta häbenemiseks ja kõvatamiseks ruumi.

Proovisin ka neid vees lahustuvaid liigestele mõeldud jooke aga minu puhul neist abi väga palju polnud.

Edu
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

errorcode12 kirjutas:
Ilmaennust teenust nad tõenäoliselt jäävadki sul pakkuma. :(

Ma sain abi trenazööriga treenides (jalgratas) kusjuures põhiline idee millele arst just rõhus oli selles et ei tohi raskuskoormusega seda teha ehk peamine et liiges liiguks. Aitas ka regulaarselt ujumas käimine - ikka rinnuli stiilis, et liigesed oleks pidevas liikumises, kroolist ja liblikast pole väga kasu. Kui sul on üleliigset keha kaalu siis sellest püüa ka vabaneda (ratas ja ujumine aitavad seda jõudsalt vähendada). Soe pesu on ka üks märksõna, ise kannan sooja pesu juba siis kui väljas on temperatuurid kergelt üle 0-i , rääkimata madalamatest temperatuuridest, tervis ei jäta häbenemiseks ja kõvatamiseks ruumi.

Proovisin ka neid vees lahustuvaid liigestele mõeldud jooke aga minu puhul neist abi väga palju polnud.

Edu
Ja arvan, et üks põhjus on kindlasti ülekaalulisus oma 120kg lolliliha on liigestel vaja kanda.

Suzumen saatsin es-i
Mudakoll
Kasutaja avatar

KamikazeSuicide
Tsikkel: HD FLHRCI

Lugemata postitus Postitas KamikazeSuicide »

Nädalajagu päevi tagasi sai käidud lõunanaabrite juures, Lätis ja mida pidid silmad nägema- kaks bikerit (bike´dega ) lihvisid oma tagarattal sõiduoskust. Temperatuur oli 1 kraadiga plussis, sõitsid lumehangede vahel õrnmustal jalgrattasõiduteel.
Trotsisid füüsikaseadusi ja neil see ka õnnestus.
Kui ikka hingelt motomees siis ikka 24/7 ja 356p aastas
8)
Kasutaja avatar

kasutajanimi

Lugemata postitus Postitas kasutajanimi »

KamikazeSuicide kirjutas:
Nädalajagu päevi tagasi sai käidud lõunanaabrite juures, Lätis ja mida pidid silmad nägema- kaks bikerit (bike´dega ) lihvisid oma tagarattal sõiduoskust. Temperatuur oli 1 kraadiga plussis, sõitsid lumehangede vahel õrnmustal jalgrattasõiduteel.
8)
Millele aga ülejäänud 9-10 päeva lähevad? :D
Kasutaja avatar

Nongrata
Tsikkel: Kawasaki ZZR1100

Lugemata postitus Postitas Nongrata »

mca15 kirjutas:
Kunagi kui enduuro oli, siis sai talv läbi ringivuratud, mida ma kahetsen väga rängalt. Nimelt kükitades käib põlvedest selline ragin läbi, kükitades üle 5 sec ei jõua olla, valus. Autoga sõites peavad jalad olema sirgu, muidu hakkavad valutama. Muidugi viimane nimetatust ei ole aastast aastsse, kõik oleneb ilmast.
OT aga siiski: ehk teab keegi mingit viisi, kuidas sellest lahti saada, kreemid, protsetuurid...?
Alustuseks mine arsti juurde. See on suht tõsine asi. Täna põlved valutavad, aga ülehomme liipad karkudega. Ehku peale ära hakka möginaid määrima ja rohte sisse sööma.
Kasutaja avatar

simp
Tsikkel: sv1000n
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 195 korda

Lugemata postitus Postitas simp »

Nongrata kirjutas:
mca15 kirjutas:
minul aegaajalt muust selline asi on endal fastumgel sellistel puhtudel aidanud kuigi jah tark oleks arsti juures ära käia :)

Teema algataja
Bombardier

Põlvedega pole nalja, ega neid ei saagi enam õigeks ilmselt, küllatki palju põlvi külmetanud motomehi on vanemaks jäädes karkudel. Karm aga tõsi.
Kasutaja avatar

Nongrata
Tsikkel: Kawasaki ZZR1100

Lugemata postitus Postitas Nongrata »

simp kirjutas:
Nongrata kirjutas:
mca15 kirjutas:
minul aegaajalt muust selline asi on endal fastumgel sellistel puhtudel aidanud kuigi jah tark oleks arsti juures ära käia :)
Mul oli õlaga kunagi jama, määrisin Fastumiga jt. kreemidega, ei aidanud suurt midagi, peale pooleaastast kudemist läksin arsti manu, kes siis selgitas, et Fastumid jmt. töötavad puhtalt valuvaigistina. Sama mis hambavalu puhul ibukat näost sisse ajada. Doktor käskis siis võimelda ja venitada pool tundi ja siis jääkotti peal hoida veerand tundi ja voilaa, kahe nädalaga oli õlg ok. Siuke lugu siis.
Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Oi-oi, mehed/naised/poisid- ärge selle va tervisega küll mängige... Ma küll suht noor "32", a tsiklisõidust senini suht valusad kogemused, kui õigel ajal arsti juurde ei läinud... Ümber läksin 2,5 aastat tagasi. Nüüd juba õlg hakkab liikuma... Sel aastal jaanuari lõpus läksin jälle ümber, nädal tagasi võeti kips maha ja mul oli vaja kohe minna offroadi sõitma (autoga), kuid kohe sain karistada... Olen jällegi pooleteist-käeline... Ärge krt jamage...
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

KamikazeSuicide
Tsikkel: HD FLHRCI

Lugemata postitus Postitas KamikazeSuicide »

kasutajanimi kirjutas:
KamikazeSuicide kirjutas:
8)
Millele aga ülejäänud 9-10 päeva lähevad? :D
millalgi peab ka ratast lapiga nühkima
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”