Kamikazed :D
Moderaator: Moded
-
Bombardier
Teema algataja
Kamikazed :D
Eile sõitsin Rakverest Tallinna poole ja siis mingi tunni aja pärast tagasi ja ja nägin nii minnes kui ka tulles kahte rolleriga kamikazet Tallinnast Rakvere poole sõitmas. Mõlemad sõitsid habemed jääs ja jalad maas ja sest megalibe oli . Kraadiklaas autos näitas 16 kraadi miinust
Tegin mõõdasõites telefoniga kiire video ka , viskan varsti ülesse 
-
417
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
umbrohi ei hävine - enduuromeeste tuleviku põlveraksutajad teevad varakult ilma .
MEHED KEVAD POLE ENAM KAUGEL
aga pomb - tule Rägavere 44 mu kabineti aknapeale kell 17 00
siis seal vastastänavas iga päev kaks väikest krossikameest hagu annavad
MEHED KEVAD POLE ENAM KAUGEL
aga pomb - tule Rägavere 44 mu kabineti aknapeale kell 17 00
siis seal vastastänavas iga päev kaks väikest krossikameest hagu annavad
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
Bombardier
Teema algataja
-
Paranoid
Teema algataja
-
Bombardier
Teema algataja
Mina möödusin neist kahest Sõmeru ristis, ma tulin Kundast autoga ja sõitsin Piiteri maanteele ja Sõmeru ristist Rakvere peale, need tiirutasid ka seal, oligi täpselt enne Alexela tanklat, ma algul vaatasin et misasjad need on seal teeääres... Mööda sõites oli näha ,et kaks rolleri meest, kui ei eksi oli tegu Keeway Focustega.
-
Credo
Teema algataja
nägin täna tervet kimpu rollerihunte tondi selveri juures. nõksutasid ennast seal tuule käes varjualuse all, vilgutasid tulesid ja näppisid tilka rollude juures.
kuidas nad sinna läksid ja kuidas lahkusid ma ei tea. aga isegi autoga on libe. noh, aga nagu bismark juba kunagi ütles: tahe on kõikvõimas ja sellega saab kõike.
ma näen ka pea iga öösel unes rattaga sõitmisest. aga kusagil peaks ikka mõistus ka peas olema. oma kottis teksade ja räpipükste ning karvase kraega jopega vast ei ole ikka kõige mõistlikum sõita.
samas aga äkki oli see talvine kokkutulek, krt seda teab.
kuidas nad sinna läksid ja kuidas lahkusid ma ei tea. aga isegi autoga on libe. noh, aga nagu bismark juba kunagi ütles: tahe on kõikvõimas ja sellega saab kõike.
ma näen ka pea iga öösel unes rattaga sõitmisest. aga kusagil peaks ikka mõistus ka peas olema. oma kottis teksade ja räpipükste ning karvase kraega jopega vast ei ole ikka kõige mõistlikum sõita.
samas aga äkki oli see talvine kokkutulek, krt seda teab.
-
artur223
Teema algataja
Ma saan varsti vist peaaegu samasuguse asjaga hakkama.
tsikli talvekorter pandi ootamatult kinni ja see nädal on aega see sealt ära viia. Kahjuks pole treilat ega midagi sellist käepärast.
Mõtted käivad peas juba, et ajaks esiratta hange ja vaataks palju sisse saab jne
Üritan videole ka siis midagi salvestada.
EDIT
Seda ka et 600 kuubikuline yamaha on.
tsikli talvekorter pandi ootamatult kinni ja see nädal on aega see sealt ära viia. Kahjuks pole treilat ega midagi sellist käepärast.
Mõtted käivad peas juba, et ajaks esiratta hange ja vaataks palju sisse saab jne
Üritan videole ka siis midagi salvestada.
EDIT
Seda ka et 600 kuubikuline yamaha on.
-
artur223
Teema algataja
Odavam ikka teistmoodi. Iseenest pole pikk maa, mingi ~2 kilti aintscryth kirjutas:Minu teada on siin foorumis paljudel tsikli transamiseks sobilik varustus. Äkki hõikad maha ja saad kellegiga kaubale?artur223 kirjutas:Kahjuks pole treilat ega midagi sellist käepärast.
On veel ideid kellelgi mida veel huvitavat saaks teha? Peale selle nina hange jne
-
kaska
- Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler
- Tänatud: 1 kord
kui küllili käid ja hunniku plastikut lõhud ei pruugi just odavam ollaartur223 kirjutas:Odavam ikka teistmoodi. Iseenest pole pikk maa, mingi ~2 kilti aintscryth kirjutas:Minu teada on siin foorumis paljudel tsikli transamiseks sobilik varustus. Äkki hõikad maha ja saad kellegiga kaubale?artur223 kirjutas:Kahjuks pole treilat ega midagi sellist käepärast.
On veel ideid kellelgi mida veel huvitavat saaks teha? Peale selle nina hange jne
-
AD
Teema algataja
artur223 kirjutas:Odavam ikka teistmoodi. Iseenest pole pikk maa, mingi ~2 kilti aintscryth kirjutas:Minu teada on siin foorumis paljudel tsikli transamiseks sobilik varustus. Äkki hõikad maha ja saad kellegiga kaubale?artur223 kirjutas:Kahjuks pole treilat ega midagi sellist käepärast.
Kas siis on ka odavam kui korra küllili käid????
Mitte,et ma halba sooviks,aga protsent kukkumiseks on üsna suur
-
artur223
Teema algataja
Tegn täna ühe otsa ära siis. Õhtul pean veel veidike kodust edasi ratast toimetama. Kõik jäi terveks aga päris jõhker on ikka sõita.
Üle teise käigu ei saand, auto vastu tuli siis gaasi lahti lastes hakkas juba tagumine ots kelgutama. Tee suht kehva ja kuhu rööbas läks sinna läks ka ratas. Proovisin ka selle kohapeal kiirusenipi ära aga ma tõesti ei teadnud, et kiirusemõõtja esirattas on
Üle teise käigu ei saand, auto vastu tuli siis gaasi lahti lastes hakkas juba tagumine ots kelgutama. Tee suht kehva ja kuhu rööbas läks sinna läks ka ratas. Proovisin ka selle kohapeal kiirusenipi ära aga ma tõesti ei teadnud, et kiirusemõõtja esirattas on
-
Tsikkelröövel
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Kunagi kui enduuro oli, siis sai talv läbi ringivuratud, mida ma kahetsen väga rängalt. Nimelt kükitades käib põlvedest selline ragin läbi, kükitades üle 5 sec ei jõua olla, valus. Autoga sõites peavad jalad olema sirgu, muidu hakkavad valutama. Muidugi viimane nimetatust ei ole aastast aastsse, kõik oleneb ilmast.
OT aga siiski: ehk teab keegi mingit viisi, kuidas sellest lahti saada, kreemid, protsetuurid...?
OT aga siiski: ehk teab keegi mingit viisi, kuidas sellest lahti saada, kreemid, protsetuurid...?
Mudakoll
-
errorcode12
Ilmaennust teenust nad tõenäoliselt jäävadki sul pakkuma.
Ma sain abi trenazööriga treenides (jalgratas) kusjuures põhiline idee millele arst just rõhus oli selles et ei tohi raskuskoormusega seda teha ehk peamine et liiges liiguks. Aitas ka regulaarselt ujumas käimine - ikka rinnuli stiilis, et liigesed oleks pidevas liikumises, kroolist ja liblikast pole väga kasu. Kui sul on üleliigset keha kaalu siis sellest püüa ka vabaneda (ratas ja ujumine aitavad seda jõudsalt vähendada). Soe pesu on ka üks märksõna, ise kannan sooja pesu juba siis kui väljas on temperatuurid kergelt üle 0-i , rääkimata madalamatest temperatuuridest, tervis ei jäta häbenemiseks ja kõvatamiseks ruumi.
Proovisin ka neid vees lahustuvaid liigestele mõeldud jooke aga minu puhul neist abi väga palju polnud.
Edu
Ma sain abi trenazööriga treenides (jalgratas) kusjuures põhiline idee millele arst just rõhus oli selles et ei tohi raskuskoormusega seda teha ehk peamine et liiges liiguks. Aitas ka regulaarselt ujumas käimine - ikka rinnuli stiilis, et liigesed oleks pidevas liikumises, kroolist ja liblikast pole väga kasu. Kui sul on üleliigset keha kaalu siis sellest püüa ka vabaneda (ratas ja ujumine aitavad seda jõudsalt vähendada). Soe pesu on ka üks märksõna, ise kannan sooja pesu juba siis kui väljas on temperatuurid kergelt üle 0-i , rääkimata madalamatest temperatuuridest, tervis ei jäta häbenemiseks ja kõvatamiseks ruumi.
Proovisin ka neid vees lahustuvaid liigestele mõeldud jooke aga minu puhul neist abi väga palju polnud.
Edu
Ja arvan, et üks põhjus on kindlasti ülekaalulisus oma 120kg lolliliha on liigestel vaja kanda.errorcode12 kirjutas:Ilmaennust teenust nad tõenäoliselt jäävadki sul pakkuma.![]()
Edu
Suzumen saatsin es-i
Mudakoll
-
KamikazeSuicide
- Tsikkel: HD FLHRCI
Nädalajagu päevi tagasi sai käidud lõunanaabrite juures, Lätis ja mida pidid silmad nägema- kaks bikerit (bike´dega ) lihvisid oma tagarattal sõiduoskust. Temperatuur oli 1 kraadiga plussis, sõitsid lumehangede vahel õrnmustal jalgrattasõiduteel.
Trotsisid füüsikaseadusi ja neil see ka õnnestus.
Kui ikka hingelt motomees siis ikka 24/7 ja 356p aastas

-
kasutajanimi
Millele aga ülejäänud 9-10 päeva lähevad?KamikazeSuicide kirjutas:Nädalajagu päevi tagasi sai käidud lõunanaabrite juures, Lätis ja mida pidid silmad nägema- kaks bikerit (bike´dega ) lihvisid oma tagarattal sõiduoskust. Temperatuur oli 1 kraadiga plussis, sõitsid lumehangede vahel õrnmustal jalgrattasõiduteel.
Alustuseks mine arsti juurde. See on suht tõsine asi. Täna põlved valutavad, aga ülehomme liipad karkudega. Ehku peale ära hakka möginaid määrima ja rohte sisse sööma.mca15 kirjutas:Kunagi kui enduuro oli, siis sai talv läbi ringivuratud, mida ma kahetsen väga rängalt. Nimelt kükitades käib põlvedest selline ragin läbi, kükitades üle 5 sec ei jõua olla, valus. Autoga sõites peavad jalad olema sirgu, muidu hakkavad valutama. Muidugi viimane nimetatust ei ole aastast aastsse, kõik oleneb ilmast.
-
simp
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 195 korda
minul aegaajalt muust selline asi on endal fastumgel sellistel puhtudel aidanud kuigi jah tark oleks arsti juures ära käiaNongrata kirjutas:mca15 kirjutas:Kunagi kui enduuro oli, siis sai talv läbi ringivuratud, mida ma kahetsen väga rängalt. Nimelt kükitades käib põlvedest selline ragin läbi, kükitades üle 5 sec ei jõua olla, valus. Autoga sõites peavad jalad olema sirgu, muidu hakkavad valutama. Muidugi viimane nimetatust ei ole aastast aastsse, kõik oleneb ilmast.
-
Bombardier
Teema algataja
Mul oli õlaga kunagi jama, määrisin Fastumiga jt. kreemidega, ei aidanud suurt midagi, peale pooleaastast kudemist läksin arsti manu, kes siis selgitas, et Fastumid jmt. töötavad puhtalt valuvaigistina. Sama mis hambavalu puhul ibukat näost sisse ajada. Doktor käskis siis võimelda ja venitada pool tundi ja siis jääkotti peal hoida veerand tundi ja voilaa, kahe nädalaga oli õlg ok. Siuke lugu siis.simp kirjutas:Nongrata kirjutas:minul aegaajalt muust selline asi on endal fastumgel sellistel puhtudel aidanud kuigi jah tark oleks arsti juures ära käiamca15 kirjutas:Kunagi kui enduuro oli, siis sai talv läbi ringivuratud, mida ma kahetsen väga rängalt. Nimelt kükitades käib põlvedest selline ragin läbi, kükitades üle 5 sec ei jõua olla, valus. Autoga sõites peavad jalad olema sirgu, muidu hakkavad valutama. Muidugi viimane nimetatust ei ole aastast aastsse, kõik oleneb ilmast.
Oi-oi, mehed/naised/poisid- ärge selle va tervisega küll mängige... Ma küll suht noor "32", a tsiklisõidust senini suht valusad kogemused, kui õigel ajal arsti juurde ei läinud... Ümber läksin 2,5 aastat tagasi. Nüüd juba õlg hakkab liikuma... Sel aastal jaanuari lõpus läksin jälle ümber, nädal tagasi võeti kips maha ja mul oli vaja kohe minna offroadi sõitma (autoga), kuid kohe sain karistada... Olen jällegi pooleteist-käeline... Ärge krt jamage...
-
KamikazeSuicide
- Tsikkel: HD FLHRCI
millalgi peab ka ratast lapiga nühkimakasutajanimi kirjutas:Millele aga ülejäänud 9-10 päeva lähevad?KamikazeSuicide kirjutas:Nädalajagu päevi tagasi sai käidud lõunanaabrite juures, Lätis ja mida pidid silmad nägema- kaks bikerit (bike´dega ) lihvisid oma tagarattal sõiduoskust. Temperatuur oli 1 kraadiga plussis, sõitsid lumehangede vahel õrnmustal jalgrattasõiduteel.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.