Rolleri ost (kits 2 heinakuhja vahel)
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Rolleri ost (kits 2 heinakuhja vahel)
Mis rahvas arvab neist 2-st, plaan osta üks neist kindlasti mõne kuu pärast.
1:
http://www.microgrupp.ee/index.php?opti ... &Itemid=16
2:
http://www.auto24.ee/clients/motohobi/u ... l6&type=26
Põhiline sõit on metsateedel (korralikud kuivad ja sirged) ja jõgede äärde kalale minekuks, ühesõnaga kõvasti kruusateid ja linna ei lähe kunagi.
Seletage lähemalt kuidas se sissesõit ka käib täpsemalt.
Tuuningut ei plaani kunagi teha peaasi et sõita saab sest se ikkagi mugavam kui võrr.
1:
http://www.microgrupp.ee/index.php?opti ... &Itemid=16
2:
http://www.auto24.ee/clients/motohobi/u ... l6&type=26
Põhiline sõit on metsateedel (korralikud kuivad ja sirged) ja jõgede äärde kalale minekuks, ühesõnaga kõvasti kruusateid ja linna ei lähe kunagi.
Seletage lähemalt kuidas se sissesõit ka käib täpsemalt.
Tuuningut ei plaani kunagi teha peaasi et sõita saab sest se ikkagi mugavam kui võrr.
-
-
Teema algataja
ei taha 125 cc versiooni, olen sõitnud laenatud rolleriga testiks nädala jagu kruusaga, liivaga ja riga mopiga olen sõitnud 10 aastat juba maakantides ning talvel kiilasjääga teedel ja peipsi peal.
pikkus endal mingi 175 cm ringis ja kaal ka mingi 74 ringis, niisis hea on kui roller ka suurem veits nagu se Eagle 50cc.
pikkus endal mingi 175 cm ringis ja kaal ka mingi 74 ringis, niisis hea on kui roller ka suurem veits nagu se Eagle 50cc.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Re: Rolleri ost (kits 2 heinakuhja vahel)
Ma soovitaks seljuhul parem samas hinnaklassis mopeedi poole vaadata.wheelchain kirjutas:Põhiline sõit on metsateedel (korralikud kuivad ja sirged) ja jõgede äärde kalale minekuks, ühesõnaga kõvasti kruusateid ja linna ei lähe kunagi.
näiteks Jawa Betka (4t, 4käiku) või Tomos Revival (2takti, 2käiguline automaat). Sobiks ka 4T zid , kui seda veel kuskilt saada on.
hälvik
-
Teema algataja
Rollerit tahaks ikka neist 2-st. Olen lugenud kõvasti teemasid siin moppidest vs rolleritest aga ise olen kindla otsusega üks neist 2-st osta ja praegu sihikul eagle.
Mitmega kmh peaks sõitma ja mitu kilti läbima et oleks normaalne läbisõit, kuskilt siit lugesin et 600km norm riisipõllu rollerite läbisõit aga kiirus .

Mitmega kmh peaks sõitma ja mitu kilti läbima et oleks normaalne läbisõit, kuskilt siit lugesin et 600km norm riisipõllu rollerite läbisõit aga kiirus .

-
Teema algataja
Mis sa juba siis rollerist ostad kui maateed ... , t2iesti normaalne masin on - 12000 krooni eest + toomiskulud - http://s00114269.shop.auctionweb.info/p ... =AW2538791 - lihtsalt see on suurte ratastega ja v2ga odav ja 10,5kw on piisav ... et kalale sõita
aga kumba neist rolleritest ve . Ei soovita rollut kruusateele, v2ga ebamugav ! aga v2limselt teine ja sinna saab pagasikasti lihtsalt peale osta

aga kumba neist rolleritest ve . Ei soovita rollut kruusateele, v2ga ebamugav ! aga v2limselt teine ja sinna saab pagasikasti lihtsalt peale osta

-
Nelariga pole asju ju kuhugi panna. Pealegi kõik metsad sul kajavad kui sellega sõidad. See Eagle vist peaks olema metsateedel parem ja on ka asju kuhugi panna.Urbanstyle kirjutas:Mis sa juba siis rollerist ostad kui maateed ... , t2iesti normaalne masin on - 12000 krooni eest + toomiskulud - http://s00114269.shop.auctionweb.info/p ... =AW2538791 - lihtsalt see on suurte ratastega ja v2ga odav ja 10,5kw on piisav ... et kalale sõita![]()
Zid Pilot
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Tänan ütlemast siis tean testi teha koha peal enne ostu kui selle valin, jama oleks küll 35 max.ahjakas kirjutas:Eaglega on selline asi,et meil siin minu külas ja mitte kummalgi ei lähe see koos piirajatega üle 35km/h!!!Soovitaks ikka alumist varianti!
Edit: asi peab olema seaduslik 50cc sest võib ette tulla ka mitmesaja km reise.
Viimati muutis wheelchain, 17 Jaan 2007, 20:26, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kontakt:
Selle sama alumise rolleri analoog on mul pakkuda B09 kaubakoodi all. Põhimõtteliselt on 50kuubilised Eagle ja see väiksem B08-09 kõik sama mootoriga ja lihtsalt B08-09 on tänu oma kergemale kaalule lihtsalt erksamad, samas on jälle Eaglega stabiilsem sõita- ikkagi pikem teljevahe ja suurem kaal. Omast kogemusest ütlen et kastist välja võetud ja kokku pandud uus roller läheb mul min ca 50-55 km/h kohe välja, mõned on jooksnud kohe ka 65. Edasine kiirussuutlikus on otses sõltuvuses sissesõidust (NB tattnokad- sissesõit ei tähenda mitte teistele otsa kihutamist vaid esimestel sadadel km-del kasutusjuhendi järgset kiirusepiirangut jne). Kui roller praegu ei suuda sõita kiiremini kui 35, siis soovitaks pöörduda hooldusse (NB kui olete ise üritanud "tuunida" siis on remonditöö tasuline). NB hoiduge liiva sattumise eest paaki (ärge valage kankupõhjast viimast tilka), ärge kasutage tundmatut (sõbra isa kankus olevat lonksu) kütust ja vahetage-kontrollige õhufiltrit kah, siis peab roller teil paremini vastu.
Kõiki tüüpe rollereid on ka praegu laos olemas.
Kõiki tüüpe rollereid on ka praegu laos olemas.
-
Teema algataja
http://www.mulgimotoari.ee/?id=10&keel=ee&toote_id=283 nää firma masin vesijahutus ei lahe kuumaks sõidab kästi (ei ole vaja maksta rohkem mingi hiina asjaeest kui saab ka sama rahaeest kvaliteet asja ju)
-
Võib sõita küll KÄSTI aga ikkagi eelistaks pigem uut rollerit. Vaevalt need 12k sõitnud saanid nii head onverner112 kirjutas:http://www.mulgimotoari.ee/?id=10&keel=ee&toote_id=283 nää firma masin vesijahutus ei lahe kuumaks sõidab kästi (ei ole vaja maksta rohkem mingi hiina asjaeest kui saab ka sama rahaeest kvaliteet asja ju)

8 aastat vana ja 12 000 sõitnud.
Iga kell võtaks uue hiinaka.
Rahulikult põristada kalale ja tagasi, ning vanaema juurde moosi viia saab täitsa hästi hiinakaga.
Ei tee ta võrri häält nagu 2t, kütet sööb vähe ja kulgeb sujuvalt.
Ütleks ront just vastupidi tolle Benelli koht, vana masin ju.
Ise soovitaks ka ülemist versiooni sulle.
Iga kell võtaks uue hiinaka.

Rahulikult põristada kalale ja tagasi, ning vanaema juurde moosi viia saab täitsa hästi hiinakaga.
Ei tee ta võrri häält nagu 2t, kütet sööb vähe ja kulgeb sujuvalt.
Ütleks ront just vastupidi tolle Benelli koht, vana masin ju.
Ise soovitaks ka ülemist versiooni sulle.
-
Teema algataja
Eem, kohe kindlalt ei soovitaks kumbagi neist, eriti seda ülemist versiooni. Ta lagunev väga väga kergelt + sumps lendab juba 3000 km ära umbes. s**t värk on hiinakad, rollerid üldse mõttetu, kui pole apriliat vms aeroxit. Tähendab, see on kõigestm inu arvamus, endal on b09 roller ka sealtsamast, microgruppist. Nii palju olen matsu pannud sellega, aga see on minu süü kah tegelikult. Tegelt, ta võib sul mingi 10k isegi välja kannatada, kuid mitte rohkem. Muidu ma ostaks su asemel zidi, mingi enduuroka selle raha eest, mingi suzu enduuroka saad kasutatud kätte selle raha eest, ja usu mind, see peab sul palju rohkem vastu jne. parem lahendus oleks mingi enduurokas, kui tahad metsateedel sõita.
-
- Kontakt:
Nii palju olen matsu pannud sellega, aga see on minu süü kah tegelikult.
Vat see ongi tegelik põhjus miks ta sul laguneb. Ma olen ise näinud (ka oma poisi) kui teiste sõidustiile (vt. nt. A le Coq-ispordihoone parklas) kuidas meie kasvav noorsugu katsetab sõidukeid ekstremaalsetes tingimustes. Alustuseks hoia oma asja ise siis püsib ta ka korras paremini...
Vat see ongi tegelik põhjus miks ta sul laguneb. Ma olen ise näinud (ka oma poisi) kui teiste sõidustiile (vt. nt. A le Coq-ispordihoone parklas) kuidas meie kasvav noorsugu katsetab sõidukeid ekstremaalsetes tingimustes. Alustuseks hoia oma asja ise siis püsib ta ka korras paremini...
-
-
Teema algataja
Kui hiinakaga ainult kalal käia siis peab ta vastu küll.muidugi kui sõita päevast päeva rutska põhjas ja teha igasuguseid vigureid siis ta ei saagi vastu pidada.
ise omasin kunagi freedot:sai siis suvega freedoga 13 000 maha sõidetud.Arvestades seda mida taga selle 13 000 juures tehti pidas ta ikka väga hästi vastu.Kõik mis purunes, purunes avariidest(kruusdeedel).Aga jah ega roller ja kruusadeed ästi kokku ei sobi.Tehke ainult sissesõit ära ja saate
rolleriga väga palju kauem sõitta.
ise omasin kunagi freedot:sai siis suvega freedoga 13 000 maha sõidetud.Arvestades seda mida taga selle 13 000 juures tehti pidas ta ikka väga hästi vastu.Kõik mis purunes, purunes avariidest(kruusdeedel).Aga jah ega roller ja kruusadeed ästi kokku ei sobi.Tehke ainult sissesõit ära ja saate
rolleriga väga palju kauem sõitta.
Kas sul endal on ka mõni kollane sõiduk või niisama praalid siin?!non-smoking kirjutas:Tõde on see, et kvaliteedilt jäävad nad alla kõvasti tuntumatele masinatele sellepärast ka vastav hind.
Loen pidevalt rollerites postitusi ja enamus mured just tuntud firmadega mitte hiinlastega!
Küll ei käivitu või siis võtavad liialt kütet jne.
Sõidan juba teise hiinlasega ja ei kurda.
15tuhhiga saab üsna korraliku hiina rolleri.Eks vigu ikka leiab,küll pidurisüsteem saab kusagilt õhku ja jalakäivitus kiilus kinni,kuid roller sõidab ikka edasi.
Uuel rolleril on garantii ja siis pole eriti muret viid sinna ja tood korras sõiduki tagasi!
Mina eelistan rollerina ikkagi enne uut kui kellegi teise vana!
Jan.
BMW R1100RT
-
Kas CPI-d pead kollaseks kui jah siis tee omad järeldused!(2x CPI)jan22 kirjutas:Kas sul endal on ka mõni kollane sõiduk või niisama praalid siin?!non-smoking kirjutas:Tõde on see, et kvaliteedilt jäävad nad alla kõvasti tuntumatele masinatele sellepärast ka vastav hind.
Loen pidevalt rollerites postitusi ja enamus mured just tuntud firmadega mitte hiinlastega!
Küll ei käivitu või siis võtavad liialt kütet jne.
Sõidan juba teise hiinlasega ja ei kurda.
15tuhhiga saab üsna korraliku hiina rolleri.Eks vigu ikka leiab,küll pidurisüsteem saab kusagilt õhku ja jalakäivitus kiilus kinni,kuid roller sõidab ikka edasi.
Uuel rolleril on garantii ja siis pole eriti muret viid sinna ja tood korras sõiduki tagasi!
Mina eelistan rollerina ikkagi enne uut kui kellegi teise vana!
Jan.
Aga kogemus ei piirdu ainult CPI-dega vaid ka Teiste keewayde ja muude nn. hiina toodetega!

Liigne kütusekulu on mullegi arusaamatu, ma pole seda ennem täheldanud, max. 3-3,5 sajala aga need 5l sajale stock masina puhul on müstika!
Endal on nii 20 000 km seljataga nn. kollaste masinatega ja ka nende masinate tuuninguga!
See on tõde, hind määrab siin tunduvalt ka kvaliteedi: odavamatel maisnatel kasutatakse lihtsalt kehvemast materjalist osasid.
Krossis ei pea enam see paika näiteks, et 4 takti on vastupidavam kui 2 takti, rohkem liikuvaid osi seda suurem kulumine(füüsika)(rohkem raha) niimoodi räägitakse vähemalt KTM-i kekuses

2 takti mootor on kõvati lihtsam ja kergem ka parandada!
Aga ok nelja taktilisest mootorist ei ole ma õige mees rääkima ega ka võrdlema!

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.