Rolleri ost (kits 2 heinakuhja vahel)

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
wheelchain

Rolleri ost (kits 2 heinakuhja vahel)

Lugemata postitus Postitas wheelchain »

Mis rahvas arvab neist 2-st, plaan osta üks neist kindlasti mõne kuu pärast.

1:
http://www.microgrupp.ee/index.php?opti ... &Itemid=16

2:
http://www.auto24.ee/clients/motohobi/u ... l6&type=26

Põhiline sõit on metsateedel (korralikud kuivad ja sirged) ja jõgede äärde kalale minekuks, ühesõnaga kõvasti kruusateid ja linna ei lähe kunagi.

Seletage lähemalt kuidas se sissesõit ka käib täpsemalt.
Tuuningut ei plaani kunagi teha peaasi et sõita saab sest se ikkagi mugavam kui võrr.
Kasutaja avatar

speed fighter

Lugemata postitus Postitas speed fighter »

võta se alumine, sissesõit on lihtne. Raamatus ilusti kirjas. Raamatu saad rolleriga kaasa.
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Kui selle alumise rolleri andmed ja pilt kokku ka läheksid. Piltidel nimelt lubasid vajav liikur. 125 kuubikut on ta kohe kindlasti, kui mitte rohkem.
Vörrist mugavam? Juhitavuse poole pealt vaidleks vastu. Suuremate ratastega vörr ikka kruusal parema juhitavusega.

Teema algataja
wheelchain

ei taha 125 cc versiooni, olen sõitnud laenatud rolleriga testiks nädala jagu kruusaga, liivaga ja riga mopiga olen sõitnud 10 aastat juba maakantides ning talvel kiilasjääga teedel ja peipsi peal.

pikkus endal mingi 175 cm ringis ja kaal ka mingi 74 ringis, niisis hea on kui roller ka suurem veits nagu se Eagle 50cc.
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Re: Rolleri ost (kits 2 heinakuhja vahel)

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

wheelchain kirjutas:
Põhiline sõit on metsateedel (korralikud kuivad ja sirged) ja jõgede äärde kalale minekuks, ühesõnaga kõvasti kruusateid ja linna ei lähe kunagi.
Ma soovitaks seljuhul parem samas hinnaklassis mopeedi poole vaadata.
näiteks Jawa Betka (4t, 4käiku) või Tomos Revival (2takti, 2käiguline automaat). Sobiks ka 4T zid , kui seda veel kuskilt saada on.
hälvik

Teema algataja
wheelchain

Rollerit tahaks ikka neist 2-st. Olen lugenud kõvasti teemasid siin moppidest vs rolleritest aga ise olen kindla otsusega üks neist 2-st osta ja praegu sihikul eagle.

Mitmega kmh peaks sõitma ja mitu kilti läbima et oleks normaalne läbisõit, kuskilt siit lugesin et 600km norm riisipõllu rollerite läbisõit aga kiirus .
:?:

Teema algataja
H11henri

Lugemata postitus Postitas H11henri »

algul mingi 25km/h siis hiljem rohkemaga
Kasutaja avatar

brooker

Lugemata postitus Postitas brooker »

Mina sain raamatu kaasa, kus täpselt km märgitud ja kiirus sissesõiduks ;) seega ära muretse, sa peaksid kah saama tehtniliste andmetega raamatu kaasa ja seal kirjas!

Mina soovitaks alumist rollerit, kuna see natsa pisem vms saab kergemini juhtida kruusastel ja metsa teedel.
Pilt
Kasutaja avatar

minenohh

Lugemata postitus Postitas minenohh »

ma võtaks ka selle ülemis ehk eagle`i. saastad mõlemad aga kalale minna (varustus, kalad tagasitulles) jne. vajavad ruumi. ega see teinegi just väike roller pole aga siiski suuremaga on parem sõita.

Teema algataja
Urbanstyle

Lugemata postitus Postitas Urbanstyle »

Mis sa juba siis rollerist ostad kui maateed ... , t2iesti normaalne masin on - 12000 krooni eest + toomiskulud - http://s00114269.shop.auctionweb.info/p ... =AW2538791 - lihtsalt see on suurte ratastega ja v2ga odav ja 10,5kw on piisav ... et kalale sõita :)
aga kumba neist rolleritest ve . Ei soovita rollut kruusateele, v2ga ebamugav ! aga v2limselt teine ja sinna saab pagasikasti lihtsalt peale osta :)
Kasutaja avatar

-ShadowofDeath-

Lugemata postitus Postitas -ShadowofDeath- »

Urbanstyle kirjutas:
Mis sa juba siis rollerist ostad kui maateed ... , t2iesti normaalne masin on - 12000 krooni eest + toomiskulud - http://s00114269.shop.auctionweb.info/p ... =AW2538791 - lihtsalt see on suurte ratastega ja v2ga odav ja 10,5kw on piisav ... et kalale sõita :)
aga kumba neist rolleritest ve . Ei soovita rollut kruusateele, v2ga ebamugav ! aga v2limselt teine ja sinna saab pagasikasti lihtsalt peale osta :)
Nelariga pole asju ju kuhugi panna. Pealegi kõik metsad sul kajavad kui sellega sõidad. See Eagle vist peaks olema metsateedel parem ja on ka asju kuhugi panna.
Zid Pilot
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!

Teema algataja
ahjakas

Lugemata postitus Postitas ahjakas »

Eaglega on selline asi,et meil siin minu külas ja mitte kummalgi ei lähe see koos piirajatega üle 35km/h!!!Soovitaks ikka alumist varianti! :roll:

Teema algataja
rem4605

Lugemata postitus Postitas rem4605 »

ahjakas kirjutas:
Eaglega on selline asi,et meil siin minu külas ja mitte kummalgi ei lähe see koos piirajatega üle 35km/h!!!Soovitaks ikka alumist varianti! :roll:
samas sõbral on läinud algusest peale 60 ära

Teema algataja
wheelchain

ahjakas kirjutas:
Tänan ütlemast siis tean testi teha koha peal enne ostu kui selle valin, jama oleks küll 35 max.

Edit: asi peab olema seaduslik 50cc sest võib ette tulla ka mitmesaja km reise.
Viimati muutis wheelchain, 17 Jaan 2007, 20:26, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas makuke »

sellistel väikekubatuurilistel masinatel on sissesõit ülioluline. Kui sissesõi 5+ siis võik vabalt 50cc3 välja minna 60

Robskar

Lugemata postitus Postitas Robskar »

makuke kirjutas:
sellistel väikekubatuurilistel masinatel on sissesõit ülioluline. Kui sissesõi 5+ siis võik vabalt 50cc3 välja minna 60
Vabalt 60?
RÄägime pigem osade rollerite puhul Vabalt 70+ km/h.

Microgrupp
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Microgrupp »

Selle sama alumise rolleri analoog on mul pakkuda B09 kaubakoodi all. Põhimõtteliselt on 50kuubilised Eagle ja see väiksem B08-09 kõik sama mootoriga ja lihtsalt B08-09 on tänu oma kergemale kaalule lihtsalt erksamad, samas on jälle Eaglega stabiilsem sõita- ikkagi pikem teljevahe ja suurem kaal. Omast kogemusest ütlen et kastist välja võetud ja kokku pandud uus roller läheb mul min ca 50-55 km/h kohe välja, mõned on jooksnud kohe ka 65. Edasine kiirussuutlikus on otses sõltuvuses sissesõidust (NB tattnokad- sissesõit ei tähenda mitte teistele otsa kihutamist vaid esimestel sadadel km-del kasutusjuhendi järgset kiirusepiirangut jne). Kui roller praegu ei suuda sõita kiiremini kui 35, siis soovitaks pöörduda hooldusse (NB kui olete ise üritanud "tuunida" siis on remonditöö tasuline). NB hoiduge liiva sattumise eest paaki (ärge valage kankupõhjast viimast tilka), ärge kasutage tundmatut (sõbra isa kankus olevat lonksu) kütust ja vahetage-kontrollige õhufiltrit kah, siis peab roller teil paremini vastu.

Kõiki tüüpe rollereid on ka praegu laos olemas.

Teema algataja
verner112

Lugemata postitus Postitas verner112 »

http://www.mulgimotoari.ee/?id=10&keel=ee&toote_id=283 nää firma masin vesijahutus ei lahe kuumaks sõidab kästi (ei ole vaja maksta rohkem mingi hiina asjaeest kui saab ka sama rahaeest kvaliteet asja ju)
Kasutaja avatar

kasutajanimi

Lugemata postitus Postitas kasutajanimi »

verner112 kirjutas:
http://www.mulgimotoari.ee/?id=10&keel=ee&toote_id=283 nää firma masin vesijahutus ei lahe kuumaks sõidab kästi (ei ole vaja maksta rohkem mingi hiina asjaeest kui saab ka sama rahaeest kvaliteet asja ju)
Võib sõita küll KÄSTI aga ikkagi eelistaks pigem uut rollerit. Vaevalt need 12k sõitnud saanid nii head on :?
Kasutaja avatar

shadows

Lugemata postitus Postitas shadows »

8 aastat vana ja 12 000 sõitnud.
Iga kell võtaks uue hiinaka. ;)
Rahulikult põristada kalale ja tagasi, ning vanaema juurde moosi viia saab täitsa hästi hiinakaga.
Ei tee ta võrri häält nagu 2t, kütet sööb vähe ja kulgeb sujuvalt.
Ütleks ront just vastupidi tolle Benelli koht, vana masin ju.
Ise soovitaks ka ülemist versiooni sulle.
Mülkas kinni koguaeg !

Pilt

Teema algataja
Bensunäidik

Lugemata postitus Postitas Bensunäidik »

Eem, kohe kindlalt ei soovitaks kumbagi neist, eriti seda ülemist versiooni. Ta lagunev väga väga kergelt + sumps lendab juba 3000 km ära umbes. s**t värk on hiinakad, rollerid üldse mõttetu, kui pole apriliat vms aeroxit. Tähendab, see on kõigestm inu arvamus, endal on b09 roller ka sealtsamast, microgruppist. Nii palju olen matsu pannud sellega, aga see on minu süü kah tegelikult. Tegelt, ta võib sul mingi 10k isegi välja kannatada, kuid mitte rohkem. Muidu ma ostaks su asemel zidi, mingi enduuroka selle raha eest, mingi suzu enduuroka saad kasutatud kätte selle raha eest, ja usu mind, see peab sul palju rohkem vastu jne. parem lahendus oleks mingi enduurokas, kui tahad metsateedel sõita.

Microgrupp
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Microgrupp »

Nii palju olen matsu pannud sellega, aga see on minu süü kah tegelikult.

Vat see ongi tegelik põhjus miks ta sul laguneb. Ma olen ise näinud (ka oma poisi) kui teiste sõidustiile (vt. nt. A le Coq-ispordihoone parklas) kuidas meie kasvav noorsugu katsetab sõidukeid ekstremaalsetes tingimustes. Alustuseks hoia oma asja ise siis püsib ta ka korras paremini...
Kasutaja avatar

non-smoking

Lugemata postitus Postitas non-smoking »

Tõde on see, et kvaliteedilt jäävad nad alla kõvasti tuntumatele masinatele sellepärast ka vastav hind.

Teema algataja
motorace

Lugemata postitus Postitas motorace »

Kui hiinakaga ainult kalal käia siis peab ta vastu küll.muidugi kui sõita päevast päeva rutska põhjas ja teha igasuguseid vigureid siis ta ei saagi vastu pidada.
ise omasin kunagi freedot:sai siis suvega freedoga 13 000 maha sõidetud.Arvestades seda mida taga selle 13 000 juures tehti pidas ta ikka väga hästi vastu.Kõik mis purunes, purunes avariidest(kruusdeedel).Aga jah ega roller ja kruusadeed ästi kokku ei sobi.Tehke ainult sissesõit ära ja saate
rolleriga väga palju kauem sõitta.

jan22
Tsikkel: R1100RT

Lugemata postitus Postitas jan22 »

non-smoking kirjutas:
Tõde on see, et kvaliteedilt jäävad nad alla kõvasti tuntumatele masinatele sellepärast ka vastav hind.
Kas sul endal on ka mõni kollane sõiduk või niisama praalid siin?!
Loen pidevalt rollerites postitusi ja enamus mured just tuntud firmadega mitte hiinlastega!
Küll ei käivitu või siis võtavad liialt kütet jne.
Sõidan juba teise hiinlasega ja ei kurda.
15tuhhiga saab üsna korraliku hiina rolleri.Eks vigu ikka leiab,küll pidurisüsteem saab kusagilt õhku ja jalakäivitus kiilus kinni,kuid roller sõidab ikka edasi.
Uuel rolleril on garantii ja siis pole eriti muret viid sinna ja tood korras sõiduki tagasi!
Mina eelistan rollerina ikkagi enne uut kui kellegi teise vana!

Jan.
BMW R1100RT
Kasutaja avatar

non-smoking

Lugemata postitus Postitas non-smoking »

jan22 kirjutas:
non-smoking kirjutas:
Kas sul endal on ka mõni kollane sõiduk või niisama praalid siin?!
Loen pidevalt rollerites postitusi ja enamus mured just tuntud firmadega mitte hiinlastega!
Küll ei käivitu või siis võtavad liialt kütet jne.
Sõidan juba teise hiinlasega ja ei kurda.
15tuhhiga saab üsna korraliku hiina rolleri.Eks vigu ikka leiab,küll pidurisüsteem saab kusagilt õhku ja jalakäivitus kiilus kinni,kuid roller sõidab ikka edasi.
Uuel rolleril on garantii ja siis pole eriti muret viid sinna ja tood korras sõiduki tagasi!
Mina eelistan rollerina ikkagi enne uut kui kellegi teise vana!

Jan.
Kas CPI-d pead kollaseks kui jah siis tee omad järeldused!(2x CPI)
Aga kogemus ei piirdu ainult CPI-dega vaid ka Teiste keewayde ja muude nn. hiina toodetega! :wink:
Liigne kütusekulu on mullegi arusaamatu, ma pole seda ennem täheldanud, max. 3-3,5 sajala aga need 5l sajale stock masina puhul on müstika!
Endal on nii 20 000 km seljataga nn. kollaste masinatega ja ka nende masinate tuuninguga!

See on tõde, hind määrab siin tunduvalt ka kvaliteedi: odavamatel maisnatel kasutatakse lihtsalt kehvemast materjalist osasid.
Krossis ei pea enam see paika näiteks, et 4 takti on vastupidavam kui 2 takti, rohkem liikuvaid osi seda suurem kulumine(füüsika)(rohkem raha) niimoodi räägitakse vähemalt KTM-i kekuses :) nende sõnad siis.
2 takti mootor on kõvati lihtsam ja kergem ka parandada!
Aga ok nelja taktilisest mootorist ei ole ma õige mees rääkima ega ka võrdlema! :wink:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”