23.07.04 Õllemoto
Moderaator: Moded
-
Mina ikka olen vahelduva eduga platsis 
Õllemotol küll ei ole varem osalenud, toobril aga küll. Eks ta rohkem see värk on, et saad tsikliga üritusele (toobrile) tulla, sul on koht kus telkida, koht kus turvaliselt tsiklit hoida jne. Ühesõnaga, Roosta on hobikorras asjad ära organiseerinud.
Sisu näed siit - www.ollemoto.karlifoto.ee

Õllemotol küll ei ole varem osalenud, toobril aga küll. Eks ta rohkem see värk on, et saad tsikliga üritusele (toobrile) tulla, sul on koht kus telkida, koht kus turvaliselt tsiklit hoida jne. Ühesõnaga, Roosta on hobikorras asjad ära organiseerinud.
Sisu näed siit - www.ollemoto.karlifoto.ee
Suzuki GSX 750 Inazuma
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Mul jääb sel aastal kahjuks vahele. Aga luban, et kui nii rikkaks saan, et ei pea enam üldse tööl käima, siis jõuan ka Õllemotole. Kuna mul aga hirmus tahtmine sel aastal Jõgevatrefile minna, siis ma ei taha ülemustega oma elusid enne seda ära raisata, muidu äkki on õigel hetkel puuks... 

I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Re: 23.07.04 Õllemoto
Mina lähen.... Algul motikaga ja siis viin motika läheduses asuvasse suvilasse ja siis juba kand-varvas kohale.....Tarts kirjutas:Kes mootorratturitest on sellele üritusele minejad?
Terv,
Kommionu
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Jah sellel on toobriga päris palju ühist. Nimelt õllemoto on siis paraad mis avab ürituse(vähemalt minu mäletamistmööda oli nii) ja siis selle õllemoto pileti sees on toobripilet mingid söögid ja telkimisplats ja siis ka tsikkliparkimis koht ja õllemoto platsil on turvalisem ja rahulikum peatuda kaa kui seal suurel platsil kus autodeplatsil-seal on nimelt jubedalt uudistajaid, kes lõpuks muutuvad väga tüütuks oma lõputute kysimustega...eelmine aasta oli õlletoobri kõrval õllemoto vist....ei osanud jälgida seda eriti, kuna siis ei sõitnud veel tsikliga nii palju. Kas see toimub õlletoobriga koos või kuidas...või pole sellel üldse midagi sellega seost?...toobrile lähen küll.
Igatahes mina olen kindlalt kohal:)
Just - just! Pealegi on ju samal ajal Tartus "Emajõe Suvi 2004 - Turusilla kontserdid"N kirjutas:Mitte ei saa vaiki olla...
Aru ma ei saa, miks te sinna õllemotole lähete, kui samal ajal on ju suve suursündmus Viljandi Folk...

Nagu siin kuskil Käbigi ütles - ma ei saa aru nendest tsikli inimestest!
P.S. @käbi, paned tähele, et oled justkui Lenin - Sind tsiteeritakse!

-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Krt ma tahaks ka, et mul oleks vaba aega nagu muda, nuuskaks reede hommikul kohe õllemotole... ja järgmisel kolmapäeval ajaks kargu uuesti alla ja köhiks otse Tartusse. Siiani on aga kõik Koidulad, mis olen aia äärde istutanud ja hoolega kastnud, hoopis mädanema, mitte idanema läinud, nii et siiani veel käin parem tööl edasi. 

I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Ehk isegi kohtume Virtsus,kl.12 läheb vist mingi tsiklihullude praam.Üritan ka reede kl.9 Tartust jeehat tõmmata.
Krt,sõbrad ka head sumpad,mõned õrritajad panevad juba kolmapäev minema,joovad ennast saare ventilaatorist täpiks ja hea olla...nii ei saa ju tööd teha
Krt,sõbrad ka head sumpad,mõned õrritajad panevad juba kolmapäev minema,joovad ennast saare ventilaatorist täpiks ja hea olla...nii ei saa ju tööd teha

Kõik sai alguse siit... kaherattalised!
Liitun Kuressaares näituse ja paraadiga. Lisaks liituvad veel kaks bikeri kleepsu kandvat masinat.
Alati on võimalus, et töö rikub kõik ära
ptüi-ptüi-ptüi
Sel juhul liitun õhtul
Aga oma rattad pange ikka Kuressaare kesklinna"näitusele" ka. Ise võite siis bikerikaartidega kasvõi VanasKonnas einestada. See jääb umbes 2,63 minuti kaugusele rahuliku kõnniga kulgedes ( endine LonkavKonn ja ka BudweiserPub)
vaata ka:
http://www.saarlane.ee/uudised/uudis.as ... &kat=1&y=0
Alati on võimalus, et töö rikub kõik ära

Sel juhul liitun õhtul
Aga oma rattad pange ikka Kuressaare kesklinna"näitusele" ka. Ise võite siis bikerikaartidega kasvõi VanasKonnas einestada. See jääb umbes 2,63 minuti kaugusele rahuliku kõnniga kulgedes ( endine LonkavKonn ja ka BudweiserPub)
vaata ka:
http://www.saarlane.ee/uudised/uudis.as ... &kat=1&y=0
Suzuki GSX 750 Inazuma
-
- Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
- Kontakt:
kahjuks ise ei saa seekord minna, tuleb üks teine ja natuke kaugem sõit, aga ma siis tulen reedel kella 11 paiku teeäärde lehvitama, sõidate nagunii möödapiret kirjutas:niisiis stardib üks jõuk, ka allakirjutanu, kell 10 reede hommikul Laagri Statoilist

Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas 

Tore oli, otsa sai. Biker-eelasi oli suht raske tuvastada. "Nõuetekohase märgistusega" hiilgasid ainult Tarts ja Konsulent(?). Konsulendi poole sättisin ka oma tagumise porika, mille ÕIGE kleps ilusti nähtaval oli 
Sellepeale läks laigulise peal kohe tervitamiseks
. Paraadil ujus külje alla üks leekidega V2-line aga ei õnnestunud tuvastada, kas tegu võis olla kellgi Toim'iga. Zeek ja Piret olid näo järgi tuntavad ja oligi kõik
Äramärkimist väärib koomiline seik, et Piretiga sattusime millegipärast korduvalt kokku kempsude kandis (öö möödus wc uksi kulutades)
Ja kes võis olla see kes mind kallistusega tervitas sealsamas uste kulutamise üritusel
Hiljem kaotasin kõik bikerlased silmist, kuid leidsin veel ühe kunagise kaasjawataja/moskvitshisti
Ise viibisin toobril sedakorda taas pere ja sugulaste ringis.

Sellepeale läks laigulise peal kohe tervitamiseks

Äramärkimist väärib koomiline seik, et Piretiga sattusime millegipärast korduvalt kokku kempsude kandis (öö möödus wc uksi kulutades)

Hiljem kaotasin kõik bikerlased silmist, kuid leidsin veel ühe kunagise kaasjawataja/moskvitshisti

Suzuki GSX 750 Inazuma
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Seekordne motoüritus ei saanud läbi ka ilma inetusteta. Kuna ise juures ei olnud siis ei kommenteeri, aga fakt on see et ühe motoklubi vennike (klubi ei ole hetkel oluline) ühele vanemale mootorratturile niivõrd tugevalt oma seisukohti selgitas et viimasele kiirabi kutsuti. Väga inetu lugu
See et platsil purjus nolgid mootorratturitega ärplema tulid oli teisejärguline. Nagu heaks kombeks siis lasi ärpleja esimesel momendil varvast et veidi aja pärast veidi turskema selliga tagasi tulla ning näpuga näidata: "Näe see mees oli minuga inetu!". No tehti siis ka sellele teisele vennikesel selgeks et ei maksa hüppama tulla, tsiklimehi oli hetkega terve trobikond kohal
Aga muidu mõnus üritus nagu alati.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

See et platsil purjus nolgid mootorratturitega ärplema tulid oli teisejärguline. Nagu heaks kombeks siis lasi ärpleja esimesel momendil varvast et veidi aja pärast veidi turskema selliga tagasi tulla ning näpuga näidata: "Näe see mees oli minuga inetu!". No tehti siis ka sellele teisele vennikesel selgeks et ei maksa hüppama tulla, tsiklimehi oli hetkega terve trobikond kohal

Aga muidu mõnus üritus nagu alati.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Tea, kas peaks täpsustama, aga see vanem mootorrattur on sõber. Lööja isik on samuti teada. Ja mis oli selle intsidendi Põhjus: Noorem rattur kraapis põllusse kena vao, loopides pori täis 2 lähedalasuvat telki ning (minu) tsikli. Vanem rattur läks ütlema, mispeale tsikkel ära viidi ning tagasi tulles vanemale ratturile sahtlisse sõideti. Tulemus: peapõrutus, mäluauk, haiglas tilgutite all veedetud öö ja 2 puuduvat hammast. Kurb ja kole. Aga muidu oli üritus tore ja lõbus, seda hoolimata reedesest vihmast ja pea põhjatuks muutunud sissesõiduteest.... Ahjaa.... ja kui keegi teab, kes jalutas minema Catsi sõjaväerohelise magamiskotiga, oleks igavesti kena kui see omanikuni tagasi jõuaks...
Zeek
Zeek
Mnjaa,kahju sellest,et motorafas omavahel mõnikord kooskõla ei leia.Mina tõmbasin ennast õnneks täpiks ja ei jäänud kellegile ette ning seoses täpistumisega ei lähe ka kellegagi laiama.Paar head totsi siit ringkonnast tuvastasin siiski ära.Ilm oli pisut nõrk aga noh...igale probleemile leiab lahenduse.
Mingi kaak oli ka telke käinud "kontrollimas",see sai siiski kelleltki karistuse kätte
Mingi kaak oli ka telke käinud "kontrollimas",see sai siiski kelleltki karistuse kätte

Kõik sai alguse siit... kaherattalised!
-
Mõnes mõttes väga kõva toober oli see aasta....aga ülimalt kulukas. Minu poolt oli ülimalt loll tegu see(ärge mulle peksa andke), et läksin hommikul leisi et osta lillasid kummikuid ja mul olid jääknähud ja ma sain paberist load endale...Sõitsin 30 kilomeetrit tunnis, mingi vend sõitis must vähemalt 100km\h mööda...teda ei võetud vahele aga mind võeti, nii et veiz jama värk. Siis veel hullud asjad olid see, et sõber võttis mu tsikli võtmed ja läks koomas peaga sõitma öösel ilma kiivrita. Ja siis veel sõbraga seotud teema, mis on mõnes mõttes õnnelik...laenasin sõbrale tsiklit et ta tooks ühe selli sadamasse ujuma kuna ise olin joonud ja ta pani vihaselt matsu. Tuli leisi tee peal 150km\h...pidurdas kurvis 100km\h peale ja pani kraavi, tsikkel on suht katki, kuid õnneks elavad mõlemad sellid kes tsikli peal olid...juhil läksid põlve sidemed ja ta läks haiglasse, oleks võinud hullemini minna kuna vastu tulevast tsiklist ja autost oli umbes pool meetrit puudu jäänud...hea et mõlemad vähemalt enam vähem terved on...kihutamise kohapealt siis selline õppetund talle.
Muidu toober ise oli ülikõva...ma olin triigi sadamas üksinda suhteliselt kaine täpilise kleidi ja helesiniste pükstega kõndisin leisi poole(sest sõber pani tsikliga kraavi)....väga kahtlane tunne oli
Kahju oli sellest vennast keda auto järgi köiega lohistati sest ta oli kontaktivõimetu. Hommikul ärkasin telgist üles ja hakkasin sipelgatega juttu ajama sest nad olid mu telgi vallutanud. Kui toobrilt hiiumaale hakkasin minema polnud mul enam ühtegi krooni järgi...õnneks sain praamiga tasuta hiiumaale. Väga kahtlane ja rõve ning naljakas sell oli see kes sadamas rääkis rääkis et ta oli telkimisplatsil pappkasti sittunud ja ma ei tea kas selle pärast põlema pannud või loopinud, ma ei saanudki täpselt aru
. Ok ma ei viizi enam nii detailselt kõigest rääkida...neid kahtlasi juhtumeid ol igasuguseid veel väga palju. 
Muidu toober ise oli ülikõva...ma olin triigi sadamas üksinda suhteliselt kaine täpilise kleidi ja helesiniste pükstega kõndisin leisi poole(sest sõber pani tsikliga kraavi)....väga kahtlane tunne oli

Just kakluste pärast ei jäänud sellest üritusest hea mulje. Jõudsime küll kohale kuskil 1 paiku reede öösel ja ilmselt selliseks kellaajaks on kaklus juba normaalne nähtus, eriti seda arvestades et jooma hakati juba päeval.
Kahju kohe,et osad inimesed suumulku tõesti AINULT supi jaoks hoiavad.
Küll aga oli tore kohata nii palju rattureid.
Kahju kohe,et osad inimesed suumulku tõesti AINULT supi jaoks hoiavad.
Küll aga oli tore kohata nii palju rattureid.
-
Limits kirjutas:Karupoeg puhh kirjutas:Muidu toober ise oli ülikõva...ma olin triigi sadamas üksinda suhteliselt kaine täpilise kleidi ja helesiniste pükstega kõndisin leisi poole
irw@Karupoeg Puhh![]()
![]()
![]()
selle artikli kirjutamise aegu pole sa veel kaineks saanud
olen küll aga mul on pohmaka asemel mingi paar päeva kus ma ajan mingit lolli möla suust välja. Vähemalt pole pohmelli

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.