Krossikaga t2navale?
Moderaator: Moded
Krossikaga t2navale?
Tekkis selline kysimus et kui krossikal on tuled kyljes, kas siis sellega tohib t2navale s6itma minna? Pean silmas 50cc krossikat.
Kui ta on sul "mopeed" ehk kaherattaline sõiduk, mille valmistajakiirus ei ületa 45 km/h ja mille sisepõlemismootori töömaht ei ületa 50 cm3 ning vähemalt järgmised osad ja seadmed peavad olema e- või E-sertifitseeritud:
1) rehvid;
2) valgustus- ja valgussignalisatsiooniseadmed.
1) rehvid;
2) valgustus- ja valgussignalisatsiooniseadmed.
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.
-
-
ei saa tänaval sõitta ta läheb ju üle 45km/H!!!!!!!!!
derbi senda drd limited
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane
/cpi hussar/rieju smx 125 sm/isa vw touareg 3.6/suzuki lt-r 450/ayr ktm-quad. 525-540./ can-am renegade 800 efi
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane

Kas ma ei kirjutanud eelmises postis, et E-või e sertifikaadiga tuled ning tänavarehvid peavad all olema(rehvi peal ei tohi olla kirjas:"not for road use".reinhold5 kirjutas:Kuidas nii? Mis siis veel vaja on?Joonsuu kirjutas:Ma usun,et ainult tuledest ei saa sõltuda see krossikaga tänaval sõitmine!
Selle kiiruse teema jätame kahesilma vahele, sest sellest peab kinni 1/10 rolleristidest.
See oli puhtalt ÕNN, et politsei Sind kinni ei pidanud ega kontrollinud masinat lähemalt! Sellist juttu pole mõtet hakata üldse rääkimagi.Timmo kirjutas:ohoo , kas rollerid ei lähegi siis? Muidu ma oma pit bikega sõitsin küll alevis millel olid tuled küljes , politsei ei teinud midagi.
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
Ma pidasin silmas selliseid asju mida muuta ei saa, näiteks seadus või nii. Rehve võib alati vahetada, tuledega on jah natuke teine lugu...yammu kirjutas:Kas ma ei kirjutanud eelmises postis, et E-või e sertifikaadiga tuled ning tänavarehvid peavad all olema(rehvi peal ei tohi olla kirjas:"not for road use".reinhold5 kirjutas:Kuidas nii? Mis siis veel vaja on?Joonsuu kirjutas:Ma usun,et ainult tuledest ei saa sõltuda see krossikaga tänaval sõitmine!
Selle kiiruse teema jätame kahesilma vahele, sest sellest peab kinni 1/10 rolleristidest.
Öelge nüüd ausalt kellel on 50cc masin mis jookseb ainult 45km/h
välja ja kellel oleks kunagi mingi suurem probleem sellepärast olnud!?!
Tglt sinu asemel ma topiks endale mingid tuled peale, piisaks sellest kui on lihtsalt mingi esi ja tagu tuli(pole väga oluline kui ei ole pidurituld) ja läheks aga julgelt linna. Sest kui politsei näeb et väike ratas ja tuled peal siis ta ilmaasjata kinni ei pea ja isegi juhul kui peab ja küsib et miks piduri tuli ei tööta siis saab öelda,´´ et ei tea jah miks, vist on katki läind just´´.
Räägin seda sellepärast, et isegi nii tehtud kuid, SEE KÕIK ON VÄGA OHTLIK JA NAHHAALNE NING SEE ON IGAÜHE OMA VALIK KAS TEHA NII VÕI MITTE
see on lihtsalt minu tagasihoidlik arvamus

Tglt sinu asemel ma topiks endale mingid tuled peale, piisaks sellest kui on lihtsalt mingi esi ja tagu tuli(pole väga oluline kui ei ole pidurituld) ja läheks aga julgelt linna. Sest kui politsei näeb et väike ratas ja tuled peal siis ta ilmaasjata kinni ei pea ja isegi juhul kui peab ja küsib et miks piduri tuli ei tööta siis saab öelda,´´ et ei tea jah miks, vist on katki läind just´´.
Räägin seda sellepärast, et isegi nii tehtud kuid, SEE KÕIK ON VÄGA OHTLIK JA NAHHAALNE NING SEE ON IGAÜHE OMA VALIK KAS TEHA NII VÕI MITTE

see on lihtsalt minu tagasihoidlik arvamus
Viimati muutis Artemide, 15 Jaan 2007, 18:31, muudetud 1 kord kokku.
Mind on politsei kinni pidanud küll ja küll kuid kunagi pole juttu olnud mingist EL´i tähistest nii et ma ei usu, et see probleemiks peaks olema. Ja pealegi ei tea üksiki politseinik(kui ei juhtu olema tsikli ment) mis ratas see on, nende jaoks on tähtis et oleks tuled ja kõik. Sest kui võtta kõrvuti enduuro ja krossikas tuledega, siis pole üldse praktiliselt välimusel mingit vahetNo,misasja Te enam jahute.Ei piisa ainult tuledest,vaid peab ka vastama EL nõuetele.See kas sa seal tänaval sõidad on sinu enda probleem!
Viimati muutis Artemide, 15 Jaan 2007, 18:30, muudetud 1 kord kokku.
See oleneb mendist.Selgitad ehk siis lähemalt,mis sul rattal on-tuled,suunad jne?või nö "tavaline" krossikas,millega sa lihtsalt mööda teid paarutad?
Inimestele on jäänud mingi siukene mulje,et kui nad küsivad ning eitav vastus tuleb,siis on kombeks ikka edasi ajusid sittuda-aga kas siis saab,kui ma nii teen.Vastus endiselt EI.Sellele järgneb veel mõni üsna sarnane küsimus.
Üks loll jõuab rohkem küsida,kui sada tarka vastata
Inimestele on jäänud mingi siukene mulje,et kui nad küsivad ning eitav vastus tuleb,siis on kombeks ikka edasi ajusid sittuda-aga kas siis saab,kui ma nii teen.Vastus endiselt EI.Sellele järgneb veel mõni üsna sarnane küsimus.
Üks loll jõuab rohkem küsida,kui sada tarka vastata
-
Kui politseile vahele jääd siis nad väänavad sulle igatpidi niikuinii. Vahet pole et tuled ja et load olemas. Kui pole tehase tuled ning rehvid saad kohe pikku päid ja jalgu.
Ma arvan et anna aga minna. Kui ment tuleb keera peale ja tõsta näpp . Soovitan 50cc asemel suurem osta kui juba outlaw paugutamiseks läheb.
Edu.
Ma arvan et anna aga minna. Kui ment tuleb keera peale ja tõsta näpp . Soovitan 50cc asemel suurem osta kui juba outlaw paugutamiseks läheb.
Edu.
Kurvis näeme . kahepoolene
See küll ei muuda midagi m is tuled ja kummid sul on. Niikaua kui tuled töötavad korralikult pole mittekui mingisugust probleemi. Ja sama lugu kummide kohta, võibla siis on väheke jama kui on piigid aga näiteks yamaha dt 125r tuleb tehasest väga korralike krossi kummidega ja on täiesti lubatud nendega tänaval sõita.
-
50cc peaks kerge inimese all mingi 80 ära minema, 60cc korras kipus üle 100 ja kiirendus oli ikka jõhker. 3 kõiguga sai väikese raami peal üle tõmmatud hoopealt.Martin. kirjutas:Kui politseile vahele jääd siis nad väänavad sulle igatpidi niikuinii. Vahet pole et tuled ja et load olemas. Kui pole tehase tuled ning rehvid saad kohe pikku päid ja jalgu.
Edu.