Honda VT 1100 Shadow

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
motorace

Honda VT 1100 Shadow

Lugemata postitus Postitas motorace »

Olen mõelnud sellise ratta ostmise peale. Äkki keegi oskab infi anda ratta headest ja halbatest omadustest.

Ette tänates
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

hei,

mul selline olnud, paraku sain suht lühikest aega sõita kuna läks kohe kaubaks. Hea suur ja võimas kardaaniga ratas. Pikk, madal, lai jne. Ehk siis peaaegu kõik omadused mida ma ratta juures hindan. Miinustest ei oska praegu midagi välja tuua.
Ace mudel oli ka korraks, see meeldis välimuse poolest rohkem kuna oli gruiser tüüpi aga sellega ei saanud praktiliselt üldse sõita, kohe osteti ära. Rattamüüja needus :?

motokas
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

LYNX

Lugemata postitus Postitas LYNX »

Omal selline isend kasutuses (1993 a. väljalase). Rattaga väga rahul. Kahe hooaja 12000 km jooksul erilisi probleeme pole olnud, ainult kuluosade vahetused + mõned tihendid. Tõeliselt jurakas cruiser. Tänu oma raskusele (260 kg) stabiilne ja mugav ratas. Juba originaalis jalad ees. Samas ei jää suureks ja ei käi ülejõu ka väheldasema kaaluga/kasvuga sõitjale. (ise olen 176cm ja 65kg). Vigadest ehk see, et vanematel suht kitsas lenks originaalis (mul California varjant) aga see sai vahetatud ja nüüd hoopis parem aeglasel kulgemisel keerata. Ehh...ei tulegi nii prauhti rohkem meelde. Eks küsi kui konkreetselt tahad midagi teada.
Põhjatuulte Pojad
VT1100C Shadow/K750
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”