Honda Wallaroo
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Honda Wallaroo
Mul on endal selline isend ja ma sooviksin teiste Eesti
Walkeri
vendadega kogemusi ja muresid jagada. Mis on head ja vead ning kuidas oleks kõige mõtekam tuunida??? Minul endal on -91a. mudel millel pole mingit erilist varustust, ainult tulede- ja signaalilüliti, isegi suundasid ei ole rääkimata elektristarteris- pole akutgi
. Minek on küll korralik, minu arvates-Polini 70cc silinder,koonukas ja Gianelli sportsummuti, karpa on veel aga stock( 85 düüs). Tippkiirus on sinna 80-90 kanti, oleneb tuulest ,sest sellel aparaadil on ju suht suur tuuletakistus. Oleks väga huvitatud teiste Wallaroo vendade jutust
.

Nii palju, kui mina tean, mopimehe, ja ühe teise tuttava wallarood, siis mõlemad ongi sellised,et enne lähevad tuurid lakke, kui masin liikuma hakkab. ja mopimehe wallaroo sõidab päris hästi, ütleme nii . ISe tollega mitmeid kümneid nüüdeks juba kärutand, ja üsnahea. aga walkaril võiksid paremad amordid olla. ja vasak käsi väsib ka sõites ära.
ei pea tingimatta pöördesse ajama et minema saada. see oleneb puhtalt sidurivedrudest. minu wallaroo läks väga madalatel pööretel minema ja üles keris alles siis kui u. 25-30 sees. proovisin malossi lillasid ja siis läks küll suurte pööretega minema, kuid minek ei muutunud. ei saanudki aru miks siis minek ei muutunud. üldiselt oli tollel wallarool algkiirendus väga nadivõitu.
Aga ega wallaroodel viga ei ole, manööverdusvõime on väga hea.
masin on kerge 60kg. hea on ketsiringe teha, nokka tõmmata (jalad maas) ja üldse on mugav sõita temaga. kumme on odav osta, tuli on hea, spido väga ülevaatlik ja loetavate numbritega. suht. suur pagass kah on.
Aga ega wallaroodel viga ei ole, manööverdusvõime on väga hea.
masin on kerge 60kg. hea on ketsiringe teha, nokka tõmmata (jalad maas) ja üldse on mugav sõita temaga. kumme on odav osta, tuli on hea, spido väga ülevaatlik ja loetavate numbritega. suht. suur pagass kah on.
-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Puutub see,et läks sellest teemast kõrvaleoldmoped kirjutas:Robskar kirjutas:Ahja, tõesti, hiinakatel on tõesti head tuled.Roby kirjutas:hiinakatel tõesti väga head tuled!!-ShadowofDeath- kirjutas:Kunagi oli juttu, et hiinakate ainus pluss ongi tuled.Ja mis see kõik Honda Wallaroosse puutub?V1asa7 kirjutas:Minu cpil on ka ikka mega head tuled
Ei tea ma ka,aga...
minenohh kirjutas:tuli on hea
Robskar kirjutas:tuli tal küll hea pole. mitte kui midagi ei näe õhtuti.
minenohh kirjutas:vähemalt minu wallarool oli küll igasugustest aeroxitest ja apriliatest kõvasti parem tuli. motorace sul ju 125virago, tollel muidugi on juba tuli nagu mingil sõiduautol. kui ma wallaroolt 125ccm suzule sain siis ma ka sain aru et rolleritel jamad tuled.
Mnja, holma pani ees, ja kõik teised nagu ka mina, takka järgi =P.holma kirjutas:Vähemalt enda hiinakal on vägagi rahuldavad pool/täistuled.minenohh kirjutas:sain aru et rolleritel jamad tuled.
-
Mis see 2 parktuld juurde annab? ega need sul teed ei valgusta!miku00 kirjutas:minenohh kuidas saab sul aeroxist parem pirn olla kui aeroxil põleb 2 parktuld +pluss veel suur pirn ja wallarool ainult üks suur? aga jamh wallaroo hea kerge ja ka moppimehe masinaga päris palju kärutanud:D
VB. on võimsam pirn sees >35w>
Võid vabalt 45w sisse panna aga kes teab kaua su esilatern suudab kuumust taluda!
wallarool on 15w pirn. Aga jah parktuled ei valgusta kedagi. sageli ei pruugigi see pirni võimsus olla just kõige määravam. Suur tegur on ka pirni taga asuv projektor (peegel vms.) kui ikka projektor korralikult valgust ei peegelda siis pole ka 45w pirnist suurt tolku. Minu teada näitab apriliate tuli ainult lähedale (kui vastu seina näitad, siis on näha selget joont, kus enam ei valgusta. aga apriliatel pole täistuld ka, see ongi nõrk koht.
wallarool on 15w pirn. Aga jah parktuled ei valgusta kedagi. sageli ei pruugigi see pirni võimsus olla just kõige määravam. Suur tegur on ka pirni taga asuv projektor (peegel vms.) kui ikka projektor korralikult valgust ei peegelda siis pole ka 45w pirnist suurt tolku. Minu teada näitab apriliate tuli ainult lähedale (kui vastu seina näitad, siis on näha selget joont, kus enam ei valgusta. aga apriliatel pole täistuld ka, see ongi nõrk koht.
ps. õige jah ma olen vist mingi kahtlane. projektor:) jah ma mõtlesin siis reflektorit
ps. õige jah ma olen vist mingi kahtlane. projektor:) jah ma mõtlesin siis reflektorit
Viimati muutis minenohh, 31 Jaan 2007, 15:08, muudetud 1 kord kokku.
reflektor on see millest sa räägid ja sr50ril juba on täistuli;)minenohh kirjutas:wallarool on 15w pirn. Aga jah parktuled ei valgusta kedagi. sageli ei pruugigi see pirni võimsus olla just kõige määravam. Suur tegur on ka pirni taga asuv projektor (peegel vms.) kui ikka projektor korralikult valgust ei peegelda siis pole ka 45w pirnist suurt tolku. Minu teada näitab apriliate tuli ainult lähedale (kui vastu seina näitad, siis on näha selget joont, kus enam ei valgusta. aga apriliatel pole täistuld ka, see ongi nõrk koht.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.