Kiirust pole, kiirendus 0.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Kiirust pole, kiirendus 0.
Juppid mis peal on:
*Athena Sporting sumbuti [Motobot: õige on "summuti"]
*Malossi 3,5g rullid
Lühidalt:
Alguses pöördeid ei saa mitte kuidagi. Siis venin kuni 20 km/h ja siis kiirendab päris korralikult kuni 60'nini. Üle 60'ne ei saa. Märkasin ka seda, et külmalt võib tõmmata väga hästi. 0-80 kiirendab põmst . hetkega, aga kui seisma jääda/kiirus maha lasta, siis edasi ei liigu enam.
Hetkel asjad mis nõuavad vahetust:
*Siduriklotsid
Asjad, mis ma arvan, et aitaks:
*Survevedru jäigemaks (hetkel: stock. Arvan, et on võimalik selline asi, et rihm libiseb.)
*Võibolla ka sidurivedrud. Jäigemak? Näiteks valged? Äkki rohelised? Äkki kollased? Damn, mul on need kolm värvi olemas, aga nüüd ei tea, kas on neil üldse hetkel otstarvet?
*Sidurivedrude vahetus (hetkel: stock.)
*Athena Sporting sumbuti [Motobot: õige on "summuti"]
*Malossi 3,5g rullid
Lühidalt:
Alguses pöördeid ei saa mitte kuidagi. Siis venin kuni 20 km/h ja siis kiirendab päris korralikult kuni 60'nini. Üle 60'ne ei saa. Märkasin ka seda, et külmalt võib tõmmata väga hästi. 0-80 kiirendab põmst . hetkega, aga kui seisma jääda/kiirus maha lasta, siis edasi ei liigu enam.
Hetkel asjad mis nõuavad vahetust:
*Siduriklotsid
Asjad, mis ma arvan, et aitaks:
*Survevedru jäigemaks (hetkel: stock. Arvan, et on võimalik selline asi, et rihm libiseb.)
*Võibolla ka sidurivedrud. Jäigemak? Näiteks valged? Äkki rohelised? Äkki kollased? Damn, mul on need kolm värvi olemas, aga nüüd ei tea, kas on neil üldse hetkel otstarvet?
*Sidurivedrude vahetus (hetkel: stock.)
Viimati muutis AsiOnAeroxis, 17 Dets 2006, 10:11, muudetud 2 korda kokku.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
Ilmselt on asi siiski selles, et segu on kas väga vale või siis kolv kulunud. See, et külmana töötab tuleb sellest, et silinder pole paisunud ning mootor on üsna tihke. Siis kui mootor soojaks saab suureneb silinder natukene ja enam ei ole nii tihke, kui kolv on kulunud. See on 1 variant. Puhasta karpa ära ja pane c. 70 düüs sisse. Vaata mis siis teeb.
-
Teema algataja
Tänan soovituste eest. Aga ei kujuta ette kuidas 4300- jõuab kolv ära kuluda
.
Okei, kaldun segupoole.
Keeran sisse täesti, ning siis hakkan väljapoole kruttima? Midagi peaks veel tegema? Ei ole kahjuks 70 düüs võtta.
Homme räägin Yamahaga.
Ou, EDIT: Segu on vale. Vähemalt nii ma arvan. Sumpa on väljalakse juurde on õline vms. Lähen karburaatori kallale. Nõela ka ülessepoole? Aga &%!# kuidas ma saan karburaatorile korralikult ligi aeroxi puhul? Korsitan kõik ümbert ära (kuidagi palju koristada, raam ka segab ju) või võtan karburaatori maha ja tegelen siis?

Okei, kaldun segupoole.
Keeran sisse täesti, ning siis hakkan väljapoole kruttima? Midagi peaks veel tegema? Ei ole kahjuks 70 düüs võtta.
Homme räägin Yamahaga.
Ou, EDIT: Segu on vale. Vähemalt nii ma arvan. Sumpa on väljalakse juurde on õline vms. Lähen karburaatori kallale. Nõela ka ülessepoole? Aga &%!# kuidas ma saan karburaatorile korralikult ligi aeroxi puhul? Korsitan kõik ümbert ära (kuidagi palju koristada, raam ka segab ju) või võtan karburaatori maha ja tegelen siis?
Aga külmana kolv on paisunud? Mootori soojenedes paisuvad nii silinder kui kolb, seega abivajajal seda loba pole tarvis uskuda, mis see isik seletas.xzburnoutzx kirjutas:See, et külmana töötab tuleb sellest, et silinder pole paisunud ning mootor on üsna tihke. Siis kui mootor soojaks saab suureneb silinder natukene ja enam ei ole nii tihke, kui kolv on kulunud. .
-
Teema algataja
Okei, ütleme, et äkki asi siiski on segu taga?
Lugesin ka teisi teemasid, igalpool karjutakse üksteise võidu Düüs ja Segu
.
Ämm, aga see õli või mis iganes sumbuti [Motobot: õige on "summuti"] peal? Kas see ei ole märg kuidagi "x" moodi &@#¤ rõngastest?
Edit: Ämm, Gert ütles, et pane kollane survekas, ning kui see ei aita (eelnevalt siiski siduriklotsid
) siis vaatab edasi.
Võtame nii, et asi ei ole kiirenduse taga. Kiirendust tingivad sidurivedrud, aga kuidas jääb lõppkiirusega?
me@näpib segu. Kruvi sisse ja siis hakkan väljapoole keerama vms? Amm, ja kas Gynter-12 karburaatoril on kaa see imenõel vms?
Lugesin ka teisi teemasid, igalpool karjutakse üksteise võidu Düüs ja Segu

Ämm, aga see õli või mis iganes sumbuti [Motobot: õige on "summuti"] peal? Kas see ei ole märg kuidagi "x" moodi &@#¤ rõngastest?
Edit: Ämm, Gert ütles, et pane kollane survekas, ning kui see ei aita (eelnevalt siiski siduriklotsid

Võtame nii, et asi ei ole kiirenduse taga. Kiirendust tingivad sidurivedrud, aga kuidas jääb lõppkiirusega?
me@näpib segu. Kruvi sisse ja siis hakkan väljapoole keerama vms? Amm, ja kas Gynter-12 karburaatoril on kaa see imenõel vms?
-
- Tsikkel: -
-
Teema algataja
Mis häält sul mootor teeb, kas käib puhtalt või pläriseb vms tundemärke?
Kui mootor puhtalt käib siis ei saa segus viga olla.
Kui alguses poob kinni, ja siis hakkab minema, siis on segu lahja.
Kui Mootor Paugub on segu lahja.
Kui mootor Pläriseb siis on segu rikas.
Kui mootor ei käi nagu normaalne siis proovi anda toorest, ja vaata kas läheb paremaks. Toores muudab segu rikkamaks.
Kui mootor puhtalt käib siis ei saa segus viga olla.
Kui alguses poob kinni, ja siis hakkab minema, siis on segu lahja.
Kui Mootor Paugub on segu lahja.
Kui mootor Pläriseb siis on segu rikas.
Kui mootor ei käi nagu normaalne siis proovi anda toorest, ja vaata kas läheb paremaks. Toores muudab segu rikkamaks.
Aprilia RS250 , CB600F HORNET
AsiOnAeroxis kirjutas:Küsin siis suht järgi kohe, et kas on mõtet proovida valged survevedru valgete sidurivedrudega? Sõbral on malossi multivar'ist saadud valge survevedru. Ta müüks selle mulle heameelega maha, sest endal tal seda vaja ei ole. Aga kas mul on mõtet osta?
See multivari valge survekas on vedelam kui stock,väga pehme ikka. Täiesti mõtetu asi.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.