max biaggi supermotot sõitmas
Moderaator: Moded
max biaggi supermotot sõitmas
max ja nicky supermotot sõitmas
http://video.google.com/videoplay?docid ... 82&pl=true
http://video.google.com/videoplay?docid ... 82&pl=true
See on jõhker, kui hästi nad sõitsid!stonefree kirjutas:Mis asi on jõhker?Chevelle kirjutas:JõhkerMõne jaoks on tsiklil ka muu funktsioon kui olla aksessuaar rate pildi jaoks
Kusjuures ei ole mul bikiinides neiude vastu midagi
Arvad, et mootorratas on ostetud sellepärast, et ma saaks rate jaoks paar pilti teha ning ülejäänud aja seisab? Täiesti vale arusaamine!

Oi seda sarkasmi, millest see küll tuleb?
Kui küsida tohib, mis otstarbekas funktsioon nendel tsiklitel seal videos oli?
Viimati muutis Chevelle, 28 Okt 2006, 23:44, muudetud 1 kord kokku.
Chevelle kirjutas:See on jõhker, kui hästi nad sõitsid!stonefree kirjutas:Mis asi on jõhker?Chevelle kirjutas:JõhkerMõne jaoks on tsiklil ka muu funktsioon kui olla aksessuaar rate pildi jaoks
Arvad, et mootorratas on ostetud sellepärast, et ma saaks rate jaoks paar pilti teha ning ülejäänud aja seisab? Täiesti vale arusaamine!![]()
vaat tegemist oli supermoto tsiklitega ja sõideti ka nagu supermotoga kombeks(põlve mahapanemine väljaarvatud). Selge, et oskused on neil meestel korralikud.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
tegelt ka v ?stonefree kirjutas:Chevelle kirjutas:See on jõhker, kui hästi nad sõitsid!stonefree kirjutas:Mis asi on jõhker?Chevelle kirjutas:JõhkerMõne jaoks on tsiklil ka muu funktsioon kui olla aksessuaar rate pildi jaoks
Arvad, et mootorratas on ostetud sellepärast, et ma saaks rate jaoks paar pilti teha ning ülejäänud aja seisab? Täiesti vale arusaamine!![]()
vaat tegemist oli supermoto tsiklitega ja sõideti ka nagu supermotoga kombeks(põlve mahapanemine väljaarvatud). Selge, et oskused on neil meestel korralikud.
räägi veel sellest ja palun lähemalt..

vot rohkem ma ei saa rääkida, sest mu teadmised supermotost piirduvad DUTY 2 ja mõne Motors TV saatega.sepp kirjutas:tegelt ka v ?
räägi veel sellest ja palun lähemalt..

igatahes kurvis slaidimine ei tohiks olla supermotoga midagi erilist, muidugi nad tegid seda väga hästi.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
kle,mine ja proovi slaidida,siis saad aru kas see on kerge v raske.stonefree kirjutas:vot rohkem ma ei saa rääkida, sest mu teadmised supermotost piirduvad DUTY 2 ja mõne Motors TV saatega.sepp kirjutas:tegelt ka v ?
räägi veel sellest ja palun lähemalt..![]()
igatahes kurvis slaidimine ei tohiks olla supermotoga midagi erilist, muidugi nad tegid seda väga hästi.
kutsu mind ka siis vaatama... tahan naerda!

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.