Easyparts.nl
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Easyparts.nl
Lugu siis selline, et oleks vaja 50 euro eest üks väikene jublakas tellida sealt.
Aadress on Easyparts.nl, kas see on sada protsenti usaldatav koht? Kui kiiresti sealt see jupp kohale veereb? Kas keegi seda minu eest teha ei saaks? Odavamalt? Kas neid juppe saab ka kuskilt eesti poest?
Aadress on Easyparts.nl, kas see on sada protsenti usaldatav koht? Kui kiiresti sealt see jupp kohale veereb? Kas keegi seda minu eest teha ei saaks? Odavamalt? Kas neid juppe saab ka kuskilt eesti poest?
-
-
- Kontakt:
-
Teema algataja
-
-
Tölllll on Gert, ära solvu kertu .nimmu kirjutas:Jumala kiiresti ju, üldse see Gert tundub asjalik vend ja arvan ise et teda võib usaldada, plaanis endalgi mõned jupid tema kaudu tellida...cpi50 kirjutas:Tellisn ise gert250 Yasuni-R summuti ja kätte sain 3 võin neljapäevaga![]()

jah, 2+ kuud. Aga ma ei saa aru, kui jupid kohal kuidas 3-4 päevaga?
DHL-ga tuleb miskine 5 päeva vähemalt + Elvast veel sihtpaika päev kaks.
non-smoking kirjutas:Kui laos on siis jah vb. saab!
ihh aga kui ei ole siis oota mingi 2kuud nagu mina ootasin
3-4 päevaga saad sa jee.. Kui tal need jubinad käes on siis kulub tal juba nende saatmiseks Eesti siseselt 3 päeva!
Äkki ütled, mis jubin see on siis saab arutada kas Eestist on võimalik seda saada või ei ole.
Mina igaljuhul sain enda Yasuni-R i 3 päevaga kandsin raha gerdi kontole ära ja 3 päeva pärast läksin sellele järele votnii

Cpi pealt Aprilia Sr70ccm peale
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.