PayPal
Moderaator: Moded
PayPal
Oskab keegi lähemalt rääkida kuidas ebay-st PayPali-iga makstakse. veidi jäi arusaamatuks see lugu. Kas näiteks hansapanga elektronkaart toetab seda(visa ju sinna peale märgitud) ?
1989-punnvõrr, 1990-ise kokkuklopsitud 125-ne, 1992- Pannonia, 1996 -2006 -paus, 2006-Suzuki Bandit 1200, 2014-Suzuki Bandit 1200
Re: PayPal
Tavaline Visa Elektron ei toeta.sammal55 kirjutas:Oskab keegi lähemalt rääkida kuidas ebay-st PayPali-iga makstakse. veidi jäi arusaamatuks see lugu. Kas näiteks hansapanga elektronkaart toetab seda(visa ju sinna peale märgitud) ?
Aga sa võid võtta SEB-st virtuaalse pangakaardi, ja kanda oma PayPal kontole vastava summa.
http://www.seb.ee/index/0101360218
40 päeva kehtib vaidex6 kirjutas:Tavaline Visa Elektron ei toeta.sammal55 kirjutas:Oskab keegi lähemalt rääkida kuidas ebay-st PayPali-iga makstakse. veidi jäi arusaamatuks see lugu. Kas näiteks hansapanga elektronkaart toetab seda(visa ju sinna peale märgitud) ?
Aga sa võid võtta SEB-st virtuaalse pangakaardi, ja kanda oma PayPal kontole vastava summa.
http://www.seb.ee/index/0101360218

Hans
V-MAX
Nu siis võtad uue.Virago535 kirjutas:40 päeva kehtib vaidTurvaline küll, kuid kui rohkem oste plaanis siis
![]()

Mina ise kasutan sellist lahendust et mu Hansapanga EGO kaart on PayPal-is pandud kirja kui kaar millelt raha maha võtta kui ma midagi ostan netist ja PayPal-iga maksan. Toimib laitmatult.
Viimane kord kui üle pika aja soovisin oma paypaliga maksta (EGO kaart), siis ta raibe läks mul lukku
ja soovitas mul järgmise krediitkaardi võtta.
Millalgi vaja tõestama hakata, et mina olen mina ja mul on selline krediitkaart jne. Õnneks siis see virtuaalkaart ka alternatiiviks. Lukku läks muidugi täisjaburalt, keeldus uskumast numbreid mida sisestasin oma klaviatuurilt, algul mõtlesin, et ok võibolla tegin näpuka, krt aga nii seniilne omaarust ka veel ei ole, et kolm korda järjest valesti sisestada.

Millalgi vaja tõestama hakata, et mina olen mina ja mul on selline krediitkaart jne. Õnneks siis see virtuaalkaart ka alternatiiviks. Lukku läks muidugi täisjaburalt, keeldus uskumast numbreid mida sisestasin oma klaviatuurilt, algul mõtlesin, et ok võibolla tegin näpuka, krt aga nii seniilne omaarust ka veel ei ole, et kolm korda järjest valesti sisestada.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
ood oot..aga palju see U-kaart maksab...ei lugenud välja, või ei pannud lihtsalt tähele. ja kas keegi oskab öelda, mille pealt see PayPal siis teenib?? palju näiteks minult maha läheb selle kasutamise eest ?ex6 kirjutas:Nu siis võtad uue.Virago535 kirjutas:40 päeva kehtib vaidTurvaline küll, kuid kui rohkem oste plaanis siis
![]()
Ei maksa ju see U-kaart palju...
Mina ise kasutan sellist lahendust et mu Hansapanga EGO kaart on PayPal-is pandud kirja kui kaar millelt raha maha võtta kui ma midagi ostan netist ja PayPal-iga maksan. Toimib laitmatult.
1989-punnvõrr, 1990-ise kokkuklopsitud 125-ne, 1992- Pannonia, 1996 -2006 -paus, 2006-Suzuki Bandit 1200, 2014-Suzuki Bandit 1200
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
See paypali hinnakiri, nagu näha on päris muhe.Virago535 kirjutas:Krediitkaardiga makstes (CC payment) maksab raha saaja mingi pisikese summa. Pangaarvelt Paypaliga makstes (meil ei toimi see) on mõlemale poolele tasuta, kui ma ei eksi. Millest Paypal elab? Omanikuks on ju Ebay ja ebay tugiteenusena ei peagi see omaette kasumlik tegevus olema.
Hans
Kuigi paypal on eBay tugiteenusena kasutusel, toimib ta täiesti iseseisva nö pangana samuti (seda ta muide algusest peale on olnud, ebay ostis paypali vist 2000 aastal kui mälu ei peta), vähemalt nii kaua kui sealt raha välja ei võta on asi tasuta.
Ehk siis, papi kandmine teiste paypali accountide vahel on tasuta, aga välja võtmine maksab - kellegi miljoneid hallata talle miskit maksmata oleks ju tore

Paypal kui selline on geniaalselt lihtne äriidee, eriti heaks muutus ta pärast sellisele kliendibaasile nagu eBay liitmist.
Paypali 2002 aasta I kvaratali kasum oli kindlasti kohe üle miljoni taala, seega ... üsna kasumlik, mis.
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?c ... ng-outside
Sa võid ise enda veebilehele ka paypali lingi panna, ehk siis võimaluse sulle maksta millegi eest paypali vahendusel.
Paypal oma olemuselt lihtsalt liidab kokku erinevad pangad. Tegemist on umbes nagu netipangaga.
Zimbabwesse papi maksmisega oleks tõsised raskused ja kulu, eriti kui tegu on väikeste summadega, paypal aitab hädast välja.
Ise olen paypali kasutanud üliammusest ajast ja ootan pikisilmi, millal saaks transaktsiooni oma krediidika peale tegema hakata.
Aga mulle meeldib.
Jep, ega ei pea kasutama, kuid Paypaliga on kordi lihtsam, 2 minutit ja raha on läinud, tasuta pealegi. Ootan ka just praegu pangarekvisiite ühelt saksmannilt juba teist päeva...Virx123 kirjutas:E-Bayst ostes ei ole mina veel kordagi pidanud PayPali kasutamasaadad myyale kirja et ta saadaks sulle oma panga rekvisiidid ja asi toimib
Hans
V-MAX
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Veic OT aga lääne lehtedel hakkab Paypal-i kõrval järjest tihedamini leiduma pisikeses kirjas märget - If possible, please use other transfer methods than PayPal - they are charging WAY TOO much from small sums. Loomulikult mitte E-bay lehtedel
.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Kui kehtiv krediitkaart olemas, siis tee omale konto paypal.com-s ja lähebki lahtiHitchiker kirjutas:Nih kas keegi võiks täpselt ära seletada paypal mehhanismi. Seni olen Ebayst ostes teinud kas otseülekande hinnaga 30 eeq või andnud raha transpordikorraldajale. Millised on Paypal-i eelised seljuhul?

Ebayst ostes on asi imelihtne: kui võidad oksjoni, ja müüa akseptib Paypali, siis viiakse sind automaatselt Paypali lehele kus saad makse teostada.
Eelised:
-lihtne
-kiire
-tasuta (Eestis)
-turvaline (on siiski erandeid)
Puudused:
-ei saa kasutada pangakontot maksete sooritamiseks
-teised ei saa sulle raha saata
-sa ei saa raha "välja võtta", kuna saldo on nullis kogu aeg
Need puudused on tingitud sellest, et Eestis on lubatud ainult nn "send only" kontod Paypalis. Vaata ka www.paypal.com
Hans
V-MAX
u-kaardiga peale paari korda ei olegi võimalik maksta. ühispank külmutab kaardi ära (vist). täna proovisin objektiivi eest maksta, aga saan paypalis vastu teate:
"This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link."
kurat küll.
alternatiiv: kus saaks aga eestis Postal Order or Banker's Draft teha? pangas? postimajas? Banker's Draft on siis pangatšekk w?
"This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link."
kurat küll.

alternatiiv: kus saaks aga eestis Postal Order or Banker's Draft teha? pangas? postimajas? Banker's Draft on siis pangatšekk w?
hell oo,
limiit ei saa see olla, sest pean maksma 129,5 naelsterlingit, võrdub 2980EEK. minu limiit oli 3040.-. (kui mõtled paypali limiiti, siis seal saan saata veel kuskilekanti 400 euri, olen unverified)
kehtivusaeg ka ei saa läbi olla, sest tegin ju u-kaardi alles täna.
limiit ei saa see olla, sest pean maksma 129,5 naelsterlingit, võrdub 2980EEK. minu limiit oli 3040.-. (kui mõtled paypali limiiti, siis seal saan saata veel kuskilekanti 400 euri, olen unverified)
Nigga kirjutas:2 varianti U-kaardi puhul:
1. Limiit
2. Kehtivusaeg lõppenud
Sellisel juhul proovi limiiti suurendada ja proovi uuesti. PayPalis tuleks kaart ära "vertifitseerida" kui sul tehtud pole.indrek2 kirjutas:hell oo,
Kui siis ikka ei saa, siis HALL-OOOO - oled midagi muud valesti teinud!
Ma olen ühte PayPal'i kontot kasutades juba pikemat aega maksnud ja U-kaarte kõvasti vorpinud ja probleeme ei ole kunagi olnud.
-
- Tsikkel: VN 1500 / tl1000R
- Kontakt:
4-digit number tuleb konto väljavõtteleindrek2 kirjutas:kui sa oma paypali konto ära verifitseerisid, siis kuhu sul 4-digit numberi tuli?![]()
ma olen ka muidu selle verify-protsessi läbi teinud, aga väga segaseks jäi, kust ma seda koodi peaksin seda kontrollimas käima vms. ahjaa, ma olen lugenud, et VISAt ei saagi veriffyda... et kuidas sul see õnnestus.. ?

tähendab, konto väljavõte on siis paypali history leht w??:
visa kohta lugege selle topiku viimast postitust:
http://www.paypaldev.org/topic.asp?TOPIC_ID=5072
visa kohta lugege selle topiku viimast postitust:
http://www.paypaldev.org/topic.asp?TOPIC_ID=5072
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.