sigaretisüütaja mootorrattal
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
sigaretisüütaja mootorrattal
tervitus prouad ja härrad,
olen suht värske liitunu ja võin kogemata väheke valesti siin listipeal käituda, liikuda ja küsida, aga riielge siis minuga.
aga küsin kohe ühe küsimuse, mida vist paljudelt küsida pole, aga ehk keegi oskab aidata
nimelt on mul rattal olemas auk kus saab pista igasugu elektrit tahtvaid asju- ühesõnaga sigaretisüütaja auk. see on aga tunduvalt väiksema läbimõõduga kui on autodel ja seetõttu ei sobi sinna sisse tavalised autolaadijad, autost voolu võtvad kummipumbad jne. olen kuulnud, et olemas nö üleminekud, mis võimaldavad autosse sobivaid laadijaid sellises väiksemas pesas kasutada, aga keegi pole osanud öelda kust seda vidinat saada võiks. äkki on mõni bmw, ktm-i (neil ma tean, et on sellised augud) omanik kes oskab aidata?
tänudega
roks
minu ratas muidu ktmlc4640adventure
olen suht värske liitunu ja võin kogemata väheke valesti siin listipeal käituda, liikuda ja küsida, aga riielge siis minuga.
aga küsin kohe ühe küsimuse, mida vist paljudelt küsida pole, aga ehk keegi oskab aidata
nimelt on mul rattal olemas auk kus saab pista igasugu elektrit tahtvaid asju- ühesõnaga sigaretisüütaja auk. see on aga tunduvalt väiksema läbimõõduga kui on autodel ja seetõttu ei sobi sinna sisse tavalised autolaadijad, autost voolu võtvad kummipumbad jne. olen kuulnud, et olemas nö üleminekud, mis võimaldavad autosse sobivaid laadijaid sellises väiksemas pesas kasutada, aga keegi pole osanud öelda kust seda vidinat saada võiks. äkki on mõni bmw, ktm-i (neil ma tean, et on sellised augud) omanik kes oskab aidata?
tänudega
roks
minu ratas muidu ktmlc4640adventure
-
Teema algataja
tänud kõigile kes arvamust avaldasid ja nõu püüdsid anda.Rennes kirjutas:Tehasest tulles neil seda pistikut ei ole. Minu omale oli ka pandud, siiski täitsa tavaline auto oma. Kiskusin selle ruttu maha sealtAga selle küsimusega pöördu vast igasugu ninnu-nännuga kauplevate autotarvete poodidesse.
rennesele aga niipalju, et mul tundub aparaadil see pistik täitsa tehases pandud olevat, lausa manualis sellest juttu. ma seda maha päris kiskuma ei kipu, aga kui sihtotstarbeliselt seda kasutada ei saa ... ei jää vast elu selle tõttu seisma ja gsm-id gps-id ja muud värgid saavad mujal laetud.
roks
ktm lc 4 adv
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.