Visiiri pealt vesi minema

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
GSF650

Visiiri pealt vesi minema

Lugemata postitus Postitas GSF650 »

Tere,
olude sunnil sõitsin täna TLN päris pikalt vihma käes.
Kuna kiirus linnas väike, siis ei puhu tuul vihmapiiskasid jm vett visiirilt ära. Mõtlesin siis lugupeetavatelt küsida, kas keegi on miski eduka variandi leidnud (käega pühkimisele lisaks) kuidas visiir väikestel kiirustel vihmaveest puhas hoida ? Mingi anti-rain stiilis möks, nagu autodele mõeldud, vms ?
Kasutaja avatar

3m
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas 3m »

Ma ei tea kuidas kallimate kiivritega lood on aga minu kiivril tuleb vesi ka visiiri siseküljele ja seda ei pühi sealt kuidagi ära ilma seisma jäämata.

Teema algataja
GSF650

Noh, seest jäi visiir kuivaks ja isegi uduseks eriti ei läinud - visiir oli nö tuulutusasendis:) . Kiivriks C2. Aga visiiri väljaspool olevad piisad segasid väljavaadet. Kohati oli raskusi, et märgata miskeid tumedates riietes jalakäijaid üle tee sööstmas...
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

90+ kiirustel olen ma kasutanud kiivri pööramise meetodit aga linnakiirusel see ilmselt ei toimi.
Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

3m kirjutas:
Ma ei tea kuidas kallimate kiivritega lood on aga minu kiivril tuleb vesi ka visiiri siseküljele ja seda ei pühi sealt kuidagi ära ilma seisma jäämata.
Hmz :? Minu superkallis Probiker (1keek) küll seestpoolt ei märgunud ja seda juba kolmandat hooaega :)
mella kirjutas:
90+ kiirustel olen ma kasutanud kiivri pööramise meetodit aga linnakiirusel see ilmselt ei toimi.
Jep, nii see on, juba 80ga ei ole peapööramisest abi :oops:

Hans
V-MAX

Erci
Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 31 korda

Lugemata postitus Postitas Erci »

Kasuta RainAway nimelist keemiat, toimib väga hästi.

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Tee visiir täiesti tavalise autovahaga üle ja pole probleemi. Kasutan "maantee-kiivril" seda pidevalt. Töötab. Vähemalt minul :roll:
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Jäin ise ka siis täna lausvihma kätte. Väike 5km trip muutis riided (nahktagi, teksapüksid) ikka täielikult läbimärjaks. Kiirus oli mul miski 35-45km/h, paduvihmaga võib igasugu ootamatusi ette tulla. Kiivrist ei olnud otse eriti hästi läbi näha, keerasin natuke pead ja külje poolt oli täitsa puhas võrreldes eelneva olukorraga, suuremate kiirustega nii vist naljalt ikka teha ei kannata.
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

RainClear, Clearvue jms autokeemiad toimivad. Ja aeg-ajalt tuleb pea küproki tagant välja pista. Seda siis juhul, kui on tuuletõkkega ratas 8) . Endal on lisaks vasaku käe kinda nimetissõrmele kojamees "integreeritud", valmistaja poolt ;-).

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!

Teema algataja
GSF650

Suured tänud vastajatele ! :)
Lähen siis täna autokauplustest läbi ja vaatan, mis seal saadaval.
Ilmad õnneks on sellised, et saab ilmselt veel mõnda aega katsetada erinevaid mooduseid vihmas visiiri puhtana hoidmisel :D

t7pi
Tsikkel: hinges europann

Lugemata postitus Postitas t7pi »

fairy :)
kuivale visiirile kanna kiht ja kuiva paberiga pühi jääk maha. mõne aja pärast korda tegevust, kui kiht ära hakkab kuluma.
jubib samamoodi piisku ära, nagu rain-away.
Kasutaja avatar

kris.

t7pi kirjutas:
fairy :)
kuivale visiirile kanna kiht ja kuiva paberiga pühi jääk maha. mõne aja pärast korda tegevust, kui kiht ära hakkab kuluma.
jubib samamoodi piisku ära, nagu rain-away.
Et seekord siis jutt "välispidisest" kasutamisest? On kogemusi, kui tihti sellist protseduuri kordama peab? Eeldaks küll, et paar tundi tugevas vihmas teeb puhta töö ...

terv
Kris.
Riding with a King!

t7pi
Tsikkel: hinges europann

Lugemata postitus Postitas t7pi »

kris, üldiselt jah, suht tihedasti. paar tundi kestab vabalt, no ma arvan et kui on päev otsa ligunenud, siis võiks õhtul jälle üle käia.
Kasutaja avatar

Salvo Kelk

Lugemata postitus Postitas Salvo Kelk »

vee võid kinda-kojamehega (osadel kinnastel sõrme küljes kojamees) ära pühkida, hullem lugu on putukate-mutukatega
The two rules for success are:
1: Never tell them everything you know.
Kasutaja avatar

InterFace
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas InterFace »

sai kah eile sõidetud 18-19 ajal mustamäelt lasnamäele ja sealt pääskülla . päris kena sõiduilm oli :-P

teksadel ei olnud pärast ühtegi kuiva kohta, nahktagi kuidagimoodi pidas vihka, kõhupealt tuli läbi.

kiivrikohapealt. hoidsin täiesti kinnises asendis kuna ei kannata külma õhku mis näkku puhub. seest läks natuke vastikult uduseks, ja väljastpoolt oli koguaeg väga liga-lögane. seda sai pidevalt nahkkindaga ära pühitud.

80-90ga ei olnud väga probleem , tuul viis kõik visiirilt ära aga aeglasemalt ummikutevahel kõristades häiris see visiirile tulnud röga küll.

aga ei midagi hullu :)

ainult , et täiesti musta visiiri oleks võind hommikul läbipaistva vastu vahetada :P

kiivriks miski 1200eegune grex
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

mul küsimus C2 kohta just nö seesmiselt poolt. kord maanteel ukerdades läks pagan seest ikkagi uduseks, kuigi oli tuulutuse peal. ja kuna mul kiire ja vaja ikkagi midagi näha, siis tõmbasin kindaga seestpoolt udu ära. tulem on nüüd see, et seest läheb alati uduseks. mooduseid kuidas seda parendada?

mumm@hädas
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

kris.

Tõmbasid uduvastase kihi maha :twisted: .
Kas puhastanud oled peale seda seestpoolt? Kindad olid ilmselt mingi lögaga koos ja nüüd on see klaasi peal ...
Aga ära paanitse, Schuberti uduvastase kihi eluiga on nagunii üsna lühike ... :( .

terv
Kris.
Riding with a King!
Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

Statoilis müüakse, kilepakendis immutatud lapikesed, ca 20 tk pakis, pakk korduvsuletav-avatav. Nime ei suuda meenutada, kuigi koguaeg kasutan :oops: Iga sõidu eel puhastan sellega väljast (eemaldab rahuldavalt ka sitikadsatikad) ja seest tõmman ka üle. Töötab igati hästi, ei migit udutamist.

Hans

PS Tollest udust on siin palju juttu olnud, proovi otsida :idea:
V-MAX

Teema algataja
Domen

Lugemata postitus Postitas Domen »

Terv!

Abi peaksid saama ka sellelt arutelult: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=2 ... &highlight
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”