Sügisene RG Saunamöll
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Sügisene RG Saunamöll
No nii aeg siis nii kaugel, et jällegi kutsub Riski Grupp rahvast Saunamöllule. Seekord plaan siis selline alustaks 15 sept. ja lõpetaks 17 sept. nii siis reede õhtust pühapäevani. Plaanis mõlamal õhtul paar Bändi, kohapeal viisakate hindadega söök jook, plaanis teha hulgaliselt võistlusi mootorrataste jõutõmme, korvide köievedu ja palju muud. Ööbimine telkides, aeg on küll hiline kuid äkki saate hakkama. Muidugi mõista saunad köevad kogu aeg. Täpsemad juhtnöörid tulevad vähe hiljem: pileti hind, kella ajad, Bändide nimed ja nii edasi. Nii, et olete kõik kutsutud. PS asukoha kaart tuleb ka, kes on käinud juba teab.
-
Teema algataja
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
http://www.zone.ee/ramzzik/yritused/yri ... 202006.htm
Ramzik, vaata oma kodukal lingid üle, mõned kaikad paistavad valesti olevat
Ramzik, vaata oma kodukal lingid üle, mõned kaikad paistavad valesti olevat

-
Teema algataja
Tuvi kurat ära niku vangi...tuvi kirjutas:"Ära niku vangi " on 1 loll ütlus seal kohal olnud vast teavadaga vahet pole

Kurat seekord on küll suluseis!
Eelmise aasta üritus jättis unustamatud mälestused.
Samas Sügisball on siinkandi ainukene arvestatav üritus üldse minumeelest.
Võrrimehed segaduses mida valida:S
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Suured tänud grazyDADile V/M motopäeva eest, au ja kuulsus tegijatele
See on küll väga teretulnud ettevõtmine kui tulete juba ümber ehitatud masinaga, siinkohal olekski mõistlik kutsuda kõiki korvi-, ja traigimehi köieveole ja soolomehi, -naisi jõutõmbele. Muidugi ümber ehitatud monster masinad annaksid asjale värvi juurde, endalgi hakkas mõte liikuma. 

-
Teema algataja
-
Teema algataja
lisainfo olemas
nonii....nyyd siis põhiline info saunamöll 2006 kohta kodukal olemas.
http://www.zone.ee/ramzzik/yritused/yritused.htm
paraku töötab kodukas hetkel vaid internet exploreriga
http://www.zone.ee/ramzzik/yritused/yritused.htm
paraku töötab kodukas hetkel vaid internet exploreriga
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Re: väike kaardipoiss kah abiks möllule tulijatele
ramzik kirjutas:
TERE!
OLEN ALLES ALGAJA AGA OLEN HUVITATUD SELLEST SAUNA MÖLLUST KUST MA SELLE KAARDI KÄTTE SAAN??
KUNA MA POLE JUST SUUREM ASI TAIBU ARVUTIGA SIIS ÄKKI OSKAD SELETADA KUST MA SELLE KIIRELT JA LIHTSALT LEIDA VÕIKS

-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
-
Tundub, et ma olen esimene saunamöllaja kes juba kaineks saanud ja viitsib öelda, et väga muhe ja mõnus oli kõik see aeg. Kuigi seal vist keegi eriti pilte ei teinud ja ega kohati on ka mälupildid lünklikud, kuid neid väheseid votosid mis tehti ootan küll huviga. Erilised tänud veel supikeetjatele, sest julgelt võis väita, et hommikune supp mõjus pohmas kerele väega rahustavalt. Igatahes minu suviste ürituste edetabelis on saunamöll kindlasti esimese kahe hulgas.
-
- Tsikkel: Gsxr,Dnepr,K,Ural,M,H-D;GasGas
- Tänatud: 4 korda
Niisiis sinine esmaspäev läbi elatud Raske ta oli aga ...
Saunamöll oli ikka väga lahe ... VIST!! kodusõit koos Kaplaniga oli hirmus raske eriti rasked olid kilomeetrid Tartust Põlvasse!
Suvistest üritustest saab saunamöll kindla 2. koha Narva Bike Festi järel
Jõudu ja jaksu kogu RG rahvale , et nad ka edaspidi midagi head korraldada suudaks!
Pilte ja videosid tahaks ka isegi näha !!
Saunamöll oli ikka väga lahe ... VIST!! kodusõit koos Kaplaniga oli hirmus raske eriti rasked olid kilomeetrid Tartust Põlvasse!
Suvistest üritustest saab saunamöll kindla 2. koha Narva Bike Festi järel
Jõudu ja jaksu kogu RG rahvale , et nad ka edaspidi midagi head korraldada suudaks!
Pilte ja videosid tahaks ka isegi näha !!
-
Teema algataja
saunamöllu järelkajad
Suurimad tänud kõigile, kes RG saunamöllul viibisid
. Üritused lähevad korda ju ainult siis, kui on head osalejad.
Korraldajad on küll rampväsinud, kuid plaanis on järgmine aasta üritus kindlalt korraldada.
Pühapäeva muutis lõbusaks Kaplani toodud "Joomahullu päevaramat", mille ettelugemisest on hääl täitsa ära. Muideks kavatseme nüüd RG-le ka selle raamatu osta, et nn kirjandusõhtuid läbi viia.
Paranemist ja tastumist meile kõigile!

Korraldajad on küll rampväsinud, kuid plaanis on järgmine aasta üritus kindlalt korraldada.
Pühapäeva muutis lõbusaks Kaplani toodud "Joomahullu päevaramat", mille ettelugemisest on hääl täitsa ära. Muideks kavatseme nüüd RG-le ka selle raamatu osta, et nn kirjandusõhtuid läbi viia.
Paranemist ja tastumist meile kõigile!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.