rollerile uus disain

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
nikeadi

rollerile uus disain

Lugemata postitus Postitas nikeadi »

pimedatel sügisõhtutel tahaks rolleri kallal tegutseda, tegin arvutis väikse projekti:
praegu on roller välimuselt selline:

http://veeb.a2000.ee/rollu/before.gif

tahaks teha selliseks
http://veeb.a2000.ee/rollu/after.gif

1. kas on mõtet ?
2. millega värvida?
3. kuidas teha või kust saada plastikut keskele ?
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

Olen näinud piltidel Zip'i, millele oli ette topitud Aeroxi esigondel. Suhteliselt huvitav oli :) . Aga sellise projekti teostamisele mõtlemise asemel soovitaksin sul kohe juba Runneri osta :wink: .
Derbi-The RED power

Teema algataja
nikeadi

ei ma ei taha osta , tahan ise teha. aga seda keskosa vist kinni ehitada pole lihtne.. oleks vaja ilusat ja sinna täpselt sobivat plastikut..
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

Ei soovitaks seda keskosa üldsegi pootuda, kuna lahtisena on ta hoopis mugavam - saad jalgu laiemalt paigutada ja poest tulles toidukoti kah jalgeette ära mahutada. Kuid ise ehitamisele tuleb alati ikkagi EDU ja JÕUDUD soovida!
Derbi-The RED power

Teema algataja
nikeadi

toidukotti pole seal üldse mugav hoida, ja istmeall on piisavalt ruumi..
jah, jõudu tarvis :wink:
Kasutaja avatar

klemm

Lugemata postitus Postitas klemm »

Kui sa selle nö. projektiga ka valmis saad, oled kõva mees! Tglt kah!
Nii palju kui mina olen näinud neid ehitajaid, on see ainult jutt ja unistus nende poolt.
Aga, Jõudu ja jaksu siiski.

Teema algataja
kerdo

Lugemata postitus Postitas kerdo »

kui sa teedki selle valmis siis ma tulen seda oma silmaga vaatama :P ...
Aga Jõudu ja Jaksu :wink:

pang

Lugemata postitus Postitas pang »

Mõtled runneri kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] osta või ise teha?

Kunagi oli ka endal plaan cpi-le väheke ainulaadsemat välimust anda uute kondli* [Motobot: õige on "gondli*"], aga keerukuse tõttu jäigi see ideeks

Kui sul tahtmist raha ja aega on, siis soovitaksin osta runneri kondlid [Motobot: õige on "gondlid"]( kõigepealt vaata, kas dimensiooniliselt need sinna üldse sobivad) Siis pead ka uued kinnituskohad raamile keevitama ning tõenäoliselt ka plastikuid ümber tegema. Kuid kas runneril on korralik plastik( paindub) või nn hiina oma( mureneb). Viimast on väga raske parandada ning sellise plastiku parajsk tegememine( muutmine) on pea võimatu.

Teema algataja
nikeadi

need kleepsud olid suvalisel pildidl, mis netist sain. gileraga pole asi nagu seotudki.. aga ma mõtlesin et prooviks nt. porilauda värvida , vaadata kuidas välja kukub ja siis mingist papist vms teha keskosa jaoks makett, et näha kuidas välja hakkab nägema sellega.. ja siis on juba vajalik plastiku kuju ka teada ..
Kasutaja avatar

speed fighter

Lugemata postitus Postitas speed fighter »

tee hollandlaste stiili: võta teise masina gondel, ja lõika sealt võred,tuled jne välja, siis originaal plastikule auk sisse, ja teisest plastikust väljalõigatud tükk sinna kinni. siis klaasplasti paar kihti, pahtlit, värvi ja läheb. see on ainult jutt. päriselus on selle teostamine päris keeruline, AGA KAUGELTKI MITTE VÕIMATU. nii et head ehitamist.

klaasplastiga aitab :arrow: RAINER :arrow: 51991645
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /

Teema algataja
5minutit

Lugemata postitus Postitas 5minutit »

mulle meeldib algne rohkem kui too ainult ära värvida
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”