värvi eemaldus
Moderaator: Moded
värvi eemaldus
niisiis olge nii head ja andke nõu kuidas eemaldada värvi metall detailidelt(niisiiis paagilt ja tagumiselt porilaualt) Arvatavasti jääks peale eelnevat vana värvi eemaldust uus värv pinna peale parema välja nägemisega.
soovitan sul ühendust võtta sellise firmaga nagu Arco , sealt saad hea hinna eest liivapritsi + värvimis teenuse ja kindla kvaliteedi. http://www.arcoar.ee/
soovitan sul ühendust võtta sellise firmaga nagu Arco , sealt saad hea hinna eest liivapritsi + värvimis teenuse ja kindla kvaliteedi. http://www.arcoar.ee/
osta poest värvisurma(vahest ka värvi eemaldus lakk vms..).
ma võtsin oma bike-i tagaveljelt sellega värvi maha,väga hästi tuleb maha.
kannad pintsliga paraja kihi peale,ootad 30min- 1h ja hakkad värvi maha lükkama(värv eemaldub metallist,hakkab kobrutama).
mina eemaldasin värvi kummikinnastega veljelt.
ma võtsin oma bike-i tagaveljelt sellega värvi maha,väga hästi tuleb maha.
kannad pintsliga paraja kihi peale,ootad 30min- 1h ja hakkad värvi maha lükkama(värv eemaldub metallist,hakkab kobrutama).
mina eemaldasin värvi kummikinnastega veljelt.
Täitsa mitu erinevat võimalust on.
Osta poest vesiliivapaber võta mingi vee nõu ja kasta kogu aeg paberit vee sisse, ja ise muudkui nühi.Aega võttev, kuid hea tulemus ja odav variant.
teine variant on osta kemiflora kauplusest värvieemaldit.
Sellega kõige kiirem ja lihtsam variant.Hind oli midagi 70 kr 1/2 liitri eest.
Võin eksida!
Ja kolmas variant ongi liivaprits, kui sul endal pole, siis jah võiksid mingi firmaga ühendust võtta.Või on sul vast mõni tuttav, kellel on kompressor?
Siis võiksid osta ehituspoodidest liivapritsi püstoli, tuua rannast peenikest liiva ja pihta hakata.
Edu!
Burner...
Osta poest vesiliivapaber võta mingi vee nõu ja kasta kogu aeg paberit vee sisse, ja ise muudkui nühi.Aega võttev, kuid hea tulemus ja odav variant.
teine variant on osta kemiflora kauplusest värvieemaldit.
Sellega kõige kiirem ja lihtsam variant.Hind oli midagi 70 kr 1/2 liitri eest.
Võin eksida!
Ja kolmas variant ongi liivaprits, kui sul endal pole, siis jah võiksid mingi firmaga ühendust võtta.Või on sul vast mõni tuttav, kellel on kompressor?
Siis võiksid osta ehituspoodidest liivapritsi püstoli, tuua rannast peenikest liiva ja pihta hakata.
Edu!
Burner...
värvikese eemaldamise ettevõtmine
Bensiiniga peaks ka maha tulema.Liivapaberiga saab ka maha nühkida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.