Milline krossikas 110cc-125cc, tutikas, max hind 10000

Moderaator: Moded

Teema algataja
hahaha

Milline krossikas 110cc-125cc, tutikas, max hind 10000

Lugemata postitus Postitas hahaha »

Eelmine teema kustutati mul ära, põhjust ei tea siiani. Teen uue teema, loodetavasti jääb see püsima. Hetkel valik kahe vahel, kas

Esimene - http://www.trendimport.ee/index.php?pro ... ct_details&
Teine - http://s00121568.shop.auctionweb.info/p ... =AW1865278

Võib ka midagi sootuks muud pakkuda aga eeldusel, et asi on tutikas ja hind maksimum 10000.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

kui tahad osta midagi, siis tee teema ostukuulutuste juurde. Tahad nõu küsida, siis väljenda ennast selgelt, et mis sind huvitab. Lihtsalt suvalisi arvamusi siin koguma ei hakka.

Teema algataja
hahaha

Selge, sel juhul vabandan, et segadusse ajasin. Soovin ostusoovitusi :) Seda teemat ei teinud ma ostusoovi alla, kuna seal üldjuhul müüakse kasutatuid moppe, endal soov omandada uus.

nagu ka ülal sai mainitud, et maksimaalne hind oleks 10000(kümme tuhat), kubatuur 110cc kuni 125cc. Teisi soove pole, värvieelistusi pole.

Kui soovitate välismaalt saatmist, siis paluks nii, et koos saatmiskuludega oleks 10000.

Teema algataja
MopeediJumal

Lugemata postitus Postitas MopeediJumal »

Kasutan siis võimalust, postidada siia, soov ka endal soetada mingi odavam krossiratas, pole oluline, kas uus või kasutataud. Olen välistanud siiani ainult ühte tõugu masina :roll: (Tolle trendimporti 110 ccm, kuigi kritiikanool on lennanud igasugustele "kollastele" :? ).
Hind jääb ka enam-vähem samma kanti teema algatajaga.
Okei, aitab tühjast mulast, sooviks teada OMANIKE :!: arvamusi tolle Sohoo kohta, kuidas vastupidavusega, varuosade leidumisega jne!

Aitäh! :bsmile:

Teema algataja
lifan50

Lugemata postitus Postitas lifan50 »

kas te ei või siis natuke alla poole vaadata ja sealt võtta see teema pealkirjaga "küsimused 110 ccm krossika kohta" seal on kõik info selle trendimpordi kui ka teiste "juustude" kohta. :wink:

Teema algataja
MopeediJumal

Lugemata postitus Postitas MopeediJumal »

lifan50 kirjutas:
kas te ei või siis natuke alla poole vaadata ja sealt võtta see teema pealkirjaga "küsimused 110 ccm krossika kohta" seal on kõik info selle trendimpordi kui ka teiste "juustude" kohta. :wink:
Põhimõteliselt keerleb seal jutt ju tolle Dirt Bike ümber, mille mina esialgu välistasin, tollest, mille kohta omanike arvamusi palusin on väga vähe juttu. :roll:

Teema algataja
hahaha

Ning üleüldse tundub, et selliseid normaalseid 125cc moppe liigub üsna vähe ringi. Neid küll on, aga kas siis kõrge hinnaga või kasutatuid.

Muideks, ühe veel leidsin hinnaga 11500.- (http://www.stenolink.ee/index.php?page=76) 125cc Crossbike.

Teema algataja
Jozeph

Lugemata postitus Postitas Jozeph »

Endal on 125cc Pit Bike.Ostsin Rakvere Anome poest.Seda müüdi ennem www.netmaster24.com -is .Ise on väga rahul.Aga ainuke mure on see ,et mul on penapaagi vint maas.Kork ilusti peale ei lähe.Arvatavasti vale kork peale.Masin ise maksis 15 000.- Minekut tal on küllalt.Rahul olen.

Soovitan ehk siis osta see netmasteri oma... kuigi mul pole täpselt see sama (Natuke vanem mul)

Teema algataja
hahaha

Jozeph kirjutas:
Endal on 125cc Pit Bike.Ostsin Rakvere Anome poest.Seda müüdi ennem www.netmaster24.com -is .Ise on väga rahul.Aga ainuke mure on see ,et mul on penapaagi vint maas.Kork ilusti peale ei lähe.Arvatavasti vale kork peale.Masin ise maksis 15 000.- Minekut tal on küllalt.Rahul olen.

Soovitan ehk siis osta see netmasteri oma... kuigi mul pole täpselt see sama (Natuke vanem mul)
Jah, olen kuulnud, et sellega on linnas probleeme sõitmisega. Või ilma ilustamata öelda, et täitsa keelatud, politseid pidid kohe sabas olema ja trahv kaelas, kui vahele jääd. Ehk oskad seda kommenteerida.
Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

:D kui eest ära saad ei ole probleemi aga muidu ei soovitaks linnas sõita !
Have a nice day !

Teema algataja
hahaha

C4 kirjutas:
:D kui eest ära saad ei ole probleemi aga muidu ei soovitaks linnas sõita !
Nojh..seega sellega on linnas sõita keelatud.

Teema algataja
S11M13

Lugemata postitus Postitas S11M13 »

Tahaks küsid kas netmaster24-s müügil olevad 125cc on müüa kuskil eestis ? ja mis hinnaklassis need on ?

Teema algataja
hahaha

S11M13 kirjutas:
Tahaks küsid kas netmaster24-s müügil olevad 125cc on müüa kuskil eestis ? ja mis hinnaklassis need on ?
Loe mõned postid ülalpool Jozephi postitust ;)

Teema algataja
Ride

Re: Milline krossikas 110cc-125cc, tutikas, max hind 10000

Lugemata postitus Postitas Ride »

hahaha kirjutas:
Eelmine teema kustutati mul ära, põhjust ei tea siiani. Teen uue teema, loodetavasti jääb see püsima. Hetkel valik kahe vahel, kas

Esimene - http://www.trendimport.ee/index.php?pro ... ct_details&
Teine - http://s00121568.shop.auctionweb.info/p ... =AW1865278

Võib ka midagi sootuks muud pakkuda aga eeldusel, et asi on tutikas ja hind maksimum 10000.
Palju selle toomine Eestisse maksab?,mõtlesin ka sealt osta.(Teine)

vootele
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas vootele »

Huvitav, et need Netmasteri omad on osad 6.5 kw ja osad 8.5 kw kuigi kõik on 125cm3 töömahuga. Enda 110-se trendimporti võimsuseks on passis küll kirjas 8.x kw...
Kasutaja avatar

Timmo

Lugemata postitus Postitas Timmo »

Mul on see Sohoo Pro Series 125cc.
Masin ise väga kõva.
Pole midagi kurta.
Juuli algul ostsin ja siiamaani on ainult gaasitross pooleks läinud ja summuti oli vahepeal lahti aga selle keerasin lihtsalt kinni.
Minek on väga hea ja kiirus ka.
Hääled on ka nagu õigel krossikas :)
Maksis see mul 10000.-
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar

lauri554
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas lauri554 »

se netmasteri oma saaks. pmst 7000 EESTI KROONIGA kätte + lisanduvad postikulud.
aga samuti huvitaks mind.palju läheb postikulude peale
Viimati muutis lauri554, 16 Aug 2006, 13:57, muudetud 2 korda kokku.
Pilt
Kasutaja avatar

sven

Lugemata postitus Postitas sven »

lauri554 kirjutas:
se netmasteri oma saaks. pmst 7kga kätte + lisanduvadm postikulud.
aga samuti huvitaks mind.palju läheb postikulude peale
Ei taha tähti närida,aga kuidas on võimalik saada see vidin seitsme kilogrammiga kätte? Äkki pidasid silmas ikkagi 7000.- eest.
k = kolm nulli ehk siis kilo.
kg = kilogramm ehk siis mõõtühik.

m.o.t.t. :P
Sven.
Kasutaja avatar

-ShadowofDeath-

Lugemata postitus Postitas -ShadowofDeath- »

Üldiselt tuttaval on see Trendimpordi 110cc.Tal on esimese kahe nädalaga juba katkiläinud tagumineõhukumm,esipiduriklotsid on ära lennanud ja leegitoru oli nii pingeall,et see murdus.
Zid Pilot
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
Kasutaja avatar

Timmo

Üldiselt tuttaval on see Trendimpordi 110cc.Tal on esimese kahe nädalaga juba katkiläinud tagumineõhukumm,esipiduriklotsid on ära lennanud ja leegitoru oli nii pingeall,et see murdus.
Järelikult pole seda trendimporti oma mõtet osta :lol:
Pilt
Pilt

Teema algataja
Ride

Lugemata postitus Postitas Ride »

Timmo kirjutas:
Mul on see Sohoo Pro Series 125cc.
Masin ise väga kõva.
Pole midagi kurta.
Juuli algul ostsin ja siiamaani on ainult gaasitross pooleks läinud ja summuti oli vahepeal lahti aga selle keerasin lihtsalt kinni.
Minek on väga hea ja kiirus ka.
Hääled on ka nagu õigel krossikas :)
Maksis see mul 10000.-
Kui palju Eestisse toomine maksis?

Brabus

Lugemata postitus Postitas Brabus »

Mees kasuta otsingut,selliseid teemasid on siin mitmeid.

Teema algataja
y2k

Lugemata postitus Postitas y2k »

Mina mataks selliste riistapuude ostmise üldse maha. :roll: Konstruktsioonid on suhteliselt valed jne.Raam on nõrk mootor on möla ja palju muid asju.Kui tahate krossikat siis ostke krossikas mitte mingi pilukate junn. :roll: Kuigi kawasaki,suzuki,honda jne kõik toodetud aasias on kvaliteet ikka väga hea.Kui osta siis 1 neist mitte mingi junn.Kui ei suuda osta võtke pangalaen või ärge ostke üldse.Enda valik. :roll:
Kasutaja avatar

Timmo

Eestisse toomisega läks kokku 10000.-
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar

-MeltDown-

Lugemata postitus Postitas -MeltDown- »

y2k kirjutas:
Mina mataks selliste riistapuude ostmise üldse maha. :roll: Konstruktsioonid on suhteliselt valed jne.Raam on nõrk mootor on möla ja palju muid asju.Kui tahate krossikat siis ostke krossikas mitte mingi pilukate junn. :roll: Kuigi kawasaki,suzuki,honda jne kõik toodetud aasias on kvaliteet ikka väga hea.Kui osta siis 1 neist mitte mingi junn.Kui ei suuda osta võtke pangalaen või ärge ostke üldse.Enda valik. :roll:
et nagu ma ajan kokku mingi summa et midagi osta, ütleme 15K ja mai saa selle raha eest midagi peale "hiinakate", siis peaks kohe mõtte maha matma jah!? :D suht tark oled
Äigrumäe MC :)

Teema algataja
ints2010

toomine

Lugemata postitus Postitas ints2010 »

87 euri olevat nüüd netmasteri masina toomine ehk 1392eeku täpsemalt
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

Niipalju oskan öelda, et sellel trendimoto vms. dirtbike, see on väga haige püss 1,2,3,4 käiguga kruusapeal ainult kerib, ma olen 120kg. 1,2,3 käiguga siduri väheke äkilisemalt lahti lased on nokk püsti, see selleks.
Peal on polini 4-taktilised mootorid. Seni on toodud mulle Ramo-sse 2. tehnilisega rikkega dirtbike, ühel oli süütepool läbi ja teisel magnet/rootor katki/puru/.
Mudakoll
Kasutaja avatar

masto

Lugemata postitus Postitas masto »

-MeltDown- kirjutas:
y2k kirjutas:
et nagu ma ajan kokku mingi summa et midagi osta, ütleme 15K ja mai saa selle raha eest midagi peale "hiinakate", siis peaks kohe mõtte maha matma jah!? :D suht tark oled
vb ei luba kõigi rahakott mingi tegija krossikat osta ja ma ei usu et keegi selle asja pärast pangalaenu võtaks
tähtis on v6it mitte osav6tt
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”