CPI OLIVER CITY
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
CPI OLIVER CITY
Küsimus on selline ,et kui külge visata sportsumps ja malossi koonusfilter , kui palju ta siis välja pigistab ?
Millised rullikud on kõige paremad ? Milline düüs sobiks kõige rohkem ?
Millised rullikud on kõige paremad ? Milline düüs sobiks kõige rohkem ?
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Tellisin nüüd endale technigas TEK chroom + Malossi koonus + 75ne düüs , rullid tulevad sumpsiga mingid , loodetavasti normaalsed . Survevedru peaks ka tulema .
Eile üritasin seda esimest tunningkomplekti peale panna , kui oli mingi jama . Leegitoru oli vale , poe mees oli vist keeway oma mulle andnud , sest see oli ikka elukõveralt .
Tahtsime variot lahti keerata , oh nussi. Ei saand , polnud jõudu või lihtsalt mõistust .
ANYBODY HELP! Kuidas seda vario kruvi lahti saada
Eile üritasin seda esimest tunningkomplekti peale panna , kui oli mingi jama . Leegitoru oli vale , poe mees oli vist keeway oma mulle andnud , sest see oli ikka elukõveralt .
Tahtsime variot lahti keerata , oh nussi. Ei saand , polnud jõudu või lihtsalt mõistust .

-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Kas kruvi või mutter? Õige avamine käib spets tõmmitsate abiga. Ühesõnaga pead kuidagimoodi(ohutult) takistama vänvõlli pöörlemist hetkel, kui keerad variaatorit kinnihoidvat mutrit lahti.Dimka89 kirjutas:
Sellest variaatorimutri lahtisaamisest siin ennegi räägitud.
Mina lükkasin näiteks brauerisse kus lasti tasuta lahti 1sekk võttis umbes aega.. käsitsi kannatab kinni keerata..Dimka89 kirjutas:Tellisin nüüd endale technigas TEK chroom + Malossi koonus + 75ne düüs , rullid tulevad sumpsiga mingid , loodetavasti normaalsed . Survevedru peaks ka tulema .
nii lahti kui kinni saab käsitsi ja ise , üksina, väga edukalt.MOMO kirjutas:Mina lükkasin näiteks brauerisse kus lasti tasuta lahti 1sekk võttis umbes aega.. käsitsi kannatab kinni keerata..Dimka89 kirjutas:Tellisin nüüd endale technigas TEK chroom + Malossi koonus + 75ne düüs , rullid tulevad sumpsiga mingid , loodetavasti normaalsed . Survevedru peaks ka tulema .
sinna hammaste vahele ja siis teiseltpoolt mingi nurga taha kinni paned mingi kandilise kruvikeeraja või viili näiteks ja hoiad seda ühe käega kinni ja teises käes on mutrivõti ning keerad.
jõudu pole teil pisikestel v?
kahekesi on muidugi veel mugavam ja lihtsam.
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
-
Teema algataja
-
vot niimoodi saigi eelmisel rolleril tehtud - tulemuseks murdunud ribi:)InterFace kirjutas:nii lahti kui kinni saab käsitsi ja ise , üksina, väga edukalt.
sinna hammaste vahele ja siis teiseltpoolt mingi nurga taha kinni paned mingi kandilise kruvikeeraja või viili näiteks ja hoiad seda ühe käega kinni ja teises käes on mutrivõti ning keerad.
jõudu pole teil pisikestel v?
Jõudu peaks mul ikka olema ja piisavalt.
-
Teema algataja
Sain oma Leovinci paika , läks vähe aega ja porilaua kinnitsuse pidin isaga koos meisterdama , kuid ilus ta on . Rullikud said 3*4,3g ja 3*5,8g = 5,05g keskmine . Problem , ei saanud seda tagumist asja lahti , kus sidurivedrud asuvad , ehk on selle asja nimi sidur
. Püssiga saime variaatori lahti , kuid selle siduriga oli probleem , et 21 padrun oli väike ja 22 loksus . Ehk keegi teab kuidas seda lahti saab ?
Teine probleem , malossi kollast survevedru pole CPi'le ?
Eijah , koonusfiltrit ka ei saa panna , kui düüsi ära ei vaheta . Ei oska , peab kellegi käest küsima . Düüs on 70 olemas . Kuid kust seda karbussi lahti saab ? Kas nagu poole pealt ? Meie võtsime gaasi trossi lahti , sealt vist see küll ei käi . Kas peab karbussi üldse välja võtma , et seda düüsi sinna panna ?

Teine probleem , malossi kollast survevedru pole CPi'le ?
Eijah , koonusfiltrit ka ei saa panna , kui düüsi ära ei vaheta . Ei oska , peab kellegi käest küsima . Düüs on 70 olemas . Kuid kust seda karbussi lahti saab ? Kas nagu poole pealt ? Meie võtsime gaasi trossi lahti , sealt vist see küll ei käi . Kas peab karbussi üldse välja võtma , et seda düüsi sinna panna ?
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.