Pakkuge Uuele Klubile nimesid..
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Pakkuge Uuele Klubile nimesid..
On Kogunenud juba piisav Grupp erinevate mootorrattastega sõitvaid inimesi.
Moodustumas on nn Mootorratturite klubi..
Kuid puudu on üks asi - Nimi
Siia alla võite nüüd pakkuda nimesid mis teile meeldiksid või mis sobiks uuele klubile
Eks variante on meil omal muidugi ka, aga ehk oskate teie midagi head välja pakkuda..
Marcus
NB! Nimi olemas: Kõuepojad (Thunderboys)
Moodustumas on nn Mootorratturite klubi..
Kuid puudu on üks asi - Nimi
Siia alla võite nüüd pakkuda nimesid mis teile meeldiksid või mis sobiks uuele klubile

Eks variante on meil omal muidugi ka, aga ehk oskate teie midagi head välja pakkuda..
Marcus
NB! Nimi olemas: Kõuepojad (Thunderboys)

Viimati muutis marcus, 03 Juun 2006, 15:58, muudetud 4 korda kokku.
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Lõppeval hooajal jooksis jõulude ajal TV3-s. Eestikeelne pealkiri oli vist "Kullakesed".mikk46 kirjutas:OT:hmm milliselt kanalilt sellist seriaali näha võis ??Ronk kirjutas:Millegi pärast tuleb kohe meelde selline seriaal nagu "Golden Girls"mikk46 kirjutas:"Golden Riders "![]()
Vihje: Kus siis 4 vanaprouat oma eluga toimetavad.
-
Teema algataja
irf, ma ei tea miks lugesin mõttes L-Virumaa automaatselt kui Lõuna-Virumaa
. järgmise lause juures alles tabasin, et midagi läks valesti
.
ok, aga midagi mis teid iseloomustab? mis on ühised eesmärgid? ideed? mis teid ühendab peale selle et tsiklitega sõidate? millistega? kas liitujatele on mingeid piiranguid? nõudmisi? krt, sellest kõigest ja muudest taolistest küsimustest saate ju ise kenasti edasi mõelda. aga kui endal ikka ei tule midagi, siis on esimeses postis antud info liiiiiiiiga napp...
mumm@wimakas

ok, aga midagi mis teid iseloomustab? mis on ühised eesmärgid? ideed? mis teid ühendab peale selle et tsiklitega sõidate? millistega? kas liitujatele on mingeid piiranguid? nõudmisi? krt, sellest kõigest ja muudest taolistest küsimustest saate ju ise kenasti edasi mõelda. aga kui endal ikka ei tule midagi, siis on esimeses postis antud info liiiiiiiiga napp...
mumm@wimakas
väike kuri mootorrattur
-
Teema algataja
...
Täh mumm hakkasin ise ka mõtlema ühistele ideedele, plaanidele tegudele jne. Aga siis tuli kuidagi - Vabadus - Peale tööd/koole hea jälle ringi sõita pubisse või niisama nautida sõitu! Aga Ei saa Mc Freedom on juba olemas ja vabad ja vabadus on ju selle tõlgitud variant
Aga küll midagi tuleb

Aga küll midagi tuleb
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Honda Magna VF 1100
- Kontakt:
Kas peab just klubi olema? Saab ka nii...
http://www.backyard.pri.ee/Backyard.htm vajutadest lingile asjast.
http://www.backyard.pri.ee/Backyard.htm vajutadest lingile asjast.
-
Teema algataja
...
Kindlat klubi ei pea olema, aga ühine nimetus võiks siiski olla..
Mis vahet seal eriti on kas oleme klubi või vennaskond vms.
Eks meil omal on ka erinevaid variante mõeldud, kuid lihtsalt mõtlesin et tuleb mingi hea nimi välja mida kasutada (ja kui mitte kohe siis tulevikus)

Mis vahet seal eriti on kas oleme klubi või vennaskond vms.
Eks meil omal on ka erinevaid variante mõeldud, kuid lihtsalt mõtlesin et tuleb mingi hea nimi välja mida kasutada (ja kui mitte kohe siis tulevikus)

-
Teema algataja
Nimekiri California MC klubide nimedest linkidega:
http://www.pashnit.com/more/clublinks.htm
Kui see va nimi peaks ingliskeelne olema saab ehk siit inspiratsiooni...
http://www.pashnit.com/more/clublinks.htm
Kui see va nimi peaks ingliskeelne olema saab ehk siit inspiratsiooni...
-
Teema algataja
Nimel on selle kandjale edaspidises elus suurem mõju, kui esialgu paistab.
Mina jätaks need golden, wild, spirit jne sõnad klubi nimest välja ja paneks yhe korraliku eestipärase nime. Uskuge mind, võõrad suled ei tee teie klubi mingit pidi paremaks või ägedamaks. Ennem vastupidi.
Näiteks siit leiab kyllalt ideid: http://www.maavald.ee/maausk.html?rubri ... 47&op=lugu
Pakuks näiteks:
Motoklubi(koda) MK Välk,Kõu, Pikne
MK Tulihobu(ratsu)
MK Raudsälg
Neil nimedel on konkreetne tähendus ja vägi sees, eksole.
Edu nime panemisel.
Mina jätaks need golden, wild, spirit jne sõnad klubi nimest välja ja paneks yhe korraliku eestipärase nime. Uskuge mind, võõrad suled ei tee teie klubi mingit pidi paremaks või ägedamaks. Ennem vastupidi.
Näiteks siit leiab kyllalt ideid: http://www.maavald.ee/maausk.html?rubri ... 47&op=lugu
Pakuks näiteks:
MK Tulihobu(ratsu)
MK Raudsälg
Edu nime panemisel.
-
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
ostsin omale uued sokid...
nad on nii nunnud... Armai koopiad...
ma tahax neile nime panna... aidake õige nimi leida...
ja nime ma tahax panna ainult paremajala sokile.... see on kuidagi mugavam jalas kui vasak.....
ise ma olen teda hellitavalt Dr Juustuks kutsunud... aga tundub et see nimi talle endale väga ei meeldi... sest vahest kui ta seisab nurgas pysti ja ma kutsun teda... siis ta ei vaata minu poolegi

ja nime ma tahax panna ainult paremajala sokile.... see on kuidagi mugavam jalas kui vasak.....
ise ma olen teda hellitavalt Dr Juustuks kutsunud... aga tundub et see nimi talle endale väga ei meeldi... sest vahest kui ta seisab nurgas pysti ja ma kutsun teda... siis ta ei vaata minu poolegi

Sepp tead proovi näiteks armas bumerang või midagi sellist. Siis nagu haakuks teemasse ka et tahad iga hommiku puhast sokki jalga panna aga ei saa, vana tuleb muudkui tagasi 
Lõpuks on see sokk sul nagu sidi vertebra
Või veel parem 
Aga klubile pakuks nimesid nagu; Jälle Unistamas, Internet Racers, Bite Riders, MC ADSL Home, MC KKK ( kiibitseja kah kodanik ), MC PTKBF ( palju tühje küsimusi bikeri foorumis) jne

Lõpuks on see sokk sul nagu sidi vertebra

Aga klubile pakuks nimesid nagu; Jälle Unistamas, Internet Racers, Bite Riders, MC ADSL Home, MC KKK ( kiibitseja kah kodanik ), MC PTKBF ( palju tühje küsimusi bikeri foorumis) jne
-
Teema algataja
....
sepp kirjutas:ostsin omale uued sokid...
![]()
Päris vaimukas

-
Teema algataja
Hingeotsija kirjutas:Nimel on selle kandjale edaspidises elus suurem mõju, kui esialgu paistab.
Pakuks näiteks:
MK Tulihobu(ratsu)
MK Raudsälg
Edu nime panemisel.
Õige mõte

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.