Pocketbikele koonusfilter!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Pocketbikele koonusfilter!
Kui ma ostsin endale pocketi siis oli seal mingi jura õhufilter peal..ei pidanud ta tolmu ega kive ega mitte midagi...ja karpa oli koguaeg umbes..aga Nyyd ostan uue filtri ehk koonusfiltri..ja mida see pocketbikel mõjutab? ja kui ma selle peale panen,kas siis pean karpa uuesti ära reguleerima ?
Otsing oleks abiks olnud!
Uuuhhhh!... lausa jõuetuks võtab! Enam ei jaksa korrutada ka seda, et kasuta otsingut...nummert kirjutas:kuidas nõela tõsta?

Uuesti ja veelkord uuesti ja nii igale loodrist sossepale lõpmatuseni korrutada kord juba jutuks olnud teemasid ka ei jaksa.
Kasutasin sinu eest siis otsingut ja tsiteerin ise-ennast.
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... e&start=20 Sellel leheküljel minu teine postitus seletab sulle, kuidas liigutada karburaatori segusiibri nõela.
-
-
-
Teema algataja
pensuvoolikujuures on see gaasitrossipesa..selle võtad lahti ja seal on vedru..võtad vedru ära nii,et ta ei oleks pinges..ja seal on nõel..seal nõelaküljes on sellinne naga mida saad allapoole panna ja ylessepoole..nõuela tõstmiseks pead selle jublaka/naga panema allapoole..sellega sa tõstad nõela taset..!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.