mini mopeed v-501
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
mini mopeed v-501
Sai soetatud omale odavalt üks mini mopeed,mis ei sõitnud, täna sain siis tööle peale pikka uurimist et mis viga. Nüüd aga uus probleem asjal, lükkan käima, aga kui hakkan sõitma sureb välja, koha peal seisab ja töötab ilusti. Tõstan tagaratta õhtu, töötab ilusti ja ratast hakkab kh ringi vedama. tal oleks nagu jõu puudus, mida teha et ikka sõita saaks. ma ei ole mingi mega raske et see mind ära ei veaks, ainult 60kg. Paluks abi.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Nii, sai siis silinder maha võetud ja kolb üle vaadatud, ei old midagi, karbussi võtsin kh maha, kõik käis ilusti läbi sealt, sumba võtsin kh maha tegin seest puhtamaks, mingi 3mm oli kõva tahama peal. Kolvi peal oli kh kõva tahma, raskelt tuli maha, mingi 1mm, selle sain puhtaks. panin mootori uuesti kokku ja enam käima ei lähe, ainult lubab, sugukruvi proovisin kh ei aita midagi. Enam ei sa käima, mis nyyd jama? ei jäänud midagi kokku panemisel üle ega jäänud puudu.
Sugukruvi?!
Miiiis kruvi!!!???comu kirjutas:... sugukruvi proovisin kh ei aita midagi...

A käivitamiseks proovi "topkat".
-
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Nii, masin töötab juba, käima ei läinud see pärast et oli teine käik sees, ei saand vahetada kh kuna pold käigu hooba. nüüd see olemas ja sõidan ringi. läheb külmast peast vändast esimese löögiga käima. täna siis hakkasin siduriga ja piduritega mässama. ei old ühtegi pidurit ja siduri tross läks pooleks, need on varsti tehtud. on olemas ka mõned pildid. Eks suve peale tahaks ka ära värvida. mootorit ei hakka midagi tegema, käib praegu kyll ja häda ple midagi. kiiruseks võtab 40-50km/h välja. Aga oleks ka küsimus, kui maantee peal sõita, kas siis peavad olema suunatulesid, või piisab helkuritest. aga kas saaks ültse panna suunatulesid, et tahaks õpetusi saada kust hakata juhtmeid vedama.
http://www.freewebs.com/realtuner/miniv501.htm
http://www.freewebs.com/realtuner/miniv501.htm
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
sa küll mainisid, et mootor töötab aga ära pane pahaks kuid sa peaks selle ikkagi lahti võtma ja mootori seest ka puhtaks tegema. eriti kui see 1 a. seisnud on. toon näita paadimootori põhjal
. Sain vanaisa käest paadimootori. isegi ei proovinud igaks juhuks käima. tegin kohe mootori täitsa lahti. ja mis selgus...laagrid olid nii roostes, et kui väntvõlli käega pöörata käis laager pesas ringi ja mis oleks juhtunud kui see tööle oleks hakanud kui ma ei oleks viitsinud mootorit lahti võtta? laager oleks peas ära söönud ja siis oleks mootor täitas pe...s. analoogne juhus oli mul delta käsikäigulise mootoriga..ostsin delta. ei hakanud käivitamagi proovima kui võtsin mootori lahti. ja mis ma nägin
Sellest mootorist ei olnud kunagi õli välja lastud ja see oli kõik settinud niipali karteri põhja, et käigukastihammikad olid küleni selle sette sees. sete muuseasoli niikõvasti kinni, et ilma kruvikeeraja jõuta ei tulnud maha. sidur aga lahutas kõrralikult. pika pusimise peale oleks see isegi käima läinud ja imekombel sõitagi saanud aga mis oleks laagrid teinud ???
Kui aega on siis mõtle sellele jutule. Mina soovitan selle mootori lahti teha ja laagrid puhastada/õlitada.

Kui aega on siis mõtle sellele jutule. Mina soovitan selle mootori lahti teha ja laagrid puhastada/õlitada.
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.