Roller ei jää käima ja ei taha alati starterist käivituda...
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Roller ei jää käima ja ei taha alati starterist käivituda...
Qingqi-3E
Roller ei taha jääda käima kui gaasi mahalasen ja seisma jään!? (mul manuaalse toorega) Ja starterist ei taha kh roller käima minna igakord!?
Roller ei taha jääda käima kui gaasi mahalasen ja seisma jään!? (mul manuaalse toorega) Ja starterist ei taha kh roller käima minna igakord!?
-
Teema algataja
Eks ta ole,iga asi omal ajal!!!holma kirjutas:--Scooter-- kirjutas:mul kh Qingqi sain 10k eest ja läbitud on 500mk-i selle aja jooksul on seda rämedalt retsitud ja ple tal viga midagi!!!
Ei taha küll targutada aga...polegi ju midagi imestada ka.
Kui ma ei eksi siis on sul ju garantii ka olemas,siis jooksuga sinna!
Jan.
BMW R1100RT
-
Asten kirjutas:Ei jää käima kui gaasi maha lased - Segukruvi ?
a starterist ei taha kh roller käima minna igakord!? - Ma arvan, et see on peale seda kui roller paar tundi näiteks seisnud vms ?
Mul oli nii, et panin näpu õhupuhastile või kuhugi sinna ette.
Kui käima koha peal ei jää peab ikka TÜHIKÄIGU pöörte kruvi peal keerama
-
Teema algataja
endal ka sama roller. hakkas lihtsalt ühel päeval köhima. ei läinud korralikult tööle ja ei tahtnud ka tühikäigul töötada. sõita sai ainult siis kui tooreklapiga mängisid. tundsin et segu oleks nagu vale ja oletasin et filter õline. siit aga soovitus sama rolleri omanikele - kui teil tundub sarnane jama olevat, siis vaadake õhufiltri kasti juurde tulevat vooliku kinnituskohta, see on suht nigela lahendusega lohv, mis kipub lahti tulema ja liigapalju õhku on samamoodi halb, kui üldse seda poleks.
Käisin 20mail Keilas üritusel ja tagasitulek jäi pooleli,kastis saabusin sel päeval Tallinna.Roller (Qingqi 3E) lakkas töötamast 280km läbimise järel,tõmbas hinge kinni.Sain siis toores peal käima kuid siis suri sõidul uuesti välja ja tuli kasti lükata.
Viisin siis garantiisse ja seal tehti samal päeval asi korda,mingi reguleerimise jama olevat olnud!
Nüüd sõidab ennist paremini ja veel kiiremini(teate ju,üle 45km/h ei tohi sõita)!Sõitsime täna kahekesi ja tundub,et jaksu on ka nagu rohkem kui enne!
Põristage aga mõnuga oma hiinakatega!
Jan.
Viisin siis garantiisse ja seal tehti samal päeval asi korda,mingi reguleerimise jama olevat olnud!
Nüüd sõidab ennist paremini ja veel kiiremini(teate ju,üle 45km/h ei tohi sõita)!Sõitsime täna kahekesi ja tundub,et jaksu on ka nagu rohkem kui enne!
Põristage aga mõnuga oma hiinakatega!
Jan.
BMW R1100RT
-
Teema algataja
Mu hiinakas toimib kh ideaalselt praegu...
loodan,et see ka nii jääb 
Kui kedagi huvitab siis aretasin endale tymmi kh peale!
http://www.djvissu.tservu.pri.ee/index. ... r=./Roller

Kui kedagi huvitab siis aretasin endale tymmi kh peale!
http://www.djvissu.tservu.pri.ee/index. ... r=./Roller
Jutt siis sellest rollerist Qingqi QM50QT-3E hetkel siis spidol 450km ees ja selle ajaga lendas põhjakate alt ära.Kinnitused lihtsalt purunesid kui kõnnitee servast paaril korral üle ronisin.Garantiis olen kahel korral käinud mootorit seadmas.
Esimene kord lahenes mure reguleerimisega ja sõit jätkus(ls.280km).
Teisel korral läks vahetusse süüteküünal ja süüteplokk(ls.360km),nüüs korras ja sõit jätkub.
Roller on hetkel üsna vapralt kahele sõitjale vastu pidanud ja mingeid lagunemise jälgi pole märganud!
Avastanud olen et 10"x3 rattad on ainult linnas mugavad sõita ja mujal tuleb ikka väga tähelepanelik olla!
Hetkel siis 520km ees ja roller taas seisab ja ootab garantiisse pääsemist,seal veel järjekord.
Meele teeb tusaseks,et sõit nii katkeb ja taas mingi jama ,eks näis kaua see veel kestab!
Kellel mingi sarnane jama sellise rolleriga sooviks ka kuulda kuidas olukord lahenehud on!
Jan.
Esimene kord lahenes mure reguleerimisega ja sõit jätkus(ls.280km).
Teisel korral läks vahetusse süüteküünal ja süüteplokk(ls.360km),nüüs korras ja sõit jätkub.
Roller on hetkel üsna vapralt kahele sõitjale vastu pidanud ja mingeid lagunemise jälgi pole märganud!
Avastanud olen et 10"x3 rattad on ainult linnas mugavad sõita ja mujal tuleb ikka väga tähelepanelik olla!
Hetkel siis 520km ees ja roller taas seisab ja ootab garantiisse pääsemist,seal veel järjekord.
Meele teeb tusaseks,et sõit nii katkeb ja taas mingi jama ,eks näis kaua see veel kestab!
Kellel mingi sarnane jama sellise rolleriga sooviks ka kuulda kuidas olukord lahenehud on!
Jan.
BMW R1100RT
-
Teema algataja
Mul sama jama, starterist ikka käivitub aga ei taha käima jääda.
Kiirendus ei ole ka ühtlane, alates 10km/h hakkab kiirendama.
Jamad tekkisid peale uue karburaatori (AMAL 17,5mm) ostmist.
Öeldi,et kruvisid keeraks, kuid uuel karpal sellised pisikesed sisse ehitatud kruvid ja ei tea kumb on kumb.
Üks on all ja teine veidi paremale ja üles.
Kas kiirenduse probleem võib survevedrus olla(sinine läks alla) ?
Kiirendus ei ole ka ühtlane, alates 10km/h hakkab kiirendama.
Jamad tekkisid peale uue karburaatori (AMAL 17,5mm) ostmist.
Öeldi,et kruvisid keeraks, kuid uuel karpal sellised pisikesed sisse ehitatud kruvid ja ei tea kumb on kumb.
Üks on all ja teine veidi paremale ja üles.
Kas kiirenduse probleem võib survevedrus olla(sinine läks alla) ?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.