Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.
Huvitaks siis, kus oleks kõige mõttekam oma tsiklit hoida. Kas kõigil on olemas oma garaaž või elab mõni ka korteris ja on lihtsalt maja ees? Siis on ju varastel siiski kergem?
Huvitaks siis, kus oleks kõige mõttekam oma tsiklit hoida. Kas kõigil on olemas oma garaaž või elab mõni ka korteris ja on lihtsalt maja ees? Siis on ju varastel siiski kergem?
Marek
kui just 20aastat vana Java pole siis 2 varianti: kas garaazis või parklas. Isegi Helsingis ei julge tsiklit ööseks tänavale jätta, yhel soome tuttaval siin just siiberdati ära, õnneks oli tal kasko peal.
Tuima näoga maja ees
Kui viitsimist, siis õhtul kate peale ja pole veel ühegi rattaga probleeme olnud.
...ja praegusega ei tule ka ...milleks varastele Aprilia??
Hoian ca 200m Tln'a paneelmajast (õismäel) eemal parklas, maksab 150EEK kuus ning ei kurda. Talvekorteriga on muidugi probleem, kuid küll ma sellele suve-sügise jooksul lahenduse leian.
Just kuulsin, et mingi vend pidi Nõmme teel maja ees hoidma ja IGAKS ÖÖKS TERVE ESIMESE OTSA (lenks, kahvel, ratas) alt ära kruvima ja keldrisse viima... No peab ikka viitsimine olema!!! Keegi tunneb ennast ära?
Mina hoian oma võrri nii garaazis kui ka maja ees! Mõned korrad olen unustanud isegi võtmed ette! Ilmselt on mul nii peldik tsikkel,et keegi pole näppe taha pannud
Mina näiteks elan korteris ja ma lasin puurida majaette seina sisse augu, kuhu ma kinnitasin roostekindlast terasest rõnga, kus ma siis igaõhtu oma mopi pargin ja sellele tõmban paksu tsikli trossist luku läbi rõnga ja mopi vahelt tõmban.
Kuuris:) aknast paistab, neljakümne meetri kaugusel.
Vahepeal on veel issi kurjad mesilased ja igasugust värki.
palju sul 60m jooksu aeg on ?:D
ise hoian nagu teisedki korterite elanikud... valvega parklas, katte all, valvur püssiga (vist) kõrval.. ahjaa.. koer on kah ja tsikkel on keti raadiuse sees
ise hoian nagu teisedki korterite elanikud... valvega parklas, katte all, valvur püssiga (vist) kõrval.. ahjaa.. koer on kah ja tsikkel on keti raadiuse sees
Kas Koer käib Sinu Bike peal keha kergendamas või on paremini läinud?
Ma hoian ka oma rollerit/mopeedi parklas katte all. Kahe auto vahel, ning tasuta.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.